Rijbewijs in the pocket!

Heb echt top kunnen lessen bij Karen, veel de tijd kunnen nemen om bepaalde dingen te kunnen begrijpen & altijd duidelijk uitleg, voelde me heel erg op mijn gemak! Ook heel erg fijn dat er veel flexibiliteit was om de lessen in te plannen. ☺️

• Naam Instructeur: Karen Habold

Janine is een topper!

Janine heeft precies door waar je tegen aan loopt en speelt hier goed op in. Ik ben haar heel dankbaar, want door haar ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen!

Top ervaring

Heb heel goed les gehad van andre, heb dat kunnen laten zien in mijn examen en die ging goed, in 1 keer geslaagd! Bedankt voor alles.

• Naam Instructeur: André de Haas

Een mooie periode.

Ik dacht dat ik mijn rijbewijs nooit zou halen, tot ik bij Tim op de auto kwam. Ik heb alle vertrouwen van hem gekregen en hij heeft me overtuigd dat het allemaal goed zou komen. En dat is gelukt, in 1 keer geslaagd! Ik ben nog steeds super blij en dankbaar dat ik me rijbewijs heb gehaald. Zeker een aanrader om bij butterhuizen te gaan rijlessen. En als je het mij vraagt, lekker bij Tim gaan rijden!

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Hele duidelijke goede lessen!

Ik heb gelest bij Tim & Tjarda. Ik heb hele leuke, gezellige maar vooral leerzame lessen gehad. De aandacht wordt helemaal gevestigd op dingen waar je moeite mee hebt. Er wordt alles aan gedaan om je te laten slagen. Tim je bent een topper!

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Behulpzaam

Ik vond t een fijne rijschool. Je wordt goed geholpen

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Erg gezellig in de auto, maar ook serieus wanneer het moet.

Hele fijne lessen, de instructeur denkt met je mee. Ook wordt er altijd rustig gereageerd en geëvalueerd als je een foutje maakt. Kan hele goede pep talks geven bijvoorbeeld vòòr je examen. De routes zijn altijd heel gevarieerd en uitdagend.

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Erg fijne en duidelijke lessen!

Ze gaf een ontzettende prettige sfeer bij elke les. Als er iets fouts ging of als er iets beter kon, vertelde Wendy dat duidelijk en snapte ik het ook gelijk. Ik raad deze rijschool zeker aan!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Een erg duidelijke en prettige rij-instructrice

Janine was altijd erg duidelijk in hoe ze uitleg gaf waardoor je de stof goed in de praktijk kan overbrengen. Wanneer ik ergens moeite mee had, werd ik erg goed geholpen. Verder is ze ook erg fijn om mee in de auto te zitten, rustig en je kan altijd wel een praatje maken.

Leerzaam en gezellig

Geslaagd in 1 keer en was gezellig en heel leerzaam

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Goede hulp en ondersteuning daar waar het nodig was.

Ik heb een hele positieve ervaring. Dit niet persé omdat ik in 1x ben geslaagd. Maar vooral door het gezellige contact maar soms ook vooral het duidelijke. Ik wist wat in kon verwachten en wat ik vooral niet moest doen. Maar juist ook de grapjes tussendoor maakten het lessen lugtig en zorgde ervoor dat ik met plezier mijn les in ging.

• Naam Instructeur: Rebecca de Vries

in 1x geslaagd top les!

fijne duidelijke lessen en gewoon in 1x geslaagd

Geslaagd!

Goeie hulp

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Super les gehad en op een ontspannen manier.

Altijd ontspannen les gehad van Sander Bos. Goede feedback tijdens de lessen waar ik verder op kon bouwen.

Onwijs tevreden!

Ik heb gelest bij Sander, onwijs prettig samen gereden met mooi en slecht weer. Erg tevreden met het resultaat en gelukkig klaar voor het seizoen. Sander, nogmaals bedankt!!

Zeer professionele begeleiding

Een hele fijne rijschool met ruime beschikbaarheid en vooral uitstekende communicatie. Verzoeken worden direct behandeld en denken mee in mogelijkheden. Lesvaardigheid is bijzonder hoog. Zeer ervaren en gedreven instructeurs. Heb het gevoel goed voorbereid de weg op te gaan.

Beste rij-instructeur ooit

Het was gezellig maar ook serieus tegelijk veel van der geleerd dus ik vond het een leuke tijd

Heel goed!

Het werd allemaal goed uitgelegd, en ook een lieve vrouw. Zeker een leuke dag gehad dankjewel.

Een geweldige rijschool

Hoi, Ik ben Jolanda. Hiervoor zat ik bij een andere rijschool. Had geen goede ervaring. Kon ook niet goed overweg in een schakelauto. Gelukkig overgestapt bij Rijschool Butterhuizen. In een automaat. Geen 1 dag spijt gehad. Heb een goede rij instructeur. Zo blij met haar dat ze heel veel geduld en tijd met mij heeft. En zoveel leerzame momenten gehad. Ik heb gisteren mijn rijbewijs gehaald. Zo gelukkig en blij mee.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Heel leerzaam, vriendelijk en duidelijk als het nodig is!!

Super gezellig maar ook heel leerzaam. Leuke sfeer en goeie tips!!

Rustig

We kwame aan en we krege een goeie uitleg En als jee een fout maakt word het rustig uitgelegd

Top opleiding gehad!

Super goede en duidelijke opleiding gehad. Ging met veel zelfvertrouwen het examen in.

• Naam Instructeur: Rebecca de Vries

Met veel plezier bij Butterhuizen gereden.

Vanaf de proefles tot het afrijden (geslaagd in 1 keer) met veel plezier bij Butterhuizen gereden. Heel veel dank aan Rogier voor de vakkundige (en leuke) lessen!

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Rijschool Butterhuizen. Ook hele fijne en leuke lessen gehad. Ze helpen je goed en kraken je niet af. Ik zou de rijschool zeker aanraden !

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Helemaal top

Ondanks dat ik veel lessen heb gehad.. toch enorm blij dat ik hem eindelijk heb gehaald. Veel geleerd en ook zo blij dat Tjarda de tijd voor me nam en het goed uitlegde. Af en toe een lesje bij Tim maar die gingen ook goed ! Ik zou deze rijschool zeker aanraden ! :)

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’