Uitstekende service

2 maanden geleden een prachtige kia pro-ceed gekocht bij autostrade. 2 dagen geleden een probleem met mijn koplamp gekregen.autostrada gebeld kon gelijk langskomen,auto daar achtergelaten heb GRATIS een lesauto meegekregen. Werd later op de dag gebeld door de monteur die had het probleem opgelost. Verder zei hij dat de accu niet zo best meer was. Ook dit was geen probleem er werd gewoon een nieuwe accu ingezet. Autostrade zegt niet alleen dat ze goede service hebben ze bewijzen het ook. Mensen van autostrade bij deze bedankt en jullie hebben een TOP bedrijf Groeten Roland Visser Bergen Op Zoom

• Reden bezoek: de Werkplaats
  • Merk/Model: Kia pro-ceed

Fantastisch !

Geen opdringerige verkopers en geen mooie verkoop praatjes , gewoon netjes adviserend ...... de eerste auto die we hier aanschaffen en we gaan er van uit dat we hier zeker goede service gaan krijgen , indien nodig !

• Merk/Model: Mercedes A160

Bovenal betrouwbaar

Wat een fijne auto aankoop-ervaring was dit! Ons contact bij Autostrada gaf uitgebreid antwoord op al onze vragen, was vriendelijk, rustig, aandachtig en bovenal betrouwbaar. Zalig ook dat de auto helemaal af- & ingesteld klaar wordt gemaakt voor vertrek. Ik rijd hier met een heel goed gevoel en prachtige wagen weg!

• Merk/Model: Bmw x1

Goede, klantgerichte service

Bij binnenkomst werden wij direct vriendelijk ontvangen. De auto stond al klaar voor een proefritje. Al onze vragen werden netjes beantwoord. Bij het ophalen van de auto stond de auto al netjes klaar en alle afspraken waren nagekomen. Wij zijn zeer tevreden over AutoStrada.

• Merk/Model: Volkswagen tiguan

geweldig geholpen om uiteindelijk een auto te kopen bij autostrada

hartelijk ontvangst en goede service 2 auto`s ingeruild en goede prijs kunnen maken top auto bedrijf

• Merk/Model: Nissan Qashqai

Zo hoort een auto kopen te zijn

Nette en ongedwongen sfeer om een interesse in een auto om te zetten naar een aankoop.waarbij geen gepush maar duidelijke info en mogelijkheden om je interesse te toetsen en kijken of het aan de wensen voldoet. Tijd speelt geen rol maar overtuiging. Heel tevreden en een absolute aanrader.

• Merk/Model: Opel

Mooie auto’s, mooi bedrijf met goede service!

Bij Autostrada word je goed ontvangen en staat er altijd een auto op voorraad naar je zin. Inmiddels is dit de tweede auto die we hier kopen en de aankoop ging eigenlijk vanzelf: Duidelijke info, goede proefrit en we waren (weer) overtuigd!

• Merk/Model: Mercedes Benz A180

Goed geholpen. Warm ontvangst en lekkere koffie!

• Merk/Model: Renault clio

Goede/betrouwbare service

Vriendelijke en eerlijke service. Mooie inruil kunnen maken met onze huidige auto. Alle afspraken na gekomen bij aflevering.

• Merk/Model: Peugeot

Service die echt een stapje verder gaat

Onze ervaring met Autostrada is dat zij ons absoluut een gevoel gaven dat de klant koning is. Wij mochten op maandagavond twee auto’s komen bekijken. Martijn nam zelfs toen echt volledig de tijd om alles over deze toffe auto's te vertellen. De puntjes die we na onze keuze over de auto hadden werden keurig opgelost, en we konden de auto nog dezelfde week ophalen.

• Merk/Model: BMW 1 serie

Reuze keuze, fijne service.

1 auto inleveren 2 auto’s kopen het kan bij Autostrada. Van aankoop tot aflevering het ging soepel.

• Merk/Model: Mini

Netjes geholpen

Snel geholpen en een mooie auto kunnen kopen en ook op snelle termijn geleverd.

• Merk/Model: Renault

Wij zijn vriendelijk ontvangen,zijn perfect te woord gestaan en een zeer goede afhandeling. Voor de volgende auto zullen we zeker. Weer bij Autostrada gaan kijken.

• Merk/Model: Kia proceed

Mercedes

Klantvriendelijk. Goed geholpen. Goed geluisterd en er wordt de tijd genomen om aan je wensen te voldoen.

• Merk/Model: Mercedes Shootingbrake

Keurige vriendelijke zaak die je een goed gevoel geeft.

Na het maken van een afspraak stond de auto uitnodigend klaar om een proefrit te kunnen maken. Vriendelijk te woord gestaan en afspraken keurig nagekomen

• Merk/Model: BMW 1 serie

Heel tevreden, heb hier mooie auto gewonden

Ben heel blij met het communicatie met Autostrada, endelijk mijn droom auto gewonden.

• Merk/Model: Golf

Zeer vriendelijk geholpen,

Dit is een net en correct bedrijf, Komt vakkundig en betrouwbaar over. Het contact met de verkoper was zeer goed. Het bedrijf heeft mooie auto’s met goede prijzen. Daarom heb ik besloten mijn Mercedes daar te kopen. Het is een mooie ocassion, zoals alle auto’s daar.

• Merk/Model: Mercedes

Tevreden klant

Klantvriendelijk bedrijf, prima geholpen, gaan nu genieten van onze leuke aankoop.

• Merk/Model: N.v.t.

Positief

Fijne ontvangst en goed geholpen, samen kijkt Autostrada naar de wensen van de koper. Er wordt tijd en energie gestoken in de klant. Hier geldt; klant is koning!

• Merk/Model: Volkswagen

Rafal

W 100% polecam Autostrada.nl. Bardzo mila obsluga, profesjonalne podejscie do kleinta, dobry kontakt telefoniczny. Pomoc w zalatwieniu wszystkich dokumentow potrzebnych przy zakupie. Auto zgodne z opisem na stronie internetowej. Rafal i Beata

• Merk/Model: Bmw

Nette service

Snel en correct geholpen

• Merk/Model: Mercedes

Bij eerste binnenkomst werd ik goed geholpen, niks op aan te merken, mijn oude auto inruilen ging ook super, geen problemen. Overal een goed en sociaal autobedrijf met aardige werknemers en een professionele houding.

• Merk/Model: Mercedes C classe

Goeie deal!

Op de zoektocht naar mijn eerste auto kwam ik per toeval bij AutoStrada terecht. Heel prettig geholpen en tot een mooie deal gekomen. Op veel veilige kilometers!

• Merk/Model: Opel Corsa

Warm welkom en goede uitleg

We hebben hier onze auto ingeruild voor een mooie tweedehands Volkswagen Tiguan. Voors en tegens zijn besproken en door een fijn gesprek zijn we er uiteindelijk goed uitgekomen en zijn een aantal puntjes netjes opgelost! We raden je zeker aan hier eens langs te gaan.

• Merk/Model: Volkswagen

Uitstekend geholpen. Vriendelijk personeel

Hier een auto aangeschaft. Erg goed gegaan.

• Merk/Model: Mercedes benz

Belder 36

4704 RK Roosendaal

Over Carprof AutoStrada Roosendaal

AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.

Over Carprof