Autoles met passie :)

het was fijn auto rijden met duidelijke lessen, af en toe een grapje en heel veel geduld en rust maakt het fijn om te leren. Het was altijd heel gezellig en leuk leren met veel handige tips en trucjes om het auto rijden snel onder de knie te krijgen.

Ja goed

Ja goed

Goed!! Het werd fijn uitgelegd

Scooterrijbewijs in een keer gehaald! Tijdens de rijlessen word er op een goede manier uitgelegd welke regels er zijn, en ze laten je goed weten wat er van je bij het examen word verwacht.

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Het was top geregeld allemaal! Goede uitleg en in 1 keer geslaagd.

Het waren goede lessen met goede uitleg. Ik snapte het gelijk. Top ervaring!

Heel fijn

De lessen waren duidelijk, instructies waren duidelijk en hele fijne mensen

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Goede begeleiding en altijd met plezier.

Instructeur deed erg haar best en alles werd tot in detail uitgelegd. Jammer dat door de oplopende wachttijden voor examens en de regels van het CBR het lang duurde voordat ik mijn rijbewijs behaald heb.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Heel goed

Een goede ervaring en in 1 keer geslaagd

• Naam Instructeur: N.v.t.

Super goeie communicatie

De rijschool geeft duidelijke informatie hoe het zijn gang gaat en wat je nodig hebt voorgaande de praktijkdag. Verder was de communicatie tijdens het rijden erg goed en heb ik veel geleerd waardoor ik mijn examen in 1 keer heb kunnen behalen. Alles was super duidelijk en deze rijschool is zeker aan te bevelen!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

super fijne rij school en goede instructeur!

ik heb altijd super goed les gehad, goede tips en alles was altijd duidelijk. Ik voelde me altijd op mijn gemak in de lessen.

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Prima verlopen

Rijles gehad op maat, werd erg persoonsgericht gekeken naar waar ik behoefte aan wat en welke manier goed bij mij paste. Super fijn gelest en flexibel qua tijden.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Goede leerschool

Snel bijgespijkerd wat nog ontbrak. Hierdoor het examen moeiteloos gehaald.

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Goede rijschool

Het is een goede rijschool. Ze maken duidelijke afspraken met je, je leert veel in de auto en ze zijn erg geduldig. Overal een leuke rijschool!

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

De rijlessen waren goed en gezellig

Altijd leuke rijlessen en fijne, rustige sfeer in de auto.

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Altijd met plezier gereden !

Ik heb gereden bij Tim, hij heeft mij geleerd om veilig en goed het verkeer door te komen. En door hem vind ik auto rijden steeds en steeds leuker worden. Ik heb een hele goeie ervaring gehad bij Butterhuizen.

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Had het altijd naar mijn zin

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Goede lessen erg prettig

Goede afspraken en duidelijk contact

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Een goeie tijd!

Rij instructeur Wendy was tijdens de lessen heel duidelijk in uitleg. Bij goeie dingen kreeg je daar leuke complimenten voor en bij minder goeie gaf ze altijd tips om het beter te doen zonder je af te kraken al met al altijd gezellig en leerzaam bij Wendy in de auto

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Zeer geduldig en aandacht op maat.

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Leuke en duidelijke lessen van Tim gehad! Ik was goed voorbereid op het examen en ik een keer geslaagd!

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Top! In 1x geslaagd!

Fijne rijlessen gehad bij Robin, met een positief resultaat :). Goede communicatie en flexibel met het schuiven van lessen.

• Naam Instructeur: Robin van Riel

Hele fijne rijschool met een persoonlijke benadering!

Hele fijne rijschool! Lekker persoonlijk. Ze kennen de leerling ook echt. Denken met je mee!

Fijne ervaring!

Vinod is een hele fijne en goede rij instructeur, stelt je op je gemak en geeft je het vertrouwen dat je het kan. Het waren leuke en leerzame rijlessen!

• Naam Instructeur: Vinod Ramsahai

Alvaro heeft mij super goed begeleid. Ik had geen betere instructeur kunnen wensen. Altijd gezellige praatjes maken in de auto maar buiten dat ook samen kijhard gewerkt voor het halen van het examen.

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Goede rijschool leuke rij instructrice

Ik heb veel en snel geleerd bij deze rijschool en had een gezellige rij instructrice waardoor de lessen altijd gezellig waren bedankt !

• Naam Instructeur: Karen Habold

Goed contact, bij problemen snel een oplossing

Twee keer m’n praktijk examen moeten verzetten maar dat hebben ze goed opgelost!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’