perfect, zeker aan te bevelen

Bijna klaar met mijn code 95, Alleen nog rijden. De cursus Rijoptimalisatie bij Leus in Almelo gevolgd. Gekozen voor rijden met 2 deelnemers met een vrachtauto van Leus. Bert, onze instructeur, gooide ons meteen in het diepe. Ik rij bijna 35 jaar maar Bert wist de nodige punten op de I te zetten. Wat een ontzettend leerzame maar ook gezellige topdag hebben we gehad! Ik dacht bekend te zijn in en rond Almelo. Bert heeft aan die gedachte een eind gemaakt door ons over alle mogelijke en onmogelijk wegen en weggetjes te laten rijden, onderhand de nodige tips en adviezen gevend, op een gegeven moment had ik werkelijk het zweet op mijn voorhoofd. Nooit gedacht dat ik hier nog zoveel van zou opsteken. Bert bedankt voor de leuke, leerzame en gezellige topdag, Leus bedankt voor de lekkere broodjes tussen de middag!

goede service, goed behandeld

goed duidelijke planning en uitleg tijdens de les

Baniersweg 41

7603 NA Almelo