perfect, zeker aan te bevelen

Mijn dochter heeft les gehad bij voornamelijk Ton. Ze was altijd bang en onzeker. Maar door Keystone is ze in 1 keer geslaagd voor haar rijbewijs, en stapt met vertrouwen achter het stuur, zelfs van een andere auto. Echt top zoals hier met aandacht voor persoon les wordt gegeven! Judith Schulte

goede service, goed behandeld

in ongeveer een halfjaar tijd heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Mary-Ann heeft altijd rekening gehouden met mijn schooltijden en is erg goed in het maken van een gepaste planning, zeer flexibel, zoals hij mij uitkomt. de sfeer in de auto is goed en Ton heeft veel geduld met me gehad. Ton had vertrouwen in me en ik voelde me echt op mijn gemak in de auto. ik ben erg tevreden over Keystone en raad het velen aan!

goede service, goed behandeld

Keystone = 2 super enthousiaste instructeurs met engelengeduld. Creatief in hun begeleiding van (spectrum) leerlingen. Prettig werken met een maandrooster. Zelden een les die werd afgezegd.

goede service, goed behandeld

ik heb een goede indruk bij Keystone verkeerseducatie want door hun manier van les geven hun geduld en vooral het vertrouwen over en weer kunnen Ton en Maryann heel goed les geven ik ben zeer tevreden de manier van les geven en de deskunidig heid en betrouwbaarheid zijn er zeker niks om op aan te merken

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb hele goede ervaringen met deze rijschool. Het werd mogelijk gemaakt om in korte tijd veel uren te maken, om zo snel mogelijk mijn rijbewijs te behalen. De communicatie verliep vlot en in de auto voelde ik mij erg op mijn gemak en veilig. Ik ben ervan overtuigd dat ik goed heb leren autorijden en dat geeft een goed gevoel.

goede service, goed behandeld

om met 51 jaar je rijbewijs voor het eerst halen was moeilijk voor mij maar zeker voor de rij instructeur,ik had al jaren naast iemand gezeten die heel goed rijd en dat ga je toch onbewust overnemen in de lessen en de leeftijd speelde mee hier op wist de instructeur goed in te spelen en bracht mij met vertrouwen en overtuiging naar het examen en slaagde in 1 keer

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb Keystone Verkeerseducatie ervaren als een professionele, betrouwbare en vooral betrokken rijschool die met je meedenkt. Keystone levert lessen \'op maat\'. De rijschool legt de lat hoog en brengt je tot boven rij-examenniveau, waardoor je slagingskans aanzienlijk wordt vergroot. Ook wat betreft lessen inplannen is Keystone erg flexibel.

Haarzichtlaan 32

3451DR Vleuten

06-1511 2158 / 030-6336088

Over Keystone Verkeerseducatie

Keystone Verkeerseducatie zet zich dagelijks met hart en ziel in voor de leerlingen die aan onze zorg zijn toevertrouwd. Wij bieden complete rij- en theorieopleidingen voor reguliere leerlingen en leerlingen met een achtergrond. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het snel en effectief behandelen van rijangst. Kijk op www.keystone.nu of www.rijangst.org voor meer informatie!