Positieve ervaring met vriendelijke professionele mensen.
Zeer leuke, gezellige en leerzame lessen gehad bij rijinstructeur Piet. Veel persoonlijke aandacht, super!
service goed, instructeur minder
Jammer dat je niet helemaal tevreden bent over onze rijschool, dat kan! We kunnen nooit voor de volle 100 procent het ieder naar de zin doen. Is ook een gevoel. De instructeur heeft zich vast en zeker goed ingezet om jou te laten slagen, helaas is dit de eerste keer niet gelukt, wat hij niet had verwacht. Jammer dat je zijn inzet met een onvoldoende beoordeelt. Ik zal dit met hem doornemen.
Dikke prima
Ik heb mijn lessen bij unieq ervaren als erg leerzaam. Een erg prettig bedrijf om bij te rijden
Ik vond de lessen erg leerzaam, maar zeker ook gezellig. Ook worden de lessen op ieders eigen tempo gegeven, en is het niet om zo snel mogelijk af te rijden.
Fijne leerzame rijlessen. Ook is er een goede communicatie, met Rijschool Unieq. Ik ben erg tevreden.
Als een professionele rijschool met een vriendelijke uitstraling. De rijdocenten zijn makkelijk te benaderen en geven het gevoel een persoonlijke binding te hebben met de leerling.
Goede rijinstructeur, legt het duidelijk uit en zegt wat er mis ging
Ik ben super blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb. Ik heb super goeie ondersteuning gekregen bij de praktijk. Maar ook bij de theorie heb ik goeie hulp gekregen. De mensen zijn ook erg sociaal en je leert het rijden op een manier die bij jou past.
Hele gezellige en leerzame rijlessen gehad met Piet!
Vind het een super bedrijf, je wordt goed geholpen ben zeer tevreden.
De lessen met karel waren leerzaam en gezellig. Goed advies en de communicatie was ook fijn.
Uitstekend.alles was in goed overleg te regelen.
Leerzame en gezellige lessen gehad!
Ik heb een erg goede en leuke ervaring gehad bij rijschool UnieQ. Ik had een erg goede en ervaring instructeur waar ik het goed mee kon vinden. Ook de rijschoolhoudster was zeer vriendelijk.
Foarwei 74
9298 JN Kollumerzwaag
Jij wilt slagen voor je rijbewijs? Dan ben je bij onze rijschool aan het juiste adres! Wij zijn rijschool UnieQ. Onze vakbekwame instructeurs begeleiden jou van je eerste rijles tot het moment dat je het felbegeerde rijbewijs in ontvangst mag nemen. Wanneer je voor UnieQ kiest, kies je voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht. Dat is onze belofte aan jou.