Lachend leren rijden

Ik had les van Tim, en heb met zelfvertrouwen leren rijden. Met veel humor maar ook opbouwende kritiek heb ik leren rijden.

helemaal top!

super instructeur, goeie uitleg

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Geslaagd! Dat is het belangrijkste!

Leuke instructeur en goed geholpen met tips!! Aanrader!

• Naam Instructeur: N.v.t.

Top lessen

Ik heb een ééndagcursus gehad voor mijn scooterrijbewijs. In 1 keer geslaagd, veel geleerd en super gezellig

Heb het leuk gehad.

Ben in 1 keer geslaagd heb het leuk gehad goede instructies gegeven bedankt daarvoor

Goede, leuke rijschool

Ik heb mijn lessen als heel leuk en leerzaam ervaren. Mijn rij instructeur (Karen) leert je echt om goed te kunnen rijden. Super blij met mijn keuze dat ik bij deze rijschool ben gaan rijden.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Mijn ervaring was goed

Veel lessen gehad en ineen keer geslaagt

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Super goede fijne instructrice die keihard samen nu met mij heeft gewerkt om eindelijk te slagen!

Mijn ervaring met Karen was echt super fijn. Hele lieve vrouw en ze was elke les super scherp en gefocust waardoor ik me erg snel heb kunnen ontwikkelen. Als je bij Butterhuizen gaat rijlessen raad ik Karen echt heel erg aan!

• Naam Instructeur: Karen Habold

Duidelijke communicatie, altijd optijd altijd gezellig.

• Naam Instructeur: Robin van Riel

Gezellige en leerzame lessen

De lessen die ik kreeg van Shershah waren heel erg leerzaam. Zijn feedback was altijd op een positieve manier. Ik zal veel van zijn tips kunnen gebruiken. Daarnaast was het gezellig in de auto en heb ik geen vervelende ervaringen gehad. Shershah liet altijd op tijd weten als hij wat later zou komen, ik vond dit niet storend.

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Ontzettend leuke tijd gehad, goede instructeur en in 1 x geslaagd door de super fijne lessen ontzettend blij!

• Naam Instructeur: André de Haas

Ik heb alles super duidelijk uitgelegd gekregen en ik weet precies hoe dingen nu werken.

Erg serieuse Lessen heb er heel veel van geleerd echt super bedankt.

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Ik vond het heel leuk

De uitleg was super duidelijk en ook vriendelijke mensen. En het voorop rijden werd telkens goed afgewisseld dat iedereen dat een keer kon doen!

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Hele fijne lessen ervaren

Top rijinstructeur, leuke man waar je veel bij kan leren en veel herhaalt. Bewoog veel met mij mee en hield rekening aan mijn behoeftes tijdens het lessen.

Hele fijne ervaring

Fijne instructrice met goede aanwijzingen. Heel prettig om met haar te rijden

• Naam Instructeur: Rebecca de Vries

Hele goeie leerzame rijlessen

Shersha legt alles altijd goed uit en bereid je snel voor om je examen te kunnen doen.

Goed en gezellig

Altijd gezellige en goede lessen gehad. Altijd duidelijk en positief

• Naam Instructeur: Rebecca de Vries

Ik ben zeer tevreden.

Ik heb bij Tim gelest, dit was altijd gezellig en hij was altijd duidelijk als hij iets uitlegde waardoor ik het goed kon begrijpen.

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Heel erg bedankt Tim en Tjarda!

Ik heb met veel plezier gereden bij Tim. Hij leert je de kneepjes van het auto rijden op een fijne manier. Met name zijn persoonlijke benadering vind ik erg prettig! Hij kijkt echt naar wat jij nodig hebt om veilig de weg op te gaan. Daarnaast is er ook ruimte om te lachen.

erg tevreden

Ik ben erg tevreden aangezien mijn instructeur me goed heeft geholpen met dingen waar ik moeite mee had en ze daar goed op inspeelde

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Super rijschool die rekening houdt met je wensen

Ik heb heel erg last van faalangst. Bij Butterhuizen hebben ze mij daar echt enorm goed mee geholpen. Fijne instructeur, rustige manier van lesgeven en goed vertrouwen opbouwen!

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Positief, afgestemd op de leerling, gezellig en geslaagd :-)

Ik heb lang gewacht om te starten met rijlessen en ben via via terechtgekomen bij Janine. Zij heeft echt gekeken naar wat ik nodig had en waar mijn leerdoelen lagen, wat er absoluut voor heeft gezorgd dat ik in één keer geslaagd ben! Ik voelde me op mijn gemak en de sfeer was altijd positief en gezellig. Hierdoor ben ik autorijden vanaf de eerste les leuk gaan vinden, in plaats van spannend. Ontzettend bedankt en ik beveel het iedereen zekerrr aan om hier te lessen!

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Helemaal top !!!

Sander legt de zaken goed en helder uit. Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Sander bedankt!!

Relaxte rijlessen gehad.

Ik heb goeie ervaringen over gehouden aan deze rijschool en mijn instructeur. Mijn instructeur had altijd veel geduld en ging goed om met de fouten die ik maakte. Ook bleef mijn instructeur altijd relaxed tijdens de les. Met het inplannen van de lessen was er veel flexibiliteit van mijn instructeur. Of terwijl, goede rijschool en instructeur.

Very good

I had an amazing experience with the driving school and the instructor. Learned a lot and I feel truly prepared to start driving on the roads.

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’