ik had een super fijne proefles met een goede rij instructeur. Alles werd goed uitgelegd. Ik heb in een uur super veel geleerd over het rijden van een auto.
Wat geweldig om te horen dat je een super fijne proefles hebt gehad en zoveel hebt geleerd in slechts één uur! Het klinkt alsof je instructeur echt top is in het uitleggen van alles. Op naar nog meer vlotte lessen en een succesvolle rijervaring! 🚗✨
Ze leggen duidelijk hoe examen gaat. En heb goeie lessen gehad. Het zijn toppers!
Gefeliciteerd, Marta! 🚗🎉 Een welverdiende 8 op Klantenvertellen is fantastisch! Goede begeleiding, duidelijke lessen, en toppers als instructeurs - wat wil je nog meer? Op naar vele veilige en avontuurlijke kilometers op de weg! 🌟🛣️ Het team van Rijless.nl
Prettige ervaring als er iets geregeld moet worden, je wordt gelijk geholpen. Ook de betalingsregeling is goed geregeld dat je in termijnen kan betalen. Mijn instructeur was ook super. Werdt op me eigen tempo gewerkt aan onderdelen waar ik hulp bij nodig had. Ook duidelijke en rustige instructies. Voelde me nooit oncomfortabel naast mijn instructeur. Zal Rijless.nl zeker aanbevelen wegens bovengenoemde redenen.
Beste Damian, Hartelijk dank voor het delen van je geweldige ervaring met Rijless.nl! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening, betalingsregeling en de begeleiding van je instructeur. Bij Rijless.nl streven we ernaar om elke leerling een prettige en effectieve leerervaring te bieden, en het doet ons goed om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Onze instructeurs zijn toegewijd aan het werken op het tempo dat het beste bij jou past en het leveren van duidelijke en rustige instructies. Bedankt voor het aanbevelen van Rijless.nl op basis van je positieve ervaringen. We waarderen je vertrouwen in ons en wensen je veel veilige en plezierige kilometers op de weg. Met vriendelijke groet, Dayan Klantenservice Rijless.nl
Ik heb het contact met Rijless.nl als goed ervaren. Ook de toegewezen rij instructeur Dhr Mostamia verdient een schouderklopje. Die heeft mij klaar gestoomd voor succes!!..en nu volg jij toch ook??
Wat fantastisch om te horen dat je ervaring met Rijless.nl zo positief was en dat Dhr Mostamia je naar succes heeft geleid! 🚗🌟 Een welverdiende 10 voor zowel de rijschool als de instructeur. Klaarstomen voor succes, dat klinkt als een geweldige reis op de weg naar rijvaardigheid. Geniet van je rijavonturen en veel plezier op de weg! 🛣️✨
Ik was heel nerveus aan het begin van mijn proefrijles, maar de instructeur was heel chill en we hadden leuke conversatie. Ik ga hier zeker lessen volgen. Het pakket wat je krijgt is heel goed.
Wat geweldig om te horen, Ingrid! 🚗💨 Klinkt alsof je proefrijles bij Rijless.nl niet alleen stressvrij was, maar ook nog eens gezellig! 🤗🎉 Een relaxte instructeur en leuke gesprekken maken het leren rijden vast een stuk aangenamer. Veel succes met je verdere rijlessen! En duim omhoog voor dat geweldige lespakket! 🌟👍 #OpNaarDatRijbewijs 🚦🎓
Had van niemand anders rijlessen willen hebben en ik ga hem zeker met mijn vrienden in contact laten brengen want raad iedereen hem aan.
Beste Tjebbe, Wat fantastisch om te horen dat je Karel als een ware legende beschouwt! We zijn zo blij dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met je rijlessen. Het betekent veel voor ons om te weten dat Karel je zo goed heeft geholpen bij het behalen van je rijbewijs. Als je ooit iemand kent die op zoek is naar een geweldige rijinstructeur, voel je dan vrij om je ervaring te delen. We waarderen je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Bert Klantenservice Rijless.nl
Mijn rij instructrice Melissa heeft me heel veel geholpen om m’n rijbewijs te halen, ze heeft me veel dingen bijgeleerd en veel dingen bijgescherpt waardoor ik uiteindelijk geslaagd ben. Echt top!
Gefeliciteerd Delano! 🚗🌟 Wat geweldig om te horen dat Melissa je zo goed heeft geholpen bij het behalen van je rijbewijs. Het is duidelijk dat ze toegewijd is om haar leerlingen de best mogelijke rijervaring te bieden en hen te helpen slagen. Dat is echt top! Geniet van je nieuwe rijbewijs en de vrijheid die het met zich meebrengt. Blijf veilig op de weg en veel plezier met het verkennen van al die nieuwe bestemmingen! 🛣️🎉
Ik heb een goede ervaring evaren voor het eerste keer rijden en ik kreeg duidelijke uitleg en op stappen waarbij ik me op een gegeven moment kalm voelde. top instructeur
Wat fantastisch om te horen dat je proefrijles zo goed is verlopen! 🚗💨 Het is geweldig dat je je kalm en zelfverzekerd voelde dankzij de goede uitleg en begeleiding van onze topinstructeur. Dit is pas het begin van een opwindende reis naar rijvaardigheid. We kijken ernaar uit om je verder te begeleiden op de weg naar je rijbewijs. Bedankt voor je positieve feedback en veel succes met je rijlessen! 🌟🚦
Op het moment dat ik voor het eerst in de lesauto stapt bij Heinz wist ik meteen, dit keer ga ik er echt voor! Ik wil Heinz heel erg bedanken voor zijn tijd, geduld, oprechtheid en dat hij mij altijd het juiste heeft geleerd tot het laatst en mij op me gerust stelde wanneer ik zenuwachtig was. Ik had dit met niemand anders willen doen. Nogmaals bedankt!
Beste Nadia, Wat een geweldige review om te lezen! Het doet ons ontzettend goed om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad tijdens je rijlessen bij Heinz. Het is nooit te laat om onze waardering uit te spreken voor je vriendelijke woorden, zelfs al is het even geleden dat je deze review hebt geplaatst. Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! We zijn enorm trots op je doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Heinz is inderdaad een fantastische instructeur, en het is fijn om te horen dat hij je altijd op je gemak heeft gesteld en je met geduld heeft begeleid. Nogmaals bedankt dat je ons hebt gekozen voor je rijlessen. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Geniet van je rijavonturen en blijf veilig op de weg! Met vriendelijke groet, Dayan Het team van Rijless.nl
Ik heb echt een enorm goede ervaring met Rijless. Binnen nog geen jaar tijd heb ik al mijn rijbewijs gehaald! Ik heb mijn lessen gevolgd bij Nora en ik ben zeer tevreden over deze lessen. De lessen waren altijd super leerzaam, maar vooral ook heel erg gezellig! Ik wil Nora en Rijless bedanken voor alles :)
Wat fantastisch om te horen dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad met Rijless en Nora! Het is echt bijzonder om binnen zo'n korte tijd je rijbewijs te halen. Gezelligheid in de lessen is net zo belangrijk als het leerzame aspect, en Nora lijkt hier zeker in geslaagd te zijn. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en veel veilige en plezierige kilometers gewenst op de weg! 🚗💨 Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Said heeft mij enorm geholpen met de rijlessen. Na gewisseld te zijn van verschillende rijscholen had ik de perfecte match gevonden. Hij bleef altijd geduldig, rustig en behulpzaam. Ik heb ook erg met hem kunnen lachen.
Wat geweldig om te horen dat Said de perfecte match was voor jou! Geduldig, rustig en behulpzaam zijn essentiële eigenschappen van een goede rijinstructeur, en het is fantastisch dat je met hem ook hebt kunnen lachen tijdens je rijlessen. Een goede dosis humor op de weg maakt het leren rijden des te plezieriger. Veel succes met je verdere rijavonturen en op naar veilige en vrolijke kilometers! 🚗✨
Mijn rij instructeur Quinten was superaardig. Beetje chaotisch soms met plannen van lessen maar hij doet er alles aan om je optimaal voor te bereiden op het examen. Quinten is super flexibel met inplannen van lessen en rijdt 7 dagen in de week. Ik ben in 1 x geslaagd in 20 lessen!
Beste Noor, Dank je wel voor je vriendelijke woorden en mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat je de begeleiding van je rijinstructeur zo waardeert. Ik ben blij dat zijn inzet om je goed voor te bereiden op het examen hebt opgemerkt, en het feit dat je in één keer geslaagd bent na 20 lessen maakt hem trots op je prestatie! Ik begrijp dat het plannen van lessen soms een beetje chaotisch kon zijn, maar we zijn blij dat hij toch flexibel genoeg kon zijn om tegemoet te komen aan jouw behoeften. Jouw succes op de weg was altijd zijn prioriteit, en het is geweldig om te weten dat jullie dit samen hebben bereikt. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons. Veel veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Dayan Klantenservice Rijless
Gefeliciteerd, Amza! Een 10 scoren voor je proefrijles bij Rijless.nl is echt geweldig! 🎉 Klinkt alsof het een topervaring was met duidelijke instructies en motiverende begeleiding. Op naar vele succesvolle en plezierige rijlessen in de toekomst! 🚗💨
Professionele en gezellig
Beste Jeroen, Wat geweldig om te horen dat je de proefrijles met een 10 hebt beoordeeld! We zijn ontzettend blij dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad. Vertrouwen en een gezellige sfeer zijn voor ons van groot belang tijdens de rijlessen, en we zijn blij dat we dat hebben kunnen waarmaken. We kijken ernaar uit om samen met jou verder te gaan en je te ondersteunen in het behalen van je rijbewijs. Als er iets is waar we je mee kunnen helpen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen je veel succes en plezier met je rijlessen! Met vriendelijke groet, Het team van Rijless
Met vragen kon ik altijd terecht en ze hebben me goed advies kunnen geven. Ook het leerprogramma voor de theorie was handig om te gebruiken. Iedereen was altijd heel aardig! Ik raad RijLESS.nl aan.
Wat fantastisch om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening! We streven ernaar om onze leerlingen vriendelijk en behulpzaam bij te staan gedurende het hele proces. Het is geweldig dat je altijd met je vragen bij ons terecht kon en dat ons advies waardevol voor je was. We zijn blij dat het leerprogramma voor de theorie goed van pas is gekomen. Bedankt voor het aanbevelen van RijLESS.nl, we waarderen je vertrouwen en wensen je veel veilige en plezierige kilometers op de weg! 🚗💨
Mijn rij- instructeur Briedj gaf mij de vrijheid om te groeien en hij oordeelde nooit. Tijdens de rijlessen was er genoeg tijd om vragen te stellen, tips te krijgen en aan te geven waar ik nog onzeker over was, zodat we dit konden gaan oefenen. Zowel Briedj als Rijless waren goed bereikbaar en zij dachten beide ten alle tijde met mij mee.
Geweldig nieuws! 🎉🚗 Het is fantastisch om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met rij-instructeur Briedj en Rijless. Vrijheid om te groeien en een oordeelloze aanpak zijn essentieel voor een geslaagd leertraject. Het feit dat er altijd ruimte was voor vragen, tips en het bespreken van onzekerheden geeft aan hoe betrokken en attent ze waren. Op naar vele veilige en plezierige kilometers op de weg! 🌟
Hele leerzame rijlessen
Beste Marie-Fer, Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs in één keer! Dat is echt een geweldige prestatie en daar mag je trots op zijn. Het is fijn om te horen dat je de rijlessen als leerzaam hebt ervaren. Een vlotte en succesvolle rit richting rijbewijs is altijd ons doel. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of behoefte hebben aan advies, dan staan we graag voor je klaar. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Dayan Klantenservice Rijless
Zou wel andere leerlingen aanbevelen, had al eerder rijervaring, dus alleen met het schakelen moeite in het begin, kreeg daarna wel meer zekerheid. Hoe en wat ik moet doen. Dankzij Quinten, heb ik mijn rijbewijs opzak en dat ook nog in 1 keer gehaald.
Wat geweldig om te horen dat je zo'n goede ervaring had! Quinten is echt een geweldige instructeur. Het is fantastisch dat je ondanks je eerdere rijervaring toch zoveel hebt geleerd, vooral met betrekking tot het schakelen. Het behalen van je rijbewijs in één keer is echt een geweldige prestatie. Nu kun je vol zelfvertrouwen de weg op. Veel veilige en plezierige kilometers toegewenst! 🚗✨
Kwa organisatie gemakkelijk geregeld en mooie voordelen zoals gratis her-examen indien mogelijk... Suuper tevreden met Joël mijn rijinstructeur en zou 'em zeker aanraden! Na meerdere instructeurs, onder andere ook wat minder prettige - bij andere opleidingen - en een hele lange poging heb ik bij Joël mijn rijbewijs behaald. Super chille gozer doet het op een leuke manier en zeer professioneel. Thanks again Jo ;) ik zal jou nooit vergeten ✌️
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze rijschool en vooral over Joël, jouw rijinstructeur! We zijn ontzettend blij voor je dat je na eerdere ervaringen met verschillende rijscholen bij ons jouw rijbewijs hebt gehaald. Het is altijd ons streven om een top rijschool te zijn met goede instructeurs, en het is geweldig om te zien dat we dat voor jou hebben waargemaakt. We zijn trots op het gemak en de goede organisatie die we bieden, en het feit dat we gratis herexamen aanbieden indien mogelijk, is een voordeel waar we blij mee zijn dat het gewaardeerd wordt. Joël is inderdaad een super chille gozer en een zeer professionele instructeur. Het is fantastisch om te horen dat hij jou op een leuke manier heeft begeleid tijdens je rijlessen. Jouw complimenten zullen we zeker aan hem overbrengen! Nogmaals van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, en we zijn er altijd voor je mocht je nog vragen hebben of opnieuw de weg op willen voor een opfriscursus. Veel rijplezier en succes op de weg! 🚗✌️
Ik heb les gehad van een ervaren instructeur die mij veel heeft kunnen leren over veilig autorijden.
Gefeliciteerd, Gabor! 🎉 Dat is uitstekend nieuws! Een ervaren instructeur kan inderdaad het verschil maken in het leerproces. Het is geweldig om te horen dat je veel hebt opgestoken over veilig autorijden dankzij hun begeleiding. Nu kun je met vertrouwen de weg op. Goed gedaan en veel succes op al je rijavonturen! 🚗✨
Vorige week plaatste ik een recensie over mijn ervaring bij rijless.nl. Bij mij zijn er veel dingen fout gegaan, waardoor ik met een zure nasmaak bleef zitten. Hierdoor had ik ook weinig vertrouwen in het bedrijf. Echter, eenmaal ik mijn klacht had neergelegd hebben ze het heel correct opgepakt. Ze hebben de tijd genomen om naar mijn klacht te luisteren en namen dit serieus. Ze hebben het intern opgepakt met de betrokken partijen en mij financieel gecompenseert. Dat laatste vind ik buitengewoon correct, en ik had het ook niet verwacht. Kijkend naar de andere ervaringen zijn er veel leerlingen die een goede ervaring hebben in hun rijopleiding. Voor sommigen is dat niet het geval - logisch voor zo'n groot bedrijf. Wat ik graag zou benadrukken is dat je bij rijless.nl op vertrouwelijke wijze je klacht/vraag kan neerleggen als er iets is dat niet goed gaat in de rijopleiding. Ze nemen je serieus en doen hun best om het op te lossen.
Beste Tom, Ik wil je graag laten weten dat we blij zijn dat we de zaken hebben kunnen rechtzetten en dat deze ervaring voor ons een leermoment is geweest. In je recente recensie over je ervaring bij Rijless.nl gaf je aan dat er veel dingen fout waren gegaan, wat begrijpelijkerwijs voor een zure nasmaak zorgde en je vertrouwen in ons bedrijf ondermijnde. Het spijt ons dat dit is gebeurd. We willen benadrukken dat we jouw klacht serieus hebben genomen zodra je die bij ons hebt neergelegd. We hebben de tijd genomen om naar je te luisteren en intern actie ondernomen met de betrokken partijen. We begrijpen dat we als een grote organisatie met duizenden leerlingen per jaar soms fouten kunnen maken, maar het is van groot belang voor ons dat onze leerlingen tevreden zijn en vertrouwen in ons hebben. Jouw feedback heeft ons geholpen om te leren en te verbeteren. Ondanks de moeilijkheden in het begin, zijn we blij dat we deze situatie hebben kunnen oplossen en dat je nu met een positievere kijk naar je verdere ervaring met Rijless.nl kunt kijken. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en jouw tevredenheid staat voorop. Bedankt voor je begrip en de kans om dit recht te zetten. Met vriendelijke groet, Rinus Klantenservice Rijless
Originele beoordeling
Rijless.nl is in alle opzichten een waardeloze rijschool. Het enige dat ze goed hebben georganiseerd is hun website en advertisement. Hiermee halen ze nietsvermoedende leerlingen binnen met loze beloften. Vervolgens krijgen ze het voor elkaar om elke belofte te breken. Laat mij uitleggen hoe dit bedrijf bij mij te werk ging: 1. Na de proefles gaf de instructeur mij een evaluatie, en zei dat ik binnen drie maanden mijn rijbewijs wel zou halen. Ik kon twee keer per week twee uren gaan lessen, en er was ruimte. Ik tekende het contract en was blij met dit nieuws. 2. Nadat ik had getekend en betaald nam het bedrijf contact met mij op. Er was een wachtrij van 8 tot 12 weken in mijn regio, en daarom vroeg hij of ik naar een naburige stad kon gaan. Daar zou ik wel per direct kunnen starten. Ik was hier niet blij mee, maar aangezien ik zo snel mogelijk aan de bak wilde ging ik akkoord. 3. Na enkele weken had de instructeur nog geen contact met mij opgenomen. Toen ik hem belde legde hij mij uit dat hij mij niet kon helpen, en dat ik maar moest wachten tot zondag. Tevens klaagde hij tijdens het telefoontje over de werkdruk. Pas bijna een maand na mijn proefles had ik mijn eerste echte les. Hiervoor moest ik een uur reizen, zowel heen als terug. 4. De instructeur maakte direct duidelijk dat hij geen tijd had in zijn agenda voor twee blokken van twee uur per week, en dat de drie maanden die mij waren voorgehouden zeker niet gingen lukken. 5. De lessen waren erbarmelijk. Hij schreeuwde, zuchtte en had geen oor naar feedback. 6. Toen ik besloot hiermee te stoppen, kreeg ik na de beloofde 8 weken niet mijn geld terug. Uiteindelijk kreeg ik het na veel mailen, bellen en zelfs drijgen pas na 12 weken terug. Ga niet naar deze rijschool. Zoek een goede, kleine en lokale school, en vraag bij vrienden en kennissen om hun ervaringen. Dit werkt veel beter!
Beste Tom, Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden. Ik heb geprobeerd contact met je op te nemen, maar kreeg je voicemail. Ik begrijp dat dit een frustrerende ervaring kan zijn, en het spijt me dat je dit hebt moeten doormaken. Ik wil graag in contact komen en je verhaal beter begrijpen. Je feedback over Rijless.nl is van groot belang, en het is duidelijk dat je problemen hebt ervaren met onze diensten. Het is belangrijk dat we deze kwestie bespreken en kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Wanneer het jou uitkomt, laten we dan een geschikt moment vinden om te praten. Je ervaringen kunnen anderen helpen om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van een rijschool. Ik waardeer je openheid en de moeite die je hebt genomen om je ervaringen te delen. Met vriendelijke groet, Rinus Klantenservice Rijless
Praktijk uitleg was makkelijk en goed te begrijpen, je word gerust gesteld, er word gehandeld met geduld en vriendelijkheid
Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! 😊 Het is fantastisch om te horen dat onze service en uitleg aan jouw verwachtingen voldeden. We streven er altijd naar om met geduld en vriendelijkheid te handelen, zodat je je op je gemak voelt. Bedankt voor je vriendelijke woorden en voor het delen van je ervaring!🌟
Gister in één keer geslaagd voor mijn praktijk examen! Contact met de rijschool ging altijd prettig, lekker snel en makkelijk. Ik heb les gehad van Aroen, hele lieve en leuke man. Veel van geleerd. Absolute aanrader:)
Gefeliciteerd met het behalen van je praktijkexamen in één keer! 🎉🚗 Geweldig om te horen dat je een leuke en leerzame tijd hebt gehad bij de rijschool. Het is fantastisch dat het contact met de rijschool altijd soepel verliep en dat Aroen een geweldige instructeur was. Op naar vele avonturen op de weg! 🛣️🚦 Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, en nogmaals van harte gefeliciteerd! 🎊🥳
Met de organisatie zelf voldoende tevreden Met de (uiteindelijke!!) rij-instructeur Jamil héél tevreden! Vriendelijke rustige en geduldige man.
Je kan makkelijk lessen plannen en super fijne instructeurs. Het gaat volledig op je eigen tempo en je krijgt leerzame en nuttige tips en tricks. Ik heb binnen zodoende binnen 3 maanden mijn rijbewijs gehaald.
Folkert Elsingastraat 7 C
3067NW Tussentijds 1 maand
Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk.