Het was geweldig, geslaagd!

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Hele goede rijschool

Ik heb veel geleerd tijdens de lessen. Ik had een hele fijne instructeur. De rijschool was altijd goed te bereiken.

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Een fijne ervaring waarin ik in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald.

Fijn contact met de rij instructeur via whatsapp. Tijdens de rijlessen ook al vaak langs plekken gereden waar ook tijdens het examen langs werd gereden.

• Naam Instructeur: N.v.t.

Heel erg goed bevallen!

Vanaf het begin heb ik een hele fijne ervaring gehad bij deze rijschool. Ik heb les gehad van Tim die mij tijdens de rijlessen altijd heel goed heeft begeleid. Dankzij Tim ben ik in 1x geslaagd door de fijne sfeer en de tijd die hij in mij heeft gestoken. Ik zou deze rijschool iedereen aanraden!

• Naam Instructeur: Tim Hilster

1 een keer geslaagd

Heel erg goed

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij butterhuizen met Rogier als mijn instructeur! Hij heeft heel veel geduld met mij gehad. Ik was vaak erg zenuwachtig en kwam al van een andere rijschool waar ik een minder goeie ervaring mee had gehad. Maar Rogier was bij de proefles al erg rustig en dat gaf mij wat meer zelfvertrouwen!

• Naam Instructeur: Rogier Boom

snel en sucsesvol

alles werd snel en goed uitgelegd en ik ben na 2x oefenen vantevoren in 1 keer geslaagd.

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Super tevreden

In één keer geslaagd!! Super fijne manier van leren en alles erg duidelijk aangegeven!

Van nog nooit op een scooter gezeten naar rijbewijs in 4 uur

Top les gehad, was heel leuk en werd goed geholpen. Zeker een aanrader

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

In een keer geslaagd, alles super duidelijk uitgelegd

Fijne instructrice en mooi pakket

fijne communicatie

Goeie uitleg en duidelijk in een keer geslaagd

In een keer geslaagd!

Ik heb mijn lessen en examen gedaan bij rijschool Butterhuizen. De lessen hier hebben heel veel geholpen, alles was duidelijk en goed te volgen. De instructeurs waren duidelijk en helpen je heel goed, ook waren de lessen stiekem nog best wel leuk. Al met al zou ik zo opnieuw kiezen voor Butterhuizen.

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

ben super goed geholpen door de rijlessen heen

werd altijd geholpen en was een veilige manier om les te krijgen in het rijden

• Naam Instructeur: Robin van Riel

Goede en gezellige lessen bij Tjarda&Tim

Ik heb het echt ontzettend naar m’n zin gehad bij hun. Ze geven op een hele goede manier les die voor mij perfect werkte en heb daarmee in één keer mijn rijbewijs gehaald, dus dat zegt genoeg denk ik. Ik zou ze echt aan iedereen aanbevelen.

Fantastisch!

Ik had vandaag Tjarda als instructeur, ze was geweldig! Legde alles heel erg goed uit, en was erg duidelijk Als je een vraag had hielp ze je meteen. En was ook nog eens hartstikke gezellig. Ben vandaag in 1x geslaagd door Tjarda!

Hele goede ervaring

Altijd gezellig in de auto, goede feedback op de dingen die beter kunnen en de dingen die goed gaan. Kortom een goede, leuke en gezellige ervaring.

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

super leuk! en goeie rijlessen

vond het heel leuk en goeie, leerzame rijlessen

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Goed georganiseerde rijschool met fijne begeleiding

Toen ik belde naar de rijschool om over te stappen, kon ik binnen twee weken een proefles nemen en daarna meteen aan de slag met rijlessen. Ik vertelde dat ik ADHD heb en wat voor leerstructuur ik heb en werd direct aan een passende rij-instructeur gekoppeld. Ik vond het erg fijn dat ik niet, zoals bij mijn vorige rijschool, aan het lijntje werd gehouden, maar mij duidelijk werd uitgelegd wat ik kon verwachten. Mijn rij-instructeur liet mij eerst rustig worden en polste wat voor soort begeleiding ik nodig had. Mijn rij-instructeur begreep wat voor begeleiding ik nodig had: hij bleef rustig, wist dat ik niet te veel moest praten tijdens het rijden en gaf geen keiharde kritiek, maar nam rustig de tijd om uit te leggen wat ik beter kon doen. Ik heb nog zelden een leraar gehad die zo goed en snel begreep hoe mijn leerproces werkt en hoe ik prikkels verwerk in mijn hoofd werkt. Ook vond ik de structurele aanpak via het leerplan heel prettig werken. Ik raad rijschool Butterhuizen iedereen aan. Het gaat vlot, alles kan online ingepland worden en de begeleiding is fantastisch.

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Optimaal leren rijden.

Heb met butterhuizen 40 lessen gereden en allemaal waren ze top. Veel heb ik geleerd waardoor ik ook in 1x ben geslaagd. Ik zou aan iedereen die aan mij vraagt voor welke rijschool ze moeten kiezen, butterhuizen aanwijzen.

Goeie manier van lesgeven

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Perfect geregelde dag bij butterhuizen

Je kreeg duidelijke uitleg over alles. Je foutjes word je goed bij geassisteerd. En je krijgt genoeg aandacht in een groep. En als gevolg van dit alles in 1x geslaagd

Professioneel en kundig

Goede instructeur, bereikbaar en duidelijk.

• Naam Instructeur: Merel Stroomer-Ramakers

Ik heb super lessen gehad!

Ik ben ongeveer anderhalf jaar begonnen met lessen bij Wendy, en al die tijd heeft zij mij goed begeleid en was zij altijd erg duidelijk en rustig met de uitleg. Ook voelde ik mij erg op mijn gemak bij haar en was het altijd gezellig in de auto. Ik ga Wendy erg missen en ik hoop dat ze nog lang doorgaat met dit werk !

Aanrader

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Na 1x zakken toch geslaagd.

Goede rijles gehad eerste x gezakt helaas. 2de x ging het beter en toen geslaagd!

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’