De evaring vond ik heel fijn. Alles is heel goed in orde. Als je problemen had kon je altijd bellen en word het meteen opgelost.
Goeie ervaring, goeie afspraken etc.
goede ervaring en goede begeleiding , tips , advies gekregen.
Leuke lessen, fijn personeel en heel veel geleerd! Het is fijn dat je altijd de zelfde instructeur en auto hebt. Zo kun je ook een band opbouwen in de tijd dat je rijles hebt. Het was leuk maar nu ben ik ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald!
Ik heb veel aan jullie hulp gehad. Vind het ook super dat jullie ook theorie les geven. Was leerzaam en gezellig. Ook aan de praktijk heb ik veel gehad. Bedankt en ga zo door!!
Ik heb er veel geleerd, De theorie en praktijk lessen waren altijd goed en leerzaam. Ik heb mijn theorie in één keer gehaald waardoor ik al vrij snel kon afrijden.
Ik vond het een leuke periode, de tijd dat ik bij Hendrik les heb gehad. Ik heb ook Piet en Adriaan (?) als rij-instructeurs in opleiding meegemaakt in de auto (soort voorbereiding op praktijk examen vond ik het met een ander iemand naast je). Het is me altijd goed uitgelegd en Hendrik stelde me vaak op mijn gemak als ik me heel erg druk maakte over mijn theorie/praktijk examen of gewoon hoe ik reed. Rijlessen opzich vind ik vrij prijzig, daarom heb ik de prijs/kwaliteit iets lager neergezet, maar eigenlijk is dat meer de prijs die een lager cijfer verdient dan de kwaliteit.
Ik kan eigenlijk geen negatieve ervaring opnoemen. Alles was gewoon goed geregeld. Ook de theorielessen waren nuttig en leerzaam.
Naar aanleiding van deze beoordeling hebben wij contact elkaar gehad en 1 en ander doorgesproken. Het is jammer dat er tijdens de opleiding geen contact met ons is opgenomen zodat we dan tot een oplossing hadden kunnen komen. Bij aanmelding geven wij dit ook altijd aan, zijn er vragen of is er een probleem, bel ons dan. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen een goede en prettige rijopleiding bij onze rijschool volgen. Wel in de 1e keer geslaagd en dat is toch een mooie afronding.
Goede rijschool met goed advies en snel geslaagd!
Goeie ervaring gehad! Rijbewijs in de eerste keer gehaald dat zegt al genoeg!
Foarwei 74
9298 JN Kollumerzwaag
Jij wilt slagen voor je rijbewijs? Dan ben je bij onze rijschool aan het juiste adres! Wij zijn rijschool UnieQ. Onze vakbekwame instructeurs begeleiden jou van je eerste rijles tot het moment dat je het felbegeerde rijbewijs in ontvangst mag nemen. Wanneer je voor UnieQ kiest, kies je voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht. Dat is onze belofte aan jou.