Vlot en zeer gemakkelijk

De instructeurs waren uitstekend met mij helpen tijdens het rijden, dus heb ik mij examen in 1x gehaald. Butterhuizen is zeker een aanrader.

Fijn en goed

Alles wordt goed uitgelegd en wordt rustig doorgenomen.

Ben in 1 keer geslaagd

Goeie tips gekregen waardoor het stuk makkelijker was

Fijne ervaring

Ik vond de communicatie en uitleg van de rijschool altijd erg duidelijk

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Ik heb gezellige en waardevolle lessen gehad bij Tim! Bedankt :)

Ik vind de manier waarop Tim mij les heeft gegeven fijn. Hij gaf uitleg waardoor alles ‘logisch’ werd.

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Gezellige rijinstructeur en goeie lessen.

Duidelijke lessen en goed geholpen ook erg gezellig.

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Top rijschool!

Tim heeft me uitstekend begeleidt met het behalen van me rijbewijs. En daardoor in 1x geslaagd!

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Top!!

Ik heb fijne lessen gehad, je word goed voorbereid op je praktijk examen tijdens de lessen en je word goed gerust gesteld wat ik erg fijn vond!

Goede uitleg

Dat alles goed ging en goede uitleg. Een goede video met uitleg. Alleen better communicatie met de tijd.

• Naam Instructeur: N.v.t.

Top rijschool

Hele leuke tijd gehad

Lessen waren erg leerzaam en er was altijd en goeie sfeer tijdens de lessen!

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Zeer goede rijschool, zeer goede rij-instructeur!

Sershah is een topper! Rustig, assertief, duidelijk. Sershah zal je optimaal ondersteunen en goed voorbereiden om in een keer te slagen voor het examen!

Leerzaam en erg gezellig

Mijn rijlessen bij Alvaro vond ik leerzaam, gezellig en met veel humor!

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Gewoon top!

De opleiding is soepel verlopen, goeie communicatie en een fijne sfeer.

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Top ervaring!

Erg fijn proces kunnen beleven. Ik kreeg de nodige hulp en antwoorden op de vragen die ik stelde. Rij instructeur betrok iedereen bij de uitleg en de situatie, waardoor iedereen aandachtig en betrokken was. Het gaat hier niet alleen om het leren maar ook om het plezier, dat werd erg goed gecombineerd! Sander nogmaals bedankt voor deze ervaring!

Goede vervaring!

Goede en snelle communicatie. Duidelijke rijles.

Geslaagd

Goeden uitleg

Goeie rij school

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Uitstekend les ervaring en altijd flexibel met lestijden!

• Naam Instructeur: Robin van Riel

Fijne instructeur

Ik heb een fijne ervaring gehad, waarbij ik rustige uitleg kreeg in een goed tempo. Ik heb 1 keer in de week rijles gehad en na het examen toe meerdere lessen, waarbij de instructeur goed meedacht. In 2 keer ben ik geslaagd en het voelde ook of ik verder niks kon bijleren, voor nu is het ervaring opdoen.

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Goeie duidelijke lessen

Mijn ervaring bij jullie was goed

• Naam Instructeur: Rebecca de Vries

Goed!

In het begin heb ik gelest bij Rebecca hele leerzame en gezellige lessen gehad en niet te vergeten altijd lekkere muziekjes op. Daarna heb ik bij Wendy gelest. Hier ook altijd leuke leerzame en gezellige lessen gehad. En zo dus in 1 x geslaagd. Super bedankt hiervoor!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Een leerzaam en vooral leuk traject.

Ik heb veel plezier gehad in de rijlessen. Er was een goed balans tussen het leren en het plezier. Erg fijne leer wijze en een geweldige tijd gehad!

• Naam Instructeur: Robin van Riel

Hele prettige rij docent.

Ik had een hele prettige rijervaring met mijn rij instructeur Shershah. Hij heeft mij niet alleen auto leren rijden maar hij heeft me ook echt geholpen met zelfvertrouwen krijgen in het autorijden. En hij creëerde een fijne en gezellig sfeer in de auto

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

ik heb op een leuke manier leren rijden:)

super duidelijke lessen!

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’