goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne rijschool. Duidelijke communicatie over prijs en plan van aanpak. Enthousiaste instructeurs. Heb hier nu meerdere rijbewijzen behaald. Daarnaast staan er nog meer opleidingen voor de toekomst gepland.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Very good experience at the driving school de Weerd, the communication was efficient and clear. Friendly and experienced instructor with a good level of English. Good planning for the lessons and exams. I would definitely recommend for those non-Dutch speaking like me who need to learn driving.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De keuze voor Rijschool de Weerd is zeer goed bevallen en in het bijzonder de toegewezen instructeur Ad heeft mij er op een zeer professionele en plezierige manier doorheen geholpen.\r\nZeer negatieve ervaring gehad bij een andere rijschool en dit had het plezier in auto rijden volledig weggehaald.\r\nMet de uitstekende begeleiding (in het Engels) met Ad ben ik auto rijden weer als leuk gaan ervaren.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf behalen rijbewijs personenauto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een goed bedrijf. Als er wat onduidelijk is leggen zij dit uit of regelen dingen zo dat het voor jou het beste / fijnste is.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en hulpvaardige bezetting kantoor en instructeurs (Dennis en Gert). Door hen heb ik in 2 maanden mijn rijbewijs A kunnen halen. Enige minpuntje wat mij betreft is dat ik het gevoel had dat ik door mijn lengte maar net op de grootste motor paste. Vandaar lesvoertuig een 7

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen en uitleg en vriendelijke instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met rijschool de Weerd zijn ronduit positief. Het contact via de telefoon verliep soepel en vriendelijk en bovendien konden zij mij op zeer korte termijn een BE-examen aanbieden. Mijn rij-instructeur Adriaan verstaat de kunst om niet alles bij voorbaat te corrigeren, voor te zeggen. Zo leer je van je (inschattings)fouten en wordt het rijden met een aanhanger iets wat je jezelf eigen maakt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring! Lessen gingen lekker vlot en we hebben snel af mogen rijden. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool duidelijk niet duur en goede instructeurs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een mooi dagje gehad voor mijn bromfietsers men. Begon met goede uitleg van mijn rijinstructeur en later op de bromfiets handige tips en tricks. Ik heb veel geleerd en ben blij met het resultaat. Bij het examen ging mijn instructeur ook mee rijden wat het wel wat leuker en persoonlijker maakt. Erg bedankt voor de service en goede lessen Gert!