Wij hebben voor de 2e keer een auto gekocht bij Autostrada. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke service. Autostrada houdt zich aan de gemaakte afspraken. Wij zijn heel blij met onze Volkswagen polo.
De auto heeft op zich laten wachten doordat betaling van de BPM ergens was blijven liggen. Verder zijn we altijd netjes geholpen en te woord gestaan gedurende deze periode.
Na een online zoekmoment op bij Autostrada terecht gekomen. En na verzoek contact op te nemen op een zeer nette en professionele wijze geholpen en een VW aangekocht. Duncan dank en plezierig zaken met je gedaan.
Goed geholpen bij de aankoop van een CLA en gaven een nette inruilprijs voor mijn c klasse. Zeker een aanrader!
Goed advies gekregen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Fijn en vrijblijvend contact, niet te opdringerig.
Zeer goed geholpen door Duncan bij het aanschaffen van onze nieuwe auto. Vriendelijk personeel. Snelle levering en goede prijs.
Netjes en vriendelijk geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Goede ervaring gehad met Autostrada.
Netjes te woord gestaan en alles is keurig afgehandeld.
Wij kwamen per toeval een auto tegen bij Autostrada. Bij het langs komen werden wij gastvrij en vriendelijk ontvangen. Geen verkoop/aankoop druk, geen praatjes maar wel goede informatie. De deal was zo gesloten.
Alles prima geregeld. Tevreden klant.
Hele fijne middag gehad. Goed geholpen en Jack dacht erg mee met mijn wensen. Top bedrijf met een gezellige sfeer!
Al een tijd klant bij AutoStrada voor onderhoud. Omdat het tijd was voor een nieuwe auto heb ik mijn vorige auto tegen een goede prijs kunnen inruilen. Met heel veel plezier nu eigenaar van een Giulietta Veloce.
We zijn prima ontvangen . Daarna een goede uitleg en toelichting gekregen. We zijn erg tevreden met onze aankoop en verwachten er nog veel plezier aan te gaan beleven
Onze nieuwe “Bella” daar gekocht! Martijn heeft ons geweldig geholpen en de benadering is persoonlijk en eerlijk! Aanrader!
Aandacht voor detail. Keurige oplevering.
Alles wordt volgens afspraak en zorgvuldig afgehandeld. Bij aflevering was alles correct.
goede en prettige begeleiding door Martijn. Duidelijk en heldere afspraken en service. Zeker aan te bevelen!!
Helemaal uit Apeldoorn gekomen en zo blij dat ik een unieke Mercedes CLA bij Tom heb kunnen kopen. Heel vriendelijk en professioneel. Uiteraard mag ik Martijn ook niet vergeten voor zijn proffesionele service.
Keurige ontvangst zonder opdringerig te zijn. Mooi aanbod van top occasions. Goede afhandeling bij aflevering.
Auto werd keurig afgeleverd en ook snel .. je krijgt wat er werd beloofd
Naast de prachtige auto’s in de showroom staat er ook zeer vriendelijk personeel voor je klaar. Wij kunnen een aanschaf van een auto bij de garage zeer aanbevelen.
Zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Dit bedrijf is een aanrader als je op zoek bent naar een bedrijf waar je op een klantvriendelijke en relaxte sfeer op zoek bent naar een mooie auto. Aanrader.
...
Door eerdere goede en eerlijke aankopen en behandeling terug gekomen ,perfecte zaak.
Wij zijn voor onze auto via autoscout bij Autostrada Roosendaal terecht gekomen. Personeel was er erg vriendelijk en we werden goed geholpen. Voorlopig houden we de auto hier in onderhoud, ziet erg professioneel uit.
Belder 36
4704 RK Roosendaal
AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.