Poging tot oplichting

Medewerker van Volar probeerde de auto middels een babbeltruc voor een kwart van de afgesproken verkoopwaarde afhandig te maken. Ze doen je geloven dat de auto het niet meer waard is en dat je er anders mee blijft zitten. Ze probeerden mij wijs te maken dat de versnellingsbak ook kapot was en vervolgens belden ze allemaal vriendjes voor een ‘taxatie’. Uiteindelijk de auto toch verkocht voor bijna de afgesproken prijs, dus dat geeft mij de bevestiging dat de auto het toch waard was.

Snelle service

Auto aan ze verkocht . Goede afhandeling Gelijk geld op mijn rekening

Super ervaring

Werd direct nadat is de auto had aangemeld gebeld met een erg realistisch bod. We mochten de auto zelfs nog een week of 2 blijven gebruiken, terwijl het geld al was overgemaakt. Vandaag is de auto opgehaald, ik kan niets anders zeggen dan dit een super afhandeling is!

Ben zeer goed en kundig geholpen. Volar auto’s regelt alles uitzonderlijk snel en komt afspraken na. Een echte aanrader!

Prettige communicatie klantvriendelijk komen afspraken na. Een aanrader voor aankoop en verkoop

Netjes en correct afgehandeld

Geen gezeur , direct geld op je rekening en direct gevrijwaard.

Komen afspraken netjes na

Goede ervaring. Bedrag wat we hebben afgesproken nagekomen, alles wordt aan de deur geregeld. Heel fijn! Echt een aanrader.

Heel tevreden over de snelle en correcte afhandeling bij verkoop.

Auto snel verkocht zonder poespas en gesoebat. Goede prijs gekregen. Formele afwikkeling ging snel en correct. Het geld was direct op rekening bijgeschreven. De tenaamstelling kan digitaal tegenwoordig en de vrijwaring via RDW netjes afgeleverd per email. Top!

Snel gehandeld , goed bod gekregen

Volar heeft direct een goed en eerlijk bod op mijn auto gedaan, zonder te zeuren over een lager bod vanwege onvolkomenheden. Daarna hebben ze binnen 3 minuten het geld op mijn rekening gestort, terwijl ik de auto pas 3 dagen later kon afleveren . Kortom , zeer correct en betrouwbaar .

Wat een goede service kom afspraken zeker na

Alles verliep goed en snel ze bellen 1 uur vantevoren voor de tijd prima

Good handling and fast response

It was a good experience with Volar auto and the owner Brian. They are professional in their expertise and also good English So made it very easy for an non-Dutch speaking like me. Hope to have the chance to business with you guys again. Highly recommended!

was zeer argwanend, maar viel 100 % mee

o jee, je auto verkopen. Op Autoscout gezet. Werden direct gebeld. Geen particulier, maar van Volar auto's uit Klundert.... het bod was onze ondergrens, afspraak om 18 uur. Ze wilden aanbetalen, maar alle alarmbellen gingen rinkelen. Kenteken overschrijven zou met een apparaatje gaan. Ja ja. Zodra we ophingen, hing de volgende alweer aan de lijn, wat een business is dat! Zij overboden, maar bij ons was afspraak afspraak, dus we hielden ons bij de eerste beller en haalden de advertentie gelijk van internet. Gegoogeld op dit bedrijf, mmm, slechte review. Waarschuwingen van Autoscout ter harte genomen en allerlei doemscenario's passeerden de revue. Stipt om 18 uur was de opkoper er. Nette kerel. Beoordeelde de auto, overlegde telefonisch, wist er nog wat af te krijgen, maakte het geld direct over en met dat vrijwaringsbewijs bleek het ook helemaal in orde te zijn. De auto werd de volgende dag pas opgehaald. Jeetje, wat liep dat op rolletjes. Wij hebben nu het vertrouwen dat sommige autohandelaars misschien toch wel deugen. Volar in elk geval wel.

Top bedrijf!

Goede ervaring, auto werd opgehaald en alles super geregeld.

Super service!

Mijn auto werd netjes opgehaald, betaling was direct binnen alles super voor elkaar!

Volar auto's maakt waar, waarvoor zij staan !

Inkoop van mijn bestelwagen ging naar volle tevredenheid. Na taxatie werd de overeengekomen aankoopprijs direct over gemaakt. Door tussenkomst van het weekend kon de auto pas 3 dagen later gehaald worden. Om fraude te voorkomen hadden de ophalers een wachtwoord, dat mij eerder was doorgegeven. Overschrijving en vrijwaringsbewijs ging heel soepel via email ! In dit geval vond ik de vooruitbetaling wel erg bijzonder!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede communicatie, correcte en snelle afhandeling.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed afgewikkeld,online vekocht, binnen een uur waren ze ter plaatse.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto
  • Betaling Per bank

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Advertentie op Marktplaats gezet, bod boven vraagprijs gekregen. Gebeld, bleek fout te zijn. Veel lager bod gekregen. Akkoord mee gegaan, zou meteen mail sturen en volgende dag auto halen. Geld was onderweg, werd meteen overgemaakt. Auto gereserveerd, anderen afgewezen...nu hebben ze hun bod verwijderd en bellen ze niet meer terug. Al vier keer zelf gebeld! En niks betaald. Ben echt teleurgesteld en voel me hufterig behandeld!
  • Betaling Deels contant/deels per bank

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlotte afwerking netjes contant mijn geld gehad en de vrijwaring direct via mail ontvangen
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze zijn snel, vlot, keurig en correct. Zo als het hoort.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als je snel en netjes van je auto af wil is Volar Auto\'s een perfecte partner! Ze bieden een eerlijke handelsprijs. Aardige medewerker die de auto komt ophalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. De 2e hands automarkt kan soms een schimmige wereld zijn bevolkt door oplichters, maar Volar kan ik van harte aanbevelen. Professioneel, vlotte afspraak over de prijs, auto is opgehaald op de afgesproken tijd, en ook de vrijwaring was vlot per internet geregeld.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto
  • Betaling Deels contant/deels per bank

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar, na een onderling misverstand over het vervolg afspraak, heel professioneel en snel gereageerd. Auto vroeg in de ochtend opgehaald, alle autodocumenten aan de inkoper gegeven, later op kantooruren via mail de vrijwaringsbewijs verstuurd, top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf no nonsens bedrijf waar je afspraken mee kan maken,die ze ook nakomen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volar is voor mij een zeer betrouwbaar bedrijf ,, komen na wat afgesproken is ,, bellen exact van tevoren hoelaat ze bij je zijn \r\ncontante betaling voor mijn peugot 406 door een aardige en gezellige persoon kortom ik beveel dit bedrijf aan als je snel van je auto af wil.\r\nGroeten en bedankt\r\nmartin.

Vlietweg 20

4791EZ Klundert