Geweldige rijschool

Geweldige rijschool met vriendelijke mensen. Vandaag in 1x mijn motorrijbewijs gehaald. Zij maken een pakket op maat en denken ten aller tijde met je mee. Zeker een aanrader!!!

Goed!

Goede begeleiding van AV-B tot AV-D waarbij Sander mij goed heeft klaargestoomd voor het examen en ik mijn motor rijbewijs heb behaald!

Fantastisch

Fijne instructeur Laat je op je gemak voelen Weet wat hij doet

Duidelijke lessen

Goed, duidelijk uitgelegd, ook fijne auto om in te rijden.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Helemaal top

Rijleraar was helemaal super. Goede docent, legt rustig alles uit en kan op zijn tijd ook een grapje maken. Dit maakt de rijlessen leuk en leerzaam.

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Goede uitleg

Je leert snel

Fantastisch!

Denk dat autorijschool butterhuizen valt onder het kopje goden. Autorijschool butterhuizen is de god/godin van alle autorijscholen.

Leerzaam maar juist

Hij wist waar hij over praat hij heeft t beste met je voort alleen zegt wel wanneer je niet zo goed rijdt en dat is fijn want dan weet je waar je aan kan werken.

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Enthousiaste mensen en ik ben 1 keer geslaagd, communicatie van te voren was heel prettig.

Hoe en wat van te voren was in duidelijk en leuk vermeld. Op de dag zelf was verliep soepel, was met 2 anderen. Ik ben in een keer geslaagd

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Top! Tim is een gezellige en zeer bekwame rij-instructeur. Ik heb veel van hem mogen leren.

Ik ben blij dat ik bij Butterhuizen ben gaan lessen, en bij Tim en Tjarda. Het is gezellig in de auto, maar er wordt ook goed opgelet op de vraag van de beginnend bestuurder.

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Duidelijkheid is de beste leerwijze

Rebecca heeft mij op een bijzondere wijze lesgegeven. Zij heeft me alles laten inzien wat er allemaal kan gebeuren op de weg. Maar ook het tegelijkertijd natuurlijk gezellig hebben met de persoon naast je. Duidelijkheid en veel fouten maken daar leer je van en dat heeft Rebecca mij zeker laten inzien! Super bedankt Rebecca voor deze geweldige opleiding.

• Naam Instructeur: Rebecca de Vries

Duidelijke uitleg met veel geduld

Met veel geduld les gegeven en oplossingsrichtingen te werk gegaan.

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

top

duidelijke uitleg en leuke instructrice

Goede begeleiding

Ik heb mijn scooter rijbewijs bij butterhuizen gehaald door middel van een fijne begeleiding en uitleg. Extreem positief !

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Rijlessen onder mijn eerste rijinstructeur gingen moeizaam, onder mijn tweede instructeur gingen deze lessen vele malen beter en leuker.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Goede lessen en snel naar het examen

Een goed bedrijf met goede instructeur. Ben heel blij hoe het allemaal is gelopen.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Prettig en altijd op zoek naar de beste leermethode voor or de leerling

Al het contact ging vlekkeloos en iedereen was zeer aardig en formeel tegen mij.

• Naam Instructeur: Robin van Riel

Janine is een FAN-TAS-TISCHE instructrice!

Janine sluit goed aan op je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Ze ziet het mens achter de leerling. Pakt verbeterpunten stap voor stap aan, zodat het als leerling ook overzichtelijk blijft en je niet overweldigd raakt van alles wat (nog) niet goed gaat. Dit is zeer prettig wanneer je last hebt van faalangst. Ze is duidelijk in haar communicatie, bewaart de rust (ook bij ingrepen), en geeft vertrouwen. Ik had niet verwacht dat ik met zoveel plezier zou autorijden! Onwijs bedankt Janine!

Fijne sfeer, goed begeleid

Altijd een fijn gevoel gehad in de auto, en leerde elke les weer wat nieuws

• Naam Instructeur: Merel Stroomer-Ramakers

Super goed!

Fijne rijschool!

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Goed uitgelegd en goeie tips geveb

Met rijden duidelijk te verstaan en goeie tips geven met wat je fout en goed doet

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Geen problemen gehad hele lieve rij instructriese altijd duidelijk over wat en waarom. Ook flexibel en overal zeker een aanrader

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Gezellig en goede leerzamen rijles.

Mijn ervaring was heel goed. De rijlesen waren altijd leerzaam maar ook gezellig.

• Naam Instructeur: André de Haas

In elke situatie meedenkend!

Ondanks mijn angst voor scooter rijden heeft mijn instructeur Sander mij onwijs goed geholpen en ben ik in één keer geslaagd. Heel erg bedankt!

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’