Prima service en vakkundige medewerkers aan de receptie.

De ontvangst bij de receptie is sympathiek en vakkundig. Voordat er reparaties gingen plaats vinden werd ik keurig gebeld met een kosten opgave en een analyse van de staat van de auto. Zo kon ik een goede afweging maken of de kosten aan mijn youngtimer zouden lonen.

Niets te klagen

Zeer goed en vriendelijk personeel

Rapport uitgevoerd onderhoud ontbreekt

Wat ik jammer vind, ik heb geen idee welke onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd aan mijn auto. 195 euro betaald, op de factuur staat niets. Bij ophalen van de auto was de "uw auto heeft onderhoud nodig in xx dagen" melding ook niet verwijderd. (Deze is na aangeven nog snel even gereset)

Zeer goed geholpen

Vriendelijk geholpen en goede koffie gekregen

Zoals altijd heel goed

Team Mulders in Culemborg is 'gewoon' altijd vriendelijk en de service top.

Behulpzaam, correct en vlot afgehandeld.

Een verlenging van de fabrieksgarantie werd vlot en correct afgehandeld. Prima dus.

Weer snel en correct geholpen

Juist uitgevoerd

Vriendelijk personeel. Goede service

Super service en heerlijke koffie tijdens het wachten

Perfect verlopen, vriendelijk ontvangen.

Goede en snelle service

Ik zet de auto smorgens vroeg bij de garage Een paar uur later wordt ik al gebeld en geïnformeerd wat er eventueel voor reparaties zijn dus nooit verassingen

Dik en dik tevreden

Vakkundige garage.

Heel goed. Bellen en geholpen worden.

alles is goed

Alles goed

Zeer plezierig bedrijf met deskundige medewerkers

Al jaren klant bij dit bedrijf. Altijd correct geholpen, zowel bij de afdeling sales als aftersales.

Goed en snel geholen

Erg goed.

Altijd prima geholpen, door alle medewerkers.

Was een bezoek om afspraak te maken

Was een bezoek om afspraak te maken

Klantvriendelijk

Goed & Snel

Mijn auto had zijn periodiek onderhoud nodig. Ik kon snel terecht en ze hebben de auto direct voor onderhoud meegenomen. Terwijl ik genoot van een kopje koffie en een rondje door de showroom, was mijn auto alweer klaar. Erg prettig!

perfect geregeld

Snel goede oplossing en reparatie.

Prima geholpen

Goed en snel geholpen

APK volgens plan verlopen, nog telefonisch contact om te overleggen over de banden. Vriendelijk, correct en attent personeel

Alles prima

Vriendelijke deskundige behandeling