goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd voor scooter rijbewijs. Super goede instructeur

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vriendelijke bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief kunt altijd contact mee opnemen zelfs savonds nog en geven goeie tips tijdens het rijden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe vind ik dat de service erg netjes verloopt. Aardige instructrice en een goede communicatie wat betreft plannen en afzeggen van lessen. Ben erg tevreden! \r\nWat betreft mijn instructrice, ik vind haar echt super fijn, ze houd netjes rekening met de persoonlijkheid van haar kandidaten en is erg aardig. Door haar heb je echt zin in je rijles.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Degelijke rijopleiding. Vriendelijke en behulpzame medewerkers !

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Naar deze rijschool gegaan omdat mij gezegd werd dat het hier snel en goedkoop kon. Hier was welliswaar weinig van te merken. Na de eerste les de \'kennismakings les\' werd mij verteld dat ik al het een en ander beheerste waardoor ik in feite ±6 lessen voor liep dan gemiddeld / gepland, maar vervolgens wordt er geen actie ondernomen op het feit dat ik al meer beheers dan gemiddeld. Minimaal 6 lessen vanaf de eerste les voelde voor mij als nutteloos en geld winnerij.\r\nZelfde geld voor het aanvragen van het examen, via whatsapp contact gehad voor her inplannen waarbij ik aangaf dat een datum of tijd weinig uitmaakte, met in het achterhoofd dat ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs wilde halen. Rijschool was hier mee bekend. Maar ook nu werd het niet opgepakt. Tussen het akkoord geven van het inplannen en het daadwerkelijk inplannen zat 2 weken en dus 4 voor mijn gevoel nutteloze lessen.\r\n\r\nNiet echt iets positiefs als je \'het vertrouwen\' als naam draagt.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een fijne rijschool. Wel zit er veel verschil in de kwaliteit van de instructeurs.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijlessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over het algemeen heb ik louter goede ervaringen met dit bedrijf. Enige punt van kritiek is dat de beschikbaarheid van lestijden zeer gering is. Hierdoor is het telkens lastig om een datum te prikken voor een nieuwe rijles.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik keek iedere week uit naar het lessen met Inge. Fijne ervaring met deze rijschool. Ook de theorielessen waren leerzaam met Henk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede uitleg en duidelijk wat ik moet doen. Altijd gezellig in de auto!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je merkt als leerling zelf dat het bedrijf erg vol zit, de mogelijkheden voor lestijden zijn beperkt en er wordt ook vaak nog wijziging aangebracht wanneer je al een lestijd hebt afgesproken. Dit is soms erg vervelend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede begeleiding en leuke mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij het deze rijschool heb ik mijn motorrijbewijs binnen 4 maanden gehaald. Ze zijn vriendelijk en maken duidelijk afspraken. Mijn rij-instructrice heeft mijn rijlessen leuk en leerzaam gemaakt. Ik heb 1 blok van 4 uur gelest. Dit vond ik te lang, daarna zijn de andere blokken van 4 uur aangepast, erg flexibel dus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijn goede uitleg die gericht is op hoe het CBR toets vriendelijke instructeurs/instructices. En nooit gezeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede en duidelijke lessen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Informele sfeer binnen het bedrijf. Netjes intake en inschatting of dagopleiding haalbaar is.\r\nGeslaagde dag!

Bussele 14

5469 DT Erp (veghel)