Gewoon weer in één woord, top!

Sinds een aantal jaren, huur ik alleen nog bij Spek. Ook als iemand vraagt waar ze terecht kunnen, stuur ik ze naar Spek. De laatste keer is er met reserveren iets niet helemaal goed gegaan. Dit is adequaat opgelost en ik ben wederom zeer tevreden.

TOP!

Welkom en relaxt, willen meedenken.

Altijd fijne service en voertuigen in perfecte staat.

Zeker een bedrijf wat zijn afspraken na komt en snel handelt. Hier blijven wij terug komen.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Ik heb al meerdere keren een bus gehuurd op beide locaties in Gouda en Ouderkerk. Leuk persoonlijk contact en bijzonder vriendelijk.

Prima bus om te verhuizen en fijne service

Bus om teverhuizen voldeed aan alle eisen. Makkelijk dekens en spanbanden bij te huren. Prettige service

Snelle handeling tijdens ophalen auto. Korte, bondige en duidelijke uitleg over laadklep. Snel terugstorten borg. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Easy, Available & Flexible

I have used services from D.Spek several times. It is very easy to book the vehicle to be rented because of the user friendly website, the vehicle is always available and flexible delivery timings. Vehicle is explained before you start driving. Prompt response is another plus point.

Goed, correct en flexibel

Online reservering aanvragen werkt goed, telefonisch contact was prettig en ook de flexibiliteit, toen we de reservering wilden wijzigen, was uitstekend. Terugbetaling van de borg was direct de volgende dag. Alles met elkaar een aanrader.

Prima geholpen top.

Prima geholpen top.

Autoverhuur zonder gedoe en onverwachte kosten achteraf.

Hele fijne ervaring met deze garage.

Altijd goed geregeld

Heb een verhuiswagen gereserveerd en dit 2 keer verzet, was geen probleem en een goede communicatie. Tot de volgende keer.

Prima bedrijf, goede keuze en service en dat voor een leuke prijs!

Prima bedrijf, goede keuze en service en dat voor een leuke prijs! Leuke mensen die je helpen en altijd alles netjes verzorgen en uitleg geven. Top!

Ik heb goede ervaring

Voor het eerst huur ik een auto bij u bedrijf van der Spek. Ik heb geen spijt om een auto bij u te huren.

Flexibel en goed geinformeerd

Op een zondag huren was geen probleem. Naast een mail vergeten te beantwoorden heb ik een zeer positieve ervaring.

Zeer vertrouwd en altijd behulpzaam

Sinds jaar en dag kom ik over de vloer. Voor zowel onderhoud als huur. Topbedrijf!

Autoverhuur D. Spek is nog steeds perfect!

Het personeel is zeer klantvriendelijk. De auto's afgetankt en schoon.

Goede service en meedenkend!

Nvt

Vlot geregeld

Prima auto

Goed geholpen en gehuurde aanhanger was vlg verwachting goed

Goed geholpen en gehuurde aanhanger was vlg verwachting goed

Top! Fijn geholpen

Prima geregeld, vriendelijk

Klantvriendelijk en correct

Na aanvraag per internet telefonisch contact gehad i.v.m. het niet beschikbaar zijn van de gekozen bus op locatie Ouderkerk. Snel tot andere keuze gekomen. Bij het afhalen op de afgesproken datum vriendelijk ontvangen en duidelijk geïnformeerd. Na het terugbrengen werd diezelfde middag de borgsom al weer teruggestort.

Betrouwbaar, duidelijke uitleg

Deze mensen kennen hun vak en hun auto’s door en door. Betrouwbaar en duidelijk zonder poespas. Heel fijn.

Alles van begin tot einde keurig geregeld

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel