Professionele verhuurder met goed onderhouden busjes

Voor 9 dagen bus gehuurd voor vakantie naar zweden. Prima service door personeel en duidelijke nagekomen afspraken.

Super netjes en fijne grote bus

Duidelijk Netjes alle gegevens en uitleg over bus en inlevering Top bus meegekregen

Altijd top service

Altijd top service

Mark

Goeder service vriendelijke mensen aanrader !!

Een prettige ontvangst, een goede begeleiding naar de huurauto waar alles werd uitgelegd. Bij terug komst werdt duidelijk verteld dat de borg terug gestort zou worden. De zelfde dag alles weer ontvangen. Top geregeld allemaal, daarom een dikke tien.

Prima auto verhuur. Vriendelijke medewerkers. Het enige minpuntje dat ik kan verzinnen is dat ze in n rap tempo duurder zijn geworden. Maar ze leveren ook kwaliteit.

Goede service en behulpzaamheid

Voldoende

Teruggave borg duurde langer als afgesproken

Goed materiaal.

Een grote bus gehuurd deze stond netjes klaar goede uitleg. En geen gezeur achteraf. Gewoon zoals het hoort borg ook snel terug. Gewoon een aanrader.

Een aanrader.

Weer, zoals bekend, de uitstekende verzorging, controle en uitleg van mijn gehuurde auto voor deze dag. Bij inleveren ook weer de goede en snelle afwikkeling.

Goed service.

Fijne auto bus om in te rijden. En snelle afhandeling van de borg na aflevering auto bus

alles is goed geregeld

goed en snel geholpen, borg zelfde dag weer teruggestort

Prachtige zgan bus!

Voor gebruik tijdens onze vakantie een prachtige 6-persoons bus gehuurd. Niet alleen veel ruimte om te zitten maar ook een hele grote laadbak voor alle vakantiespullen. De prijs kwaliteit verhouding was dik in orde! Veel vrije km's en de bus was nog geen jaar oud en had net 30000 km op de teller. Ook de volgende bus huren wij zeker hier!

Gewoon prima. No nonsense.

Prima bus, past veel in.

Goed verzorgt. Je krijgt wat er is afgesproken. Prima

Alles was zeer goed geregeld .

Soepele en fijne behandeling

Het proces van boeken tot de bus krijgen was zeer soepel. Goed geholpen op de mail als zowel op locatie. Inlever proces is ook fijn en goed geregeld (zeker als je laat terug komt van vakantie). Dikke aanrader

Klantvriendelijk

Fijn bedrijf om een auto bij te huren. Volgende keer zeker weer daar auto huren

Prima bedrijf met goed personeel!

Voor de verhuizing een bus gehuurd. Goede bus, goed bereikbaar, goede instructies. Aanrader!

Top service

Uitstekend!

Lekkere korte lijntjes. Je reserveert, je krijg een belletje en het is geregeld. Ophalen supersnel zonder poespas maar toch duidelijk. Terugbrengen nog eenvoudiger en de volgende dag borg alweer terug op je rekening. Was alles maar zo simpel maar vooral goed.

gebeld, en snel geregeld voor de volgende dag

Gewoon lastminute staat er een 9 persoons busje voor ons klaar, helemaal TOPP!!!

Een fijne vakantie gehad dankzij een personenbus van D. Spek

De bus (Mercedes Vito) heeft gedaan wat ie moest doen: ons 4.500 km vervoeren tijdens een vakantie in Noorwegen. De contacten vooraf waren vriendelijk en duidelijk. Helaas bleken de ruitenwissers bij aanvang van de reis zodanig versleten dat we nauwelijks zicht hadden tijdens regenbuien. Na een telefoontje mochten we ze door een garage in Noorwegen laten vervangen. Ook schakelde de bus lastig in z'n achteruit, startte soms moeilijk en brandde er gedurende de hele reis een motorstoringslampje, dat we mochten negeren. Dat hebben we ook geprobeerd, maar het voelt niet zo prettig. Ondanks dat hebben we een prima vakantie gehad zonder echte autoproblemen. Als bovengenoemde mankementen er niet waren geweest, was mijn beoordeling een 10 geweest.

Prima auto

Helaas was de tank niet vol, het wijzertje stond wel op vol, actieradius stond op 911 km toen ik de auto ophaalde. Voor het inleveren de tank gevuld en toen stond de actieradius op 1025 km. Een behoorlijk verschil. Hopelijk was dit een vergissing en geen standaard. Verder rijd de auto oké. En vriendelijke mensen ook.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel