We werden erg vriendelijk geholpen. En als we ooit weer een kleine vrachtwagen nodig hebben komen we zeker terug.

Netjes geholpen, prima bus. Niets op aan te merken

Voor de voedselbank huren wij altijd op donderdag een bakwagen. Deze staat altijd voor ons klaar. Enig minpuntje is dat er soms wat kleine technische gebreken aan een auto zijn. Dit komt waarschijnlijk dat niet iedereen een gebrek door geeft.

Ik ben goed geholpen met een goede auto

Tevreden.

Afspraak snel prettig geregeld. Terugbrengen evenzo.

Service goed, auto nogal 'versleten'. Maar voor slechts één dag huur en weinig kilometers voldoende.

Fijne en meedenkende medewerkers

Ivm de twijfel of we wel of niet opgehaald konden worden kon ik auto gewoon reserveren en eventueel op laatste moment afzeggen.

Uitstekende dienstverlening.

Uitstekende dienstverlening. Goede auto,s. Vriendelijke medewerkers. Goede huurprijs verhouding tov geleverde auto. Borg dezelfde dag nog teruggestort. Met 1 woord: uitmuntend. Zeer tevreden. Aanrader.

Goed geregeld, makkelijk, niet duur.

Oprijwagen gehuurd wegens defect voertuig 150 euro voor een dagje en dan 150 vrije kilometers is absoluut niet duur. Was met de auto inleveren door omstandigheden wat aan de late kant, dit was geen probleem. Gelijk de nacontrole gedaan en alles was in orde. Diezelfde middag was de borg al weer teruggestort op mijn rekening. Super vriendelijk personeel, top geregeld, duidelijke afspraken en goed betaalbaar.

Super!

Super geregeld top busje.Voor herhaling vatbaar.

Personenbus gehuurd voor de wintersport. Voldeed uitstekend aan de eisen. Tevens de mogelijkheid om de wagen buiten kantooruren terug te brengen. Daarnaast was de borg binnen 24 uur teruggestort.

Zeer vriendelijk en bereid om mee te denken!

Erg fijn dat Spek een auto verhuurt waarmee iemand in rolstoel kan worden vervoerd. De mogelijkheden met halen en retour brengen en verder afstemmen liepen heel soepel en meegaand. Enige nadeel was dat er een klein mankement in de auto was, maar die is keurig provesorisch voor dat moment opgelost. Klantvriendelijk!

Ze denken mee en zijn vriendelijk.

Ze denken mee in oplossingen en zijn vriendelijk. Kortom servicegericht.

Huur op zeer korte termijn kunnen regelen.

Vriendelijke mensen. De rolstoelauto stond in Ouderkerk aan den IJssel maar konden we in Gouda inleveren. 's Morgens gebeld voor huur diezelfde dag. Heel fijn.

Goede serviceverlening!

Prima auto voor verhuizing

Wij huurden een bakwagen met laadklep. Aanvankelijk kwam het contact wat moeilijk op gang, maar toen het eenmaal liep ging het als een trein. Prima auto, geen gezeur over kilometers, gewoon een aanrader. Ook de borg werd direct na inleveren teruggestort.

top

erg fijne ervaring gehad, vriendelijke man die mij alles goed heeft uitgelegd 10/10 bleef zelfs even wachten na sluitingstijd toen hij mij zag aan komen rijden.

Snel, adequaat en goed materiaal!! Top

Bijzonder aardige mensen en zeer behulpzaam. Duidelijk en Strikt zoals het hoort. Makkelijk reserveren en snelle afhandeling van de borg. Goede partij om zaken mee te doen!

Slechte auto's

Nu 2 keer een auto hier een auto gehuurd. En beide keren problemen. Auto start niet of alle lampjes gaan branden....

Super tarief en super verhuisbus

Heel tevreden: erg vriendelijk personeel, perfecte bus en dat alles voor een hele scherpe prijs

Snel, vriendelijk en goede service!!

Bus met laadklep gehuurd, prijs prima en de bus ook keurig.

Betrouwbaar en gemoedelijk

Na eerdere positieve ervaringen opnieuw naar tevredenheid geholpen.

erg goed

Alles goed