2 dochter van ons hebben hier een lespakket gevolgd, ondanks de beperkingen (cojona) zo nu en dan! Is dit goed opgelost door rijschool
Leuke, leerzame lessen gehad. Sicco is een uitstekende instructeur met een fijne Kia Cee'd Sportswagon om in te rijden. Erg tevreden met het resultaat.
Ik vond de rijlessen leuk om te doen! Goede instructeur! Goede sfeer, leerzaam, goede uitleg/ handvatten. Anderhalf uur per les was ook ideaal. Communicatie was goed! Ideaal de mogelijkheid voor oefenen theorie op internet. Ook verlenging hiervan was mogelijk. Geweldige service
Zeer leuke en leerzame tijd gehad!
Heel fijn om bij Unieq te mochten rijden. Ze stoppen alle tijd en moeite in je en er werd duidelijk gecommuniceerd. Erg betrokken en het was altijd heel gezellig☺️
Super rijlessen gehad! In 1 keer geslaagd met dank aan deze rijschool!
Ik heb veel geleerd en kon leuk praten met mijn instructeur
Leuke en leerzame rijlessen gehad van instructeur Piet!
De lessen waren erg leerzaam. Daarbij krijg je ook de juiste feedback. Naast dat de lessen leerzaam zijn, is gezelligheid ook erg belangrijk!
Fijne ontspannen lessen. Goed voorbereid op het examen.
Een goede begeleiding tijdens mijn onzekere start. En de communicatie is ook top! Ik raad deze rijschool zeker aan!
Duidelijke uitleg tijdens de lessen, leuk contract met instructeur.
Mijn ervaring was super!
Een super goede rijschool en ze helpen je op het rijbewijs te halen, echt top
Blijven rustig begrijpen situatie en gaan goed om met stress bij leerling. Ze zijn erg vriendelijk luisterend oor en geïnteresseerd in jou.
Fijn en leerzaam. Wat ook erg prettig was, was dat de rijschoolhouder goed, flot en flexibel de theorie en praktijkexamen kon in plannen. Kortom goede rijschool!
Ondanks corona toch een prettige leeromgeving en heel erg leerzame instructies
Leuke en rustige rijleraar
Betrouwbare vriendelijke rijschool.
Hele goeie rijschool, de rijinstructeurs nemen echt de tijd voor je en leren je het autorijden op een goeie rustige manier, een grap en een grol tijdens de rit moet kunnen! Toppersss
Zowel het B, als het E rijbewijs gehaald bij UnieQ. Zeer tevreden over de service, communicatie, klantvriendelijk etc! Instructeur zei waar het op stond! Dikke aanrader!
In het begin ging het wat moeilijk en maakte ik een aantal fouten vervolgens ben ik daarop aangesproken en gecoached en heb daardoor mijn am praktijk gehaald.
Altijd leuke en leerzame lessen heb ik gehad bij rijschool unieq.
Ik heb met plezier gereden bij unieq. Ze zijn erg vriendelijk en willen je overal mee helpen. Ook wordt alles goed geregeld zoals het aanvragen van je theorie examen en het praktijk examen. Ik heb ook nog een theorie cursus gevolgd bij de rijschool zelf. Dit was ook erg leerzaam.
Foarwei 74
9298 JN Kollumerzwaag
Jij wilt slagen voor je rijbewijs? Dan ben je bij onze rijschool aan het juiste adres! Wij zijn rijschool UnieQ. Onze vakbekwame instructeurs begeleiden jou van je eerste rijles tot het moment dat je het felbegeerde rijbewijs in ontvangst mag nemen. Wanneer je voor UnieQ kiest, kies je voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht. Dat is onze belofte aan jou.