De rijlessen heb ik als er prettig ervaren. Een goede sfeer en prettige communicatie. Ik raad deze rijschool zeker aan!
Joop en Fennie zijn beiden hele fijne rijinstructeurs. Ze nemen de tijd voor je en geven je graag een kans, zelfs wanneer je het niet in 1 keer haalt. Tevens hebben ze allebei veel ervaring en weten ze waar ze over praten.
Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en werd goed begeleid
Een erg fijne rijschool waar ze de tijd nemen om je voor te bereiden voor je examen. Erg vriendelijk zowel Joop en Fennie
Ze zijn heel rustig en helpen je goed met wat je nog moeilijk vind. Ze leggen Alles goed uit.
Altijd gezellige praatjes tijdens de lessen, maar ook zeker leerzaam. Vooruitgang was snel geboekt!
Deze rijschool wordt gerund door een leuk stel. Ik heb hun lessen altijd als plezierig ervaren. Ze zijn proffesioneel, persoonlijk, goed in de communicatie en ze hebben hun zaakjes altijd goed op de rit ;) Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen!
Ga zo door! Zeker een aanrader!
Hele fijne en leerzame lessen, elke les weer nieuwe uitdagingen en in een snel maar wel goed tempo leer je goed autorijden. Je leert goed autorijden doordat je zelf de ruimte krijgt om te ontwikkelen en te ontdekken op aanwijzingen van de instructeur.
Ik heb op een hele vertrouwde manier geleerd hoe ik auto moet rijden. Er was veel ruimte voor flexibiliteit en het was op persoonlijk vlak ook heel fijn.
Ik heb met veel plezier gelest! En altijd het idee gehad dat ik in goede handen was!
Ik voelde me erg op gemak in de auto en de rijlessen waren erg fijn en uitdagend. Daarnaast zijn Fennie en Joop heeele leuke mensen. Ze hebben echt het beste met je voor en doen alles om je te helpen. Ik heb het erg naar mijn zin gehad om bij hun te lessen!
Ik heb altijd met een goed gevoel bij zowel Joop als Fennie in de auto gezeten. Ze zijn heel betrokken bij de leerling en ik ben daarom ook heel blij dat ik hier heb gelest!
Zeer positief
Hele goede rijschool Hebben echt geduld voor hun cliënten en humor is er ook Nemen hun tijd kijken echt na wat je nodig heb
Super fijne rijlessen gehad. Rijbewijs in 1 keer gehaald!
Altijd prettig communiceren, gezellig en leerzame lessen. In één woord top!
Fijne duidelijke lessen met een goede dosis gezelligheid.
Ik ben erg positief over de rijlessen. Joop en ik hebben samen best wat uitdagingen gehad maar mede dankzij het doorzettingsvermogen en geduld van Joop is het gelukt. Joop is erg betrokken en staat open voor veel.
super tevreden
Gemakkelijk in de omgang, duidelijk, eerlijk, goede analyses van wat er beter kan (en wat er al goed gaat) en daarop inspelen, goede communicatie om samen de les zoveel mogelijk invulling te geven, fouten durven te maken waardoor het de volgende keer wel goed gaat. Samen toegewerkt naar het examen op een hele prettige (en gezellige) manier. Zeker aan te raden, ik ga de lessen nog missen.
Werd super goed les gegeven heel erg duidelijk echt een aanrader
Goede en duidelijke instructies gehad van Joop. Contact was erg plezierig en Joop is duidelijk een erg ervaren instructeur. Hij weet waarover hij het heeft en heeft zijn materiaal en communicatie uitstekend op orde. Zeker een aanrader!
Ik heb onwijs veel gehad aan de lessen. Ze gaven mij veel zelfvertrouwen in het rijden, waardoor ik relaxed het examen in ging!
Erg goede persoonlijke begeleiding! Super vriendelijk en veel geduld bij beide intructeurs. Als je goed luistert naar wat je moet doen slaag je zonder problemen! Zeker een aanrader.
Lindeboomlaan 56
Wolfhez 6874 bs