Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Direct na het plaatsen van mijn advertentie op een bekende website kreeg ik een telefoontje van Volar auto\'s. Er was interesse in mijn auto en men overviel mij wel een beetje want een echte prijs had ik immers nog niet in gedachte. Dat komt eerst later, dacht ik, nadat je met wat zoekende mensen hebt kunnen overleggen. Mijn auto, een VW Golf IV Highline met 361.457 km op de teller was prima in orde en betrouwbaar want ik reed er probleemloos dik 1000km km mee per week in woon-/werkverkeer. De op handen zijnde nieuwe distributieriem, grote beurt en twee nieuwe banden waren echter ongeveer 30% van de dagwaarde en dat zette mij aan tot het denken over een nieuwe auto. Het bod dat ik kreeg, na lang overleg per telefoon, kwam overeen met die andere 70% maar mijn vertrouwen was toch nog niet helemaal gewonnen. De aanbetaling kwam wel direct binnen. \r\nEr gaan genoeg verhalen in het rond over belazerde maar eerlijke mensen en dat wil men toch niet en nooit zelf mee maken. Vanmiddag is mijn auto opgehaald en het resterende bedrag kreeg ik netjes contact uitbetaald. Het overschrijvingsbewijs kreeg ik per email en bij controle op de site van de RDW bleek de auto ook niet meer op mijn naam te staan. De hele verkoop vond plaats in een sfeer van onderling vertrouwen, ik was open en eerlijk over de staat van mijn auto, zij in hun deel van de transactie.\r\n\r\n\r\n