snelle reacties op mails en vragen, goede tips met rijlessen en altijd ruimte voor gesprek of vragen
Goeie rijlessen en alles super goed voor elkaar en cker hoge slagings percentage
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, met het boekje en de vragen op internet ben je voldoende voorbereid voor het theorie examen. Met het oefenen voor het praktijkexamen werd voldoende uitgelegd maar ik raakte de eerste keer een beetje in de war omdat ik samen met nog een meisje reed, hierdoor wist ik niet altijd wanneer de opdracht voor mij bestemd was en dit zorgde soms voor een beetje verwarring. Ik ben toen gezakt. De tweede keer had ik nog 2 uurtjes voorbereiding alleen. Dit heeft nog wel geholpen. Nu ben ik geslaagd.
Ik vond het een prettige rijschool. Mijn eerste paar lessen reed ik bij Karel, maar al snel nam Dineke mij onder mijn hoede. Beide instructeurs bevielen mij goed. De begeleiding vond ik prettig.
Goede ervaring met de rijschool. Snel en kordaat handelen bij aanmelding. Afspraken worden stipt nagekomen, daarnaast was de kennisdeling van mijn instructeur van zeer goed niveau!
Vriendelijk en behulpzaam, goede service
heel goed
Super ervaringen! Leuke lessen en een top instructeur! UnieQ is een hele fijne rijschool en biedt leuke pakketten aan. Zeker een aanrader voor iedereen!
Altijd leuk en leerzaam, top rijschool!
Goede rijschool
Een goede rijschool waar jij als beginnend bestuurder voorop staat. Zeer tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf.
Altijd top lessen gehad van piet , er fijne instructeur die goed uitlegt en goed ondersteund , erg fijne tijd gehad echt een aanrader !!!!
Foarwei 74
9298 JN Kollumerzwaag
Jij wilt slagen voor je rijbewijs? Dan ben je bij onze rijschool aan het juiste adres! Wij zijn rijschool UnieQ. Onze vakbekwame instructeurs begeleiden jou van je eerste rijles tot het moment dat je het felbegeerde rijbewijs in ontvangst mag nemen. Wanneer je voor UnieQ kiest, kies je voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht. Dat is onze belofte aan jou.