Duidelijk en gezellig

Ik heb een leuke ervaring bij Daan!. Zowel serieus als gezellig. Bij moeilijke onderdelen wordt er extra op ingegaan en besproken wat ik beter kan doen. Top Rijschool

• Naam Instructeur: Daan Bos

Altijd gezellig en leerzaam!

Mijn ervaring met Ruud was erg fijn! Hij past de ritten aan op je kennis en ervaring en biedt ook ruimte voor verandering van de les als dit beter aansluit. Ik vond rijden erg spannend en ik heb veel waardering voor zijn geduld en ondersteuning om hiervan af te komen. Met hem ben ik in een keer geslaagd :)

• Naam Instructeur: Ruud Smit

Gelachen, geleerd en geslaagd.

Ja ik ben heel tevreden. In vergelijking met mijn vorige rijschool was Butterhuizen heel professioneel. Ruud heeft situaties goed uitgelegd en ook fijn dat daar visuele hulpmiddelen bij waren. Ik heb gelachen en veel geleerd. Zou het aanraden.

• Naam Instructeur: Ruud Smit

Een rollercoaster van emoties

Door butterhuizen heb ik mijn rijbewijs gehaald. De ervaring die ik met hun had was top, ook heb ik een goede rij instructeur gehad die me kon helpen met mijn valkuilen. Zeker aan aanrader om bij butterhuizen te gaan lessen.

In 1 keer geslaagd!

Top instructies gekregen.

• Naam Instructeur: N.v.t.

Super gezellig & leerzaam!

Ik vond het mega fijn om met Tim & Tjarda te rijden. Ze zorgen voor een fijne en gezellige leeromgeving en zorgen dat je zelfverzekerd de weg op kan!

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Na erg fijne lessen in een keer geslaagd!

Door persoonlijke begeleiding en tips was de les ook voor (complete) beginners zoals ik goed te volgen. Er was altijd veel aandacht en geduld bij, wat alles makkelijker maakte. De route naar Hoorn zorgde ook voor veel ervaring door gewoon het verkeer in te gaan. Ik ben erg tevreden met deze lessen!

In 1 keer geslaagd top instructeur

Ik heb in een dag me praktijk gehaald vond het gezellig en goede lessen

In 1 keer geslaagd!!

Ik had m’n scooter rijbewijs in 1 keer gehaald. De lessen van Sander was top. Veel geleerd en meteen geslaagd. Zeker een aanrader!

• Naam Instructeur: N.v.t.

super fijne instructeur, elke les was gezellig!

Hele goede opbouw van de lessen, ik werd stap voor stap opgeleid en kon veel ervaring op doen. Ik keek altijd uit naar de rijles en had veel plezier tijdens het rijden. Met mijn instructeur was het altijd gezellig en er was ruimte voor gezelligheid.

• Naam Instructeur: Ralph de Vries

Het was leuk en gezellig

Mijn ervaring is erg positief dat komt groot en deel door mijn rij-instructrise. Altijd open om even te praten en als het serieus moest zijn waren we serieus. Uiteindelijk had ik een schop onder mn kont nodig en daarna ging het rijden veel beter het was echt top!

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Geweldige autorijschool! Aan iedereen aan te raden!

2 maanden geleden gewisseld van rijschool, en ben toen overgestapt naar Butterhuizen. Ik heb hier veel geleerd en ben met succes in 1x geslaagd!! Ik raad aan aan om bij Butterhuizen te gaan lessen!

• Naam Instructeur: Daan Bos

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Butterhuizen. De lessen met Ralph waren erg leerzaam en gezellig!

In 1x geslaagd!

Het was altijd heel gezellig in de auto met Daan, hij gaf goede uitleg en tips tijdens de lessen!

• Naam Instructeur: Daan Bos

Uitstekende begeleiding van het begin tot het eind waardoor ik in 1x ben geslaagd.

De uitleg die Wendy geeft is helder en de tips zijn nuttig. Ik voelde me altijd fijn in de auto omdat Wendy het naar je gemak maakt en ze veel geduld heeft. Bovendien zorgt Wendy voor een leuk muziekje onderweg waardoor je ontspannen bent. Ik wil Wendy heel erg bedanken voor deze fijne rijopleiding.

Super fijne rijschool!

Contact met de rijschool en instructeur verloopt vlekkeloos. Goeie begeleiding tijdens het rijden. Zeker een rijschool en instructrice om aan te bevelen !

• Naam Instructeur: Ece Gokus / Automaat

Ik vond het gezellig en leuke lessen

Ik vond het altijd leuk en keek er altijd naar de rijlessen uit

Een goeie ervaring

• Naam Instructeur: Ece Gokus / Automaat

Gezellig en fijne sfeer tijdens de lessen

Daan was altijd optijd en vriendelijk!

Super fijne rijlessen!

Ik heb rijlessen gevolgd bij Naomi en mijn ervaring was zeer positief. Naomi heeft me ontzettend veel geleerd en heeft me een flinke dosis zelfvertrouwen gegeven. Wat ik vooral fijn vond, was haar rustige houding. Tijdens de rijlessen maakte ik zeker wat foutjes, en ik voelde me daar erg schuldig over. Ik was bang dat Naomi dat ook vervelend zou vinden of misschien zelfs gefrustreerd zou raken. Maar dit gebeurde niet, in plaats daarvan bleef ze kalm, greep ze op een rustige manier in en legde ze geduldig uit wat ik anders had kunnen doen. Dit werkte voor mij heel prettig. Bij mijn tussentijdse toets heb ik, door de zenuwen, de vrijstelling niet gehaald. Maar in de periode tussen mijn tussentijdse toets en het examen hebben we gewerkt aan mijn zelfvertrouwen, wat ervoor zorgde dat ik mijn examen in één keer heb gehaald! Ik kan deze rijschool en de lessen bij Naomi van harte aanbevelen!

• Naam Instructeur: Naomi Snijders / Automaat

Erg goedd!

Kreeg van andere Wendy als aan gewezen van dat ik bij haar moest lessen. En was zeker goed altijd gezellig in de auto en legde het goed uit!! Zeker aan te raden

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Ondanks mijn chaotica bijna foutloos afgereden

• Naam Instructeur: Naomi Snijders / Automaat

Heel goede rijinstructeur!

Ik wil Andre nog heel erg bedanken voor de goede rijlessen en heb met veel plezier les van hem gehad.

• Naam Instructeur: André de Haas

Mijn ervaring, was heel fijn! Altijd met plezier en gezelligheid auto gereden bij Tjarda en Tim.

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Super leuk

Ben de 2de keer geslaagd en ging helemaal goed

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’