goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, alles duidelijk, overzichtelijk en vriendelijk. \r\nMotorrijbewijs behaald, nogmaals bedankt voor het opleiden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een goede ervaring bij dit verkeerschool, de instructeur was heel geduldig en wist alles goed uit te leggen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zou geen andere rijschool gekozen hebben, alles liep fijn als als er veranderingen waren was het snel opgelost. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool en fijne contacten

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige samenwerking

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring voor het behalen van het BE rijbewijs

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind de rijlessen erg duidelijk en ik vind het ook erg leuk om te rijden. Maar ik achteraf had ik graag eerder willen beginnen met de bijzondere verrichtingen zodat deze meer geoefend konden worden en ook eerder een tussentijdse toets kon worden ingepland. En lessen van 1 uur hadden/zijn voor mij beter gewerkt op het einde (laatste 10 lessen ongeveer) omdat het alleen maar herhaling is voor mijn examen en TTT en dat vind ik zonde om 1,5 tot 2 uur te doen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag een eendagscursus e achter b gehad. En met succes geslaagd. Goede uitleg en vertrouwen gekregen om het examen positief te laten verlopen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het fijne rijlessen en je leert er veel van. Wat ik wel iets minder vind is dat er veel tijd tussen de ttt en het examen zit. Ik moet nu twee en een halve maand wachten voor mijn examen. Ik had liever gezien dat mijn ttt en examen ongeveer tegelijk aangevraagd werden, wat bij sommige rijscholen ook is. Verder vind ik de uitleg die jullie geven duidelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top, 24 lesuren en 1e keer geslaagd! \r\nNadia bedankt.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen met Het Vertrouwen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb tot nu toe 20 goede rijlessen gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Alleen er was mij niet verteld dat ik de B/E dagopleiding ook bijv kon splitsen in bijv 2x 3 uur rijles. Ik ging er zelf vanuit dat het niet kon. Voor de rest was alles perfect gegaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en netjes

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zijn heel vriendelijk \r\nBetrokken\r\nIs altijd gezellig \r\nAltijd vrolijk\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles gehad van 3 verschillende personen. Eerste deel van Nadia. Toen ene aantal lessen van Kim. En het laatste deel van Marloes.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed