Ontzettend goede en gezellig rijlessen gehad!

Ik heb rijles gehad van Hans in Hengelo. Ik heb dit ontzettend goed ervaren. Ik vond het altijd een pretje om in de auto te stappen en ik ben geen een keer met tegenzin naar rijles toe gegaan. Bij mijn intest is een pakket van 40 uur aanbevolen en ik ben daarmee ook precies uitgekomen en in 1x geslaagd. Er word goed rekening gehouden met wanneer je kan lessen en Ezendam staat voor je klaar als het tegen zit. Ik heb het erg prettig en met plezier ervaren en ik zal de gezelligheid ervan ook missen. De rijlessen bij Hans zijn een leerzame en gezellige tijd geweest waarbij ik altijd met een glimlach de auto in en uit ben gestapt.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Duidelijk geregeld, heel erg blij met mijn instructeur (Erwin). Altijd leuke sfeer

Top!

Ik had zeer goede begeleiding. Ik heb hiervoor ergens anders gelest en de kwaliteit van Ezendam in vergelijking met mijn vorige rijles docent was erg groot op een positieve manier.

goeie rijschool

Rijschool ezendam is een super goede leerzame school, ik geh geen op of aanmerkingen hier over. op de momenten dat het moest even duidelijk zijn. het was altijd gezellig in de auto met Pamela. leuke momenten mee gemaakt. bedankt voor alle hulp.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb mijn rijbewijs gehaald en ben zeer tevreden met mijn keuze voor ezendam. De zaterdagen met theorie zijn mij erg goed bevallen. Samen met de rijlessen waar ze echt de tijd voor je nemen helpt erg mee

super goed

het was een fijne les dag en ik heb veel geleerd

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed advies en begeleiding tijdens de rijlessen.

Duidelijk zorgzaam en relaxed

Mijn ervaring was top, duidelijke uitleg een instructeur die je alles duidelijk maar simpel uitlegt en ruimte geeft voor fouten

Super aardige lesgevers!

Ze helpen je met alles en de verbeterpunten worden duidelijk aangegeven.

Zeer goede rijlessen.

Het waren zeer goede rijlessen en er werden handige (gratis) theorielessen aangeboden!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed georganiseerde rijschool met betrokken leraren en modern materieel

Ik ervaar dat het om mij gaat in de lessen. Goede begeleiding, verschillende wijze van lesgeven en leren.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik kreeg les van de baas van ezendam, en het ging super het was super, en een geweldige neiuwe raving in mijn levens boek, super aardige kerel en medewerkers, plus goede lessen en hulp. Zonder hun had ik het niet gehaald.

super positief

erg positief, de lessen waren erg leerzaam en gezellig

fijne les instructeur

voelde me erg op mijn gemak en heb snel veel dingen geleerd

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne begeleiding is het proces van het behalen van mijn rijbewijs.

Helemaal top

Hele goede les duidelijke uitleg .

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goeie lessen en theoriecursus/examentraining!!

Fijne lessen gehad!

Ervaren, deskundig ,flexibel, vriendelijk

Ervaren, deskundig, flexibel en vriendelijk!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne instructeur, goede communicatie.

Ik heb les gehad van Raymond. Hij is een fijne instructeur. De lessen worden altijd optijd ingepland en vooruitgepland. Als er iets tussen kwam wil hij altijd meedenken en samen tijd wijzigen of les verplaatsen. Ik heb door hem alles in een keer gehaald. Ik raad Ezendam zeker aan!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Lessen waren goed te volgen en gezellig

Zaken werden goed uitgelegd tijdens het rijden. Alleen jammer dat een paar weken voor mij rijexamen ik een nieuwe instructeur kreeg. Uiteindelijk was dat ook goed gekomen en konden we snel schakelen hiermee.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Was een topervaring met Albert!

Ik heb goed en gestructureerd les gehad waardoor ik goed voorbereid mijn examen in ben gegaan. De service is goed en er wordt meegedacht als je een andere planning hebt, in mijn geval vervroegd examen. Echte aanrader!

Mijn instructeur was geweldig

Robert Brandjes heet hij als ik me dat goed herinner. hij was altijd rustig de lessen en vertelde je heel direct en straight to the point wat er mis was en wat jij beter moest doen, ik persoonlijk vond dit erg fijn alhoewel veel softies en aanstellers zich daar anders over kunnen voelen. ik wil graag laten weten dat hij een van de fijnste lesgevers is geweest die ik ooit heb gehad. geef die man zijn zaterdagen vrij.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettige begeleiding gedurende de lessen

Vriendelijk Flexibel Duidelijke app Goede begeleiding

Goede rijschool !

Fijne ervaring

Goeie communicatie en duidelijke lessen!

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov