Janine is een topper!!

Ik ben Janine echt super dankbaar voor mij zo goed laten begeleiden. Ze is een super fijn persoon in de omgang en stelde me echt op mijn gemak. Echt blij dat ik in een keer ben geslaagd!!

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Prima geregeld

Rijschool Butterhuizen heeft duidelijk gecommuniceerd, houd je netjes op de hoogte via de app. Heeft prima voorlichting gegeven over wat je te wachten staat (scooterrijbewijs). Super service dus. Een aanrader als je een scooterrijbewijs wilt halen. Instructeur was heel aardig.

Goede instructeur en gezellige sfeer in de auto!

Tim is een sociale instructeur en had goed in de gaten waar ik wel -en nog niet genoeg- mee bezig was. Zodoende waren de instructies passend en duidelijk. Naast dat ik goed heb leren autorijden hebben we erg leuke gesprekken gehad! Dankzij Tim ben ik in één keer geslaagd :D

Super fijne lessen gehad!

Rij-instructrice Naomi heeft mij alle vertrouwen gegeven in de lessen! Super leerzame lessen! Helemaal top

Erg aardig en je voelt je op je gemak

Raad deze rijschool zeker aan. Instructrice was zeer aardig, en stelde je altijd op je gemak. Had altijd een veilig gevoel in de auto, en leerde alles op eigen tempo. Goede inschattingen wanneer je klaar bent voor het examen. Raad de tussentijdse toets aan, maakt het praktijkexamen uit eindelijk wat relaxter. Het plannen van lessen ging altijd erg soepel via app. Ik wil Wendy hierbij bedanken voor alle leerzame maar ook gezellige lessen. Groetjes Daan Meerman

super rijlessen

super leuke en leerzame rijlessen! je kan alles vragen en alles word goed uitgelegd! Super aardige man!

Leuke les

De lessen waren goed en leuk

super rijlessen

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’