goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de ervaring mogen hebben van het volgen van theorie lessen voor Code 95 en ADR+basis bij rijschool de Weerd.\r\nDat is mij erg goed bevallen en mede dankzij Anton viel alles op zijn plek betreffende het inplannen van de cursusdagen.(mijn dank hiervoor aan Anton)\r\nOok de praktijk rijlessen voor het behalen van het CE rijbewijs waren een leerzame ervaring.\r\nFijne en duidelijke instructies door de rij-instructreurs kreeg ik voorgeschoteld en dat maakte de lessen tot een genoegen om te doen en te volgen.\r\nMijn dank gaan uit naar Ron, Theo en Harry.\r\nMet name Harry wil ik bij deze enorm bedanken voor zijn geduld en lesgeven aan mij.\r\nIk heb het als zeer prettig ervaren, want Harry heeft mij de juiste zaken aangeleerd voor het mogen en kunnen rijden op de vrachtwagencombinatie.\r\nIk heb alle examens aangaande deze rij-opleiding in 1 keer gehaald en dat is mede te danken aan de fijne mensen waarmee ik mocht samenwerken van de rijschool gedurende mijn rij-opleiding.\r\nMijn dank is groot.\r\nVr Gr Erwin

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het fantastisch een geweldige rijinductrise waarvan ik een hoop geleerd heb

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn A1 rijbewijs bij rijschool de Weerd gehaald. Vriendelijke mensen, hele fijne instructeur (Gert) en lessen die optimaal benut worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne lessen. Veel ruimte om meerdere lessen in de week in te plannen. Aardige instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima instructeur. duidelijke uitleg en niet teveel poespas
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb de totale cursus als heel prettig ervaren.\r\nTheorie lessen werden op fijne manier gegeven met voldoende ruimte voor je eigen input .\r\nPraktijk idem dito zeer ervaren instructeurs die je op duidelijke manier vertelden wat goed en fout ging . Kortom : heb het naar mn zin gehad .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool! Door de goede begeleiding voelde ik me erg op mijn gemak tijdens de lessen en heb ik in een keer mijn rijbewijs kunnen halen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaringen met een goede instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen zijn heel goed en je word zowel op theoretisch als in het praktijkgedeelte goed geholpen. Ze bieden een theoriecursus aan met goede uitleg. Ook voor het praktijkexamen werden er goede instructies gegeven door de instructeur. Zo wist mijn instructeur goed uit te leggen als er iets fout ging tijdens het rijden. \r\n\r\nEen klein - puntje: De aangegeven uiterlijke factuurdatum kloptte soms niet.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele leerzame en gezellige lessen gehad!