Altijd goed geholpen, en alles super geregeld theorie en praktijk. Helemaal top.
Vele lessen gevolgt maar wel altijd goed advies gekregen waardoor ik mijn eind examen in 1 keer kon halen.
Ik kreeg altijd goede rijlessen. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Alles werd altijd prima geregeld door Piet en Eelkje Kooger.
Zeer goei begeleiding
- Duidelijke afspraken. - Prettige omgang. - Goede begeleiding. - Rijlessen plannen ging soepel. Bedankt Piet & Eelkje voor de ervaring en fijne lessen die ik mocht opdoen.
Goede rijschool
Veel geduld en stel je goed op je gemak. Dineke is een fijne instructice.
De BE lessen van Sicco zijn leerzaam. Sicco is soms wat hard maar dat vond ik juist wel fijn.
Goed overleg via mail en Whatsapp. Duidelijke afspraken die ze ook nakomen. Door de corona helaas mijn examen moeten verschuiven naar ongeveer 2,5maand later. Maar al die tijd zeer goed contact kunnen behouden en altijd met vragen terecht gekunnen.
Prima rijschool, klantvriendelijk.
Goede lessen, veel geleerd en ook hulp gekregen met inplannen van de een dag theorie. Bedankt voor de leerzame lessen
heel erg bedankt voor de leerzame lessen. :)
Kan niks anders zeggen alles was goed geregeld ,
ik vond de lessen altijd gezellig en leuk maar ook erg leerzaam en er was veel geduld. ook mocht je op het laatst zelf weten wat je nog graag wou leren voor het examen dat vond ik ook heel fijn.
Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad. Met veel plezier de lessen gevolgd.
Rijschool UnieQ kan ik ten zeerste aanbevelen. Respect en geduld zijn misschien wel de meest belangrijke aspecten van deze rijschool. De vakbekwaamheid straalt er vanaf, en wat betreft de service kan menig dienstverlener hier een voorbeeld aan nemen. Kortom een goede rijschool met kennis van zaken.
Ik heb een mooie tijd gehad met Piet in de auto. De lessen waren erg leerzaam en tegelijkertijd ook leuk.
Altijd met veel plezier de lessen gevolgd en goede communicatie
Ik vond het erg spannend om altijd weer te rijden, maar ze hebben veel geduld voor mij en helpen me om me meer op mijn gemak te stellen.
Goede rijlessen en prima contact
Super rijschool goede instructeur.
Ik heb mijn rijlessen bij Unieq als positief ervaren. Een rijles inplannen was altijd zo klaar en rij-instructeur Piet was altijd op tijd. Tijdens de rijlessen krijg je een goede begeleiding en helpt Piet je met veel geduld. Ik raad rijschool Unieq zeker aan.
De lessen waren leerzaam en erg leuk met Karel! In korte tijd heb ik veel geleerd en netjes in de eerste keer geslaagd!
Ik heb de lessen altijd leuk gevonden. Ook was de instructie altijd duidelijk.
Super leerzame lessen altijd gezellig in de auto goede communicatie zeer tevreden!
Foarwei 74
9298 JN Kollumerzwaag
Jij wilt slagen voor je rijbewijs? Dan ben je bij onze rijschool aan het juiste adres! Wij zijn rijschool UnieQ. Onze vakbekwame instructeurs begeleiden jou van je eerste rijles tot het moment dat je het felbegeerde rijbewijs in ontvangst mag nemen. Wanneer je voor UnieQ kiest, kies je voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht. Dat is onze belofte aan jou.