Ik ben tevreden over de rijschool. Een goed gemotiveerd en ervaren team.
Hele fijne lessen. Vertrouwde sfeer, waarin op ludieke doch verantwoorde wijze de vaardigheden van de leerling verbeterd worden. Ook erg flexibel met data.
Communicatie staat bij dit bedrijf nummer 1. Indien er iets is is dit snel en makkelijk bespreekbaar
Zeer aardige instructeurs! Heb veel met Joop gereden, kon erg met hem lachen en hij is heel redelijk en is eigenlijk nooit negatief over je. Hij probeert altijd een positieve benadering te zoeken. Heb ook erg met hem kunnen lachen. Ga zo door!
Flexibiliteit staat hier hoog in het vaandel. Met de juiste moderne middelen zoals een on board cam krijg je een uitstekend beeld van gemaakte fouten. Vriendelijke instructeur die zijn vak kent en het met plezier doet!
Super rijschool
Sympathieke en altijd goed gemutste rij instructeur. Geeft op een prettige coachende manier les en geeft je op die manier zelfvertrouwen.
ik heb de rijlessen en de begeleiding gedurende de afgelopen periode als erg positief ervaren. Elke les was de rij-instructrice op tijd, en de lessen hebben mij veel geleerd. Fennie kwam na de tweede keer dat ik voor het praktijk examen gezakt was, zelf met het idee om een faalangstexamen aan te vragen, dit heeft goed uitgepakt en de derde keer ben ik geslaagd. Van faalangst was wel degelijk sprake. De routes waren elke keer weer anders, niet alleen de route zelf. Ook de situaties die we op de route zijn tegen gekomen waren altijd anders, dat heeft natuurlijk ook te maken met het verkeer. Ook de lescam die in de auto zat heb ik veel kunnen gebruiken, ik heb bij het terugkijken van bepaalde situaties goed waar kunnen nemen wat ik goed en fout deed. De sfeer in de auto was altijd rustig en prettig. Ik voelde me erg op mijn gemak, zowel bij Joop in het begin, als bij Fennie het grootste deel van de lessen. kortom, ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, en de keuze om bij dit bedrijf rijlessen te volgen, heb ik geen spijt van gekregen.
Top Rijschool!
Top! Leuke lessen en super fijne uitleg.
De lessen waren erg leerzaam. Met de onderdelen waar ik moeite mee had werd extra aandacht aangegeven. dit vond ik enorm fijn!
Ik heb veel goede ervaringen gehad met deze rijschool, mijn instructeur was bijna altijd op tijd en als hij iets te laat was werd dat ook netjes gecompenseerd. Ik werd elke les uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en ik was ook blij met de mogelijkheid om dit terug te kijken met de opnames van de dashcam. De instructeur wist in ieder geval veel van zijn vak, hij legde alles duidelijk uit en hij heeft mij goed voorbereid op het zelfstandig rijden. Kortom, ik heb alleen maar goede ervaringen gehad met deze rijschool en ik heb erg veel geleerd van mijn instructeur. Ik ben ook blij met het feit dat ik mijn rijbewijs door deze rijschool in één keer heb gehaald!
Geweldige rijschool! Heel veel gelachen in de auto en het kleine foutje tijdens het examen is super goed opgelost ;)
Zeer goed, eerst zat ik bij een andere autorijschool en ik dacht toen dat die autorijschool degelijk/goed was. Maar met deze autorijschool had ik een nog veel betere ervaring. In de eerste plaats was de service echt heel goed. Er werd ruim voor mij de tijd genomen en er werd zelfs een hele les besteed aan het op de snelweg rijden ondanks het kostenplaatje voor de rijschool. Daarnaast waren de rijlessen zelf ook goed gegeven, met veel deskundigheid en positiviteit. Daarnaast was er veel flexibiliteit in het kiezen van lestijden en heb ik de mogelijkheid gehad om met twee verschillende instructeurs te rijden wat ook leerzaam was. Kortom ik heb alleen maar zeer positieve ervaringen met deze rijschool en beveel deze ook zeker aan.
Fijne instructeurs en altijd een goede sfeer in de auto.
Goed bedrijf, veel geleerd leuke rijlessen gehad bij Fennie.
Goed contact tussen instructeur en leerling. Duidelijke uitleg.
Super! op een leuke manier auto leren rijden!
Mijn ervaring met het bedrijf is zeer goed.
Lindeboomlaan 56
Wolfhez 6874 bs