Eerste klas verhuurbedrijf.

Ruime keuze aan transport bussen,schoon en wat belangrijk is goedkoop. Voor iedereen een aanrader voor huren van een transportbus.

Too en snelle service

Top service en snel geregeld. Leuke verhuurprijzen en schone auto's

Verhuur zonder rompslomp

Makkelijk digitaal te reserveren, auto staat klaar en snelle administratieve afwikkeling. Fijne bus, die prima rijdt en ook nog eens erg zuinig is. Borg werd snel trrugbetaald

Alles gewoon dik in orde

Als ik weer eens een busje nodig heb kom ik weer naar jullie toe

Goede ervaring volgens afspraak.

Goede ervaring!

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Autoverhuur D. SPEK

Mooi en schoon bus

Gewoon een goed bedrijf met Een top service

Goed geholpen, prima prijs

Twee dagen een verhuiswagen met laadklep gehuurd. Enige minpunt was dat de afstandsbediening van de laadklep binnen het niet deed en de achteruitrij camera ook niet. Gelukkig hadden we een ervaren chauffeur ;) Verder heel vriendelijk geholpen, en na het inleveren op zondag kregen we maandag al vrij snel de borg weer teruggestort.

Uiterst prettige ervaring

Gewoon goed geholpen en snel voorzien van service. Geen poespas en overdreven gedoe.

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Erg prettig.

Vriendelijk, duidelijk en volgens afspraak

Had een bakwagen met hydraulische laadklep nodig voor een verhuizing deze was helaas al besproken. Medewerker gaf aan dat hij vanuit Gouda een verlengde bus klaar zou zetten. Toen ik de bus kwam ophalen stond er toch een bakwagen voor me klaar super!

Top service

De laatste keer dat ik huurde had een jongeman geholpen erg behulpzaam en dacht mee aan wat ik moest weten. Too!

Altijd prettig

Relaxed snel en vriendelijk

snel auto kunnen huren

via de website, maar ook ter plaatse kon ik een verhuisbusje huren. ivm lengte van kasten kon er een grotere bus gehuurd worden. Deze was gelukkig nog beschikbaar. omruilen was geen enkel probleem.

Perfect en zeer vriendelijke mensen

Goede service mooie grote verhuiswagens

Makkelijk zelf te reserveren. Vriendelijke en goede service. Je krijgt snel je borg weer terug gestort.

makkelijk reserveren

Duidelijke website en super makkelijk om een reservering te doen. Heel efficiënt met die camera opstelling waar je doorheen rijd en alles registreert. Plus altijd snel je borg terug.

Zoals het hoort te zijn

Alles was netjes geregeld. Prettig ontvangst. Fijne wagen. Borg netjes terug ontvangen op maandag (gehuurd op zaterdag) wat ook van te voren verteld was. Als ik nogmaals een wagen nodig heb, huur ik hem zeker weer bij jullie!

Altijd correct

Fijne mensen goede service

Alles goed volgens afspraak

Top service

Alkes van A tot Z goed geregeld. Uitstekend wagenpark en Johan is een topper!! Bedankt tot de volgende keer!

eenvoudig gereserveerd en geleverd wat beloofd is

Simpel reserveren via de site, prettige ontvangst en goede info bij afhalen (en retourneren), acceptabele prijs

Vriendelijk en service gericht

Geen klagen .. denken met je mee , en zijn zeer vriendelijk en klant gericht

Het was een goeie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Alles stond gereed om de bakwagen op te halen en weer terug te brengen. De bakwagen was in goeie staat en schoon en rijd heel soepel en goed.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel