Lessen die er toe doen.

Rijles bij Tim was enorm leerzaam. Hij leerde mij de technieken gemakkelijk en in een fijne volgorde aan, stelde me op mijn gemak en boven al was het enorm gezellig.

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Een hele gezellige tijd ervaren

Ik heb een hele goeie ervaring met Wendy als rij-instructrice. Ze geeft goeie uitleg, blijft rustig en ze legt het goed op papier uit. Dit stuurt ze dan ook privé naar je door, waardoor je zelf nog thuis het een keer kan doornemen als je wilt. Na elke les goeie tips en tops gekregen en daar bij de volgende les weer aan gewerkt. Overal vond ik de manier van lesgeven die Wendy had heel prettig. Ik heb het altijd gezellig gehad in de auto en heb daardoor altijd zin in mijn rijlessen gehad. Dankzij Wendy ben ik in 1x geslaagd en zou haar dan ook zeker aanraden.

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

De lessen zijn leuk en heel duidelijk

De rijlessen van Rogier waren altijd leuk en ik heb veel geleerd. Ik raad deze rijschool zeker aan nooit problemen meegehad omdat alles met overleg kon geregeld worden.

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Rijlessen waren leerzaam en leuk.

De rijlessen waren goed opgebouwd en ik heb er veel van geleerd. Ook was de sfeer goed, waardoor ik me op m’n gemak voelde. Dankzij Rogier ben ik in een keer geslaagd!

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Altijd, leuke, goede en ook gezellige rijlessen gehad!

Ik ben vanaf het begin bij Karen gereden. Ik heb heel veel geleerd en zelfvertrouwen achter het stuur gekregen. Ik heb altijd zin gehad in de rijles! Onwijs bedankt voor alles!

• Naam Instructeur: Karen Habold

Mega goede service en uitleg

Hele goede rij-instructrice had ik. Ze legde mij goed en rustig uit hoe alles moest. De dingen die ik goed deed kreeg ik te horen en de dingen die minder goed gingen, herhaalde we heel vaak tot het wel goed ging! Alle dingen die kunnen gebeuren in het verkeer werden uitstekend uitgelegd. Daarnaast was mijn rij-instructrice (Karen) super vriendelijk!!

• Naam Instructeur: Karen Habold

Een echte aanrader!

Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald door de zeer goede lessen van Naomi. Ze kan goed uitleggen, is geduldig en helpt wanneer het nodig is, maar leert je ook om zelfstandig beslissingen te nemen. Ze zorgt ervoor dat je je goed kan focussen op de les, terwijl het toch gezellig is. De videorijlessen op de website van Butterhuizen waren een goede aanvulling op de lessen.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Een goede rijschool met goede instructeurs.

Ik vond mijn rijlessen altijd leuk en had elke week weer zin om te lessen. Ik heb naar mijn mening erg goed les gehad en ben nu zeker klaar om zelf te gaan rijden. Al met al een hele goede ervaring.

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Hele fijne lessen gehad en in 1 keer geslaagd

Fijne lessen gehad en super goede begeleiding an Vinod en in 1 x geslaagd

• Naam Instructeur: Vinod Ramsahai

Goed, veel geleerd en neemt ook de tijd voor je.

Top!

Gezellige tijd gehad met Wendy, veel geduld en goeie tips en tops!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Leuke, leerzame en gezellig rijlessen.

Je word goed voorbereid voor het examen! Er was tijd en geduld voor mij !

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Duidelijk, geduldig en gezellig

Na een lange periode van niet meer durven rijden ben ik terecht gekomen bij Tjarda. Met haar ben ik min of meer opnieuw begonnen om weer vetrouwen te krijgen in de auto en het verkeer. En mijn angst en de zenuwen de baas te worden. Tjarda heeft dit met veel geduld en duidelijke uitleg weten te doen. Ook de gezelligheid maakte het voor mij dat ik de rust kreeg. Heel blij mee, bedankt daarvoor Tjarda.

top

Vanwege faalangst gekozen voor priveles bij Tjarda. Leuke dag gehad en ze was erg geduldig. Gelukkig ben ik geslaagd! :)

Uitstekend.

Ze antwoorden snel, ze leggen goed uit en ze geven goeie tips.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Fijne en gestructureerde lessen.

De lessen verliepen goed, ik weet nu hoe ik zonder stress de weg op moet. De sfeer was fijn en ik wist wat ik moest doen.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Het was super fijn om naast Wendy te zitten.

Wendy is een fantastische vrouw die goed is in haar werk. Ze past zich aan aan jou en bekijkt wat jij nodig hebt. Ik heb een hele fijne tijd gehad bij haar in de auto en vaak met Wendy lachen. Ik ga Wendy missen.

Top!

Ik heb hele goeie ervaring gehad bij deze rijschool zeker een aanrader ! Veel geleerd en gezellige rijlessen gehad!

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Een goeie duidelijke maar ook leuk instructeur

Heb een leuk tijd gehad bij Tim in de auto. Het was altijd gezellig en ook serieus. Ik heb er veel geleerd. Hij is een duidelijke instructeur die goeie plannen kan maken over hoe jij het best kan leren en natuurlijk kan rijden.

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Erg fijn

De opleiding was erg fijn, het was gezellig maar serieus waar nodig was en dit zorgt voor een goede uitslag!

• Naam Instructeur: Rebecca de Vries

Top!

Ik had een hele goede ervaring, gaf me goede inzichten over mijn eigen rijgedrag en waar ik op moest verbeteren. Heb een hele goede rijexamen afgelegd daardoor. Bedankt Wendy!!!!!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Altijd super leuke en duidelijke lessen gehad waardoor ik zo mijn rijbewijs binnen heb gesleept!

Ik had altijd zin om lekker te gaan rijden, dat kwam ook mede doordat de lessen leuk en super leerzaam waren. Tijdens het eerste deel van de lessen als voorbereiding op het AVB-examen was er een goede balans tussen het oefenen van de verschillende onderdelen. De makkelijke onderdelen gingen we vrij snel doorheen omdat je deze snel door had. De moeilijkere onderdelen kregen juist meer aandacht en hierbij werd je ook goed gecoachd! De ene keer positieve feedback, maar ook zeker een hoop opbouwende feedback als het beter kon. Daarnaast bleven we alle onderdelen ook lekker herhalen op zijn tijd. Tijdens het tweede deel van de lessen voor het AVD-examen hebben we heel gevarieerd gelest. We hebben alles wel meegepakt zoals de binnenstad, de polder, de ringweg, de snelweg, etc. Tijdens mijn examen heb ik een hoop op polderweggetjes moeten rijden dus gelukkig had ik daar redelijk wat ervaring mee! Verder was een deel van mijn examenroute een stuk waar we al vaker hadden gelest, wat natuurlijk ook heel fijn was. Al met al voelde ik me voor beide examens goed voorbereid en ik heb deze dan ook allebei in 1x gehaald! Sander, enorm bedankt voor de leuke lessen!

Top!

Sander heeft mij goed op weg geholpen doordat hij alles rustig en duidelijk verteld. Hij gaf de juiste tips en tricks om toe te passen tijdens de praktijk examens. Ik raad het dan ook zeker aan om hier te beginnen met leren motor rijden. Bedankt voor de leuke lessen!

Top rijschool!

Ik vind dit echt een top rijschool, de rijlessen waren heel handig voor het examen en mijn instructrice gaf ook hele duidelijk aanwijzingen en goede tips. Ze benoemde regelmatig ook wat goed ging en dat was heel fijn. Heel tevreden!

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Professionele, effectieve en leuke lessen, examens in 1 keer gehaald.

Zeer tevreden over de professionele, effectieve en leuke lessen waardoor ik mijn examens in 1 keer heb behaald. Sander geeft de lessen op een prettige manier, alle aspecten waren prima in orde!

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’