Leuke auto’s te vinden voor een mooie prijs met goede klantenservice.
Eerlijk bedrijf
Snelle hulp
Duidelijke foto’s en omschrijving van de auto. Vriendelijk personeel
Nette mensen en heel goed geholpen
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een mooie occasion!
Fijn bedrijf, mooie auto’s, goed en bekwaam geholpen. Zeer tevreden met het contact en het proces van de aankoop van onze auto!!
Samen zijn we tot een mooie deal gekomen en al mijn wensen zijn vervult.
We waren gecharmeerd van een mooie Mercedes c coupe, de auto’s staan er mooi bij, de onderhandeling was wat stroef maar we zijn er toch uitgekomen. Een extra presentje dat de auto mooi voor aflevering klaar stond.
Alles goed verlopen ongeacht het storing bij rdw is geweest, medewerker probeerde met alle interesse mij helpen om snel mogelijk auto op mijn naam te zetten.
Goede service. Alles mooi uitgelegd.
Komt afspraken na
Snelle levering en vriendelijk personeel heel goed geholpen door Willem hij nam de tijd voor ons en zo’n verkoper kom je niet snel tegen. Ook leuk om te zien dat er aandacht wordt besteed om de levering van de auto als een bijzonder moment te ervaren.
Zeer vriendelijk personeel, goede service . Zeker een aan te raden bedrijf.
De afspraken zijn netjes nagekomen en perfect afgehandeld.
Alle afspraken zijn door Autostrada netjes nagekomen. Je rijdt weg met een goed gevoel.
Top service
Wat een fijne autodealer. Erg jong en enthousiast team, ze denken erg met je mee en van de aflevering maken ze echt een feestje. Ook bij een occasion, je voelt je als klant erg gewaardeerd. Een aanrader. Leuk dat deze mensen zo betrokken zijn. Een bijzonder prettige ervaring om hier een auto te kopen.
Heb ik nog niet maar het vertrouwen is er
Een fijn ontvangst, goed geholpen en een snelle levering.
Auto staat te glimmen en klaar voor vertrek, prima service en hele vriendelijke verkopers.
Denken goed mee om de auto helemaal naar wens te krijgen..
Belder 36
4704 RK Roosendaal
AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.