Top team

Super fijne school goeie service en fijn personeel

Goede rijschool

De lessen waren duidelijk in 1x geslaagd

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Goede uitleg, makkelijk te begrijpen.

Gwn top :)

Toppers

In 1x geslaagd en hele fijne rij instructeur die mij op mijn gemak stelde!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Ondanks gezakt bij het examen zeer goede rijschool en instructeur!

Ik heb scooterrijles gehad bij deze rijschool. Helaas bleek ik er ontzettend slecht in te zijn, en was ik een gevaar op de weg. Omdat ik in een groepje les kreeg moest ik de lessen toch afmaken. Mijn instructeur hield me gelukkig bij zich en zorgde ervoor dat ik veilig weer thuiskwam. De aanwijzingen die ik kreeg waren duidelijk en vriendelijk. Dat ik gezakt ben lag absoluut aan mij, en niet aan de rijschool. Rijschool aan te bevelen!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Ze zijn heel vriendelijke en behulpzaam.

Ze help je en stellen je op gemak als het niet lukt.

• Naam Instructeur: N.v.t.

Goede communicatie Leerzame lessen

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Goede les, zeer duidelijk, leuke lessen

Goed, niet telang dradig, handige manier

• Naam Instructeur: N.v.t.

Fijne rijschool met betrokken en goede rij instructeur

Het was zeer prettig om bij Butterhuizen de rijlessen te volgen.

• Naam Instructeur: Robin van Riel

Wat een geweldig uitleg en voorbereiding op mijn rijexamen!

Naomi legt super veel uit. Geeft je zelfvertrouwen en tegelijk is zij heel scherp en blijft ze alles herhalen. Maar nooit dat je, je daar onzeker door voelt Ze blijft alles herhalen tot zij denkt dat je er klaar voor bent. Daarin is zij ook heel eerlijk. De lessen waren super gezellig en ik vind haar een geweldig mens. Ik zou iedereen aan haar aanbevelen! Ik ben in 1keer geslaagd, door haar voorbereiding en mijn inzet. Een prachtige combinatie

Top ervaring

Beste instructeur ooit. Een aanrader !

Leuk

Kreeg de rijd om mezelf te corrigeren wanneer dat kon en kreeg veel tips

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

erg positief, kan niet beter.

het was een erg goede ervaring. altijd bezig met het beter worden en een hele goede aanpak van lesgeven.

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Het was heel Fijn en ben geslaagd dus helemaal top

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Fijne instructrice en flexibele tijden

Kort gezegd: Positieve ervaring! Ik heb fijne lessen gehad waarbij altijd persoonlijke feedback werd gegeven. Ook was het geen probleem om te beginnen van een andere locatie of om de les iets later of iets eerder te laten beginnen.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Dikke tien

Tjarda had de volle 4 uur volledig vertrouwen in mij dat ik zou slagen. Dit gaf mijzelf ook veel vertrouwen. Heel snel kon ze mij leren hoe het rijden op de scooter werkt en uiteindelijk had ik amper meer iets om op aan te merken. Hele aardige instructrice en ik geef het een tien!

Geslaagd dankzij Tjarda

Heel leuk genieten met dit weertje lekker op de scooter leuke instructeur heeft goeie tips en kritiek maar daar leer je heel erg veel van.

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Goed georganiseerd en fijn geregeld

Theo was echt een hele fijn rijleraar, voelde me door hen helemaal klaar voor het rij examen en heb het daardoor ook in 1 keer gehaald! Verder was het ook heel gezellig

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Helemaal top!

Beste keuze die ik had kunnen maken, super goed geholpen en het erg naar mijn zin gehad. Het leren rijden was een super leerzaam proces

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Leuke lessen!

Ik vond de lessen bij Wendy erg leuk. Wendy legt rustig en duidelijk uit wat heel fijn is!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Veel persoonlijke aandacht.

Ik heb de lessen met Shershah als erg prettig ervaren.

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Super!

Vanaf de proefles tot aan de rijexamen, super fijn gelest bij Naomi. Door alles hard op te noemen, kreeg ik feedback, kreeg ik meer inzicht en meer zelfvertrouwen. Ze heeft mij ook handige tips meegegeven voorals ik straks alleen de weg op ga, die ik mooi kan mee nemen en gebruiken.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Ik heb een hele leerzame en fijne tijd gehad

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik heel blij ben geweest met mijn rijinstructeur en rijschool. Ik had Wendy als rijinstructeur en zij heeft mij heel erg geholpen met het leren rijden. Ze legde alles heel duidelijk en fijn uit en gaf je een gevoel van zelfvertrouwen. Ze legde ook goed uit na elke les waar ik nog aan kon werken en betrok jou daar ook bij (door je er zelf over na te laten denken), wat mij heel erg hielp voor de volgende lessen. Al met al ben ik enorm blij met mijn keuze

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Rijbewijs in the pocket!

Heb echt top kunnen lessen bij Karen, veel de tijd kunnen nemen om bepaalde dingen te kunnen begrijpen & altijd duidelijk uitleg, voelde me heel erg op mijn gemak! Ook heel erg fijn dat er veel flexibiliteit was om de lessen in te plannen. ☺️

• Naam Instructeur: Karen Habold

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’