Goede service, vriendelijke mensen en prima wagens

Goed advies, meedenkend, en het materiaal is uitstekend

Al een paar keer een auto gehuurd voor een dagje weg. Altijd prima communicatie en geen problemen.

Echt goede service

Wanneer alles goed gaat, is het makkelijk scoren. Maar het gaat er natuurlijk om hoe goed een bedrijf handelt wanneer iets mis gaat. Helaas strandde ik met pech in Duitsland met een volgeladen bus. Op zondag ook nog. Nergens vervangend vervoer te regelen. Autoverhuur D. Spek stuurde toen een verse bus van het eigen bedrijf vanuit Nederland met een oplegger naar Duitsland, zodat ik dezelfde dag weer verder kon. Dat is pas echt service!

goede service

Gewoon goede service

De gehuurde bus was de vorige dag niet terug gekomen, er werd gelijk een andere grotere bus geregeld ter plaatse voor het zelfde huurbedrag.

Erg prettig en snel geholpen

Erg prettig en snel op weg geholpen . Fijn bedrijf.

Perfecte serves

Perfect serves en klantvriendelijk

super service

we hadden snel een bus nodig dit was binnen 1 dag geregeld!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf met fijne mensen die altijd een oplossing hebben.

Gewoon..top

Altijd een oplossing

Ze hebben altijd een auto voor mij ,lof een oplossing daar toe.

Heel prettig

Alles volgens afspraak en vriendelijke mannen met kennis van zaken

Klantgericht

Accuraat en vriendelijk

Snel geregeld & goede service

Telefonisch gesproken nadien online ingepland en op de dag zelf ging het ook vlekkeloos, behulpzaam personeel helemaal top!

Helemaal top

Lekker vlot geregeld

Aardig personeel. Auto volgens besproken opgehaald en teruggebracht. Handig voor onze verhuizing!

goede service

Ik had een auto trailer nodig op een zondag, echter ik moet om ongeveer 1,00 uur gaan rijden en ik zo terug zijn op zondag ongeveer 21.00 uur, was geen probleem. Op zaterdag in de middag de sleutels en spanbanden opgehaald. De trailer midden in de nacht opgehaald en zondag avond retour gebracht. De borg werd netjes terug gestort op mijn rekening. De auto moet wel voorop de trailer staan, ivm de klemmen hierdoor is de kogeldruk wel hoog. maar hierdoor ligt de trailer wel als een rots achter de auto (positief bedoeld)

Prima busje voor een goede prijs

Fijne bus gehuurd voor een verhuizing. Van tevoren samen goed bekeken hoe de toestand van de bus was. Fijne service, vriendelijk personeel. Prettige afhandeling, ook toen er financieel nog wat recht gezet moest worden.

goed geregeld. goede auto's

Uitstekende service.

Altijd klantvriendelijk. Nooit problemen met de auto gehad.

Prima service tegen een goede prijs

Nette vloot van auto's, prettige en snelle behandeling

Top bedrijf

Top bedrijf

Uitstekend bedrijf

Er werken hele vriendelijke mensen bij autoverhuur D.Spek. Ik huur graag bij hun. Ik raad hun bedrijf aan. Gr colin

Heel goed

gewoon goed