Top garage en hele vriendelijke mensen!

Wij kwamen kijken voor een Kia, maar werden verliefd op een Fiat 500. Heel mooi autootje met weinig kilometers. Vandaag de auto opgehaald. Hij is helemaal nagekeken en heeft zelfs een nieuwe distributieriem gekregen. Wij gaan veel plezier van deze auto hebben.

• Merk/Model: Fiat 500

Fijne ervaring, 2e auto hier aangekocht!

Goed geholpen, zeer zeker een aanrader.

• Merk/Model: Audi A6

Keurig geholpen bij de koop van mijn insignia

Bij het afhalen van de auto,goed en duidelijke uitleg over de gekochte auto.

• Merk/Model: Opel insignia

Vriendelijke verkoper, goed geadviseerd.

• Merk/Model: Opel astra

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijke mensen waar je goed mee kunt praten. Eerlijk en gewoon rechttoe rechtaan. Fijn om hier een auto te kopen en in te ruilen. Aanrader!

• Merk/Model: Mercedes-Benz

Geweldig geholpen en heel klantvriendelijk

Je wordt er goed geholpen en er is een goede service. De sfeer is er goed. Er is hier sprake van goede kwaliteit. De mensen die hier werken zijn heel klantvriendelijk.

• Merk/Model: BMW X3

Heel goed en fijn geholpen

We kwamen eigenlijk voor een andere auto,maar ons oog viel op een mooie witte JEEP .We zijn erg goed geadviseerd en geholpen..We kunnen AutoStrada zeker aanraden als u een mooie occacion zoekt.

• Merk/Model: Jeep

Paar punten die ik had werden opgelost

• Merk/Model: Audi a5

Prima benadert leuke verkoper blij met de aankoop

• Reden bezoek: N.v.t.
  • Merk/Model: Hyundai i30

Wij zijn zeer tevreden met het hoe ze omgaan met mensen. Erg vriendelijk, je kan erg goed mee handelen. Ze lijken erg betrouwbaar, goede servers. Is de moeite waard om een bezoekje te nemen.

• Reden bezoek: N.v.t.
  • Merk/Model: N.v.t.

Netjes afgeleverd, zoals het hoort!

Ik heb de auto ongezien en dus op goed vertrouwen gekocht, dit omdat de afstand tot de garage ca. 220 km van mijn huis is. Bij aankomst bij Autostrada stond er naast een kopje koffie een keurige auto voor mij klaar!

• Merk/Model: Land Rover Discovery

Goede, snelle service

Bij autostrada ben ik zeer vriendelijk en goed geholpen, snelle levering van de auto. Iedereen neemt de tijd voor je en helpen je waar nodig. Zou hier weer heen gaan om een auto te kopen, als dat weer nodig is

• Merk/Model: Fiat panda

Fijne aankoop van mijn nieuwe auto

In onze zoektocht voor een nieuwe auto hebben wij allereerst via de mail contact gezocht. Wij kregen al snel een prettige reactie teruggestuurd waarna we een afspraak hebben gemaakt om de auto te komen bekijken. Tijdens deze afspraak zijn wij enorm behulpzaam geholpen en hebben wij alle uitleg over de auto ontvangen. De inruil van onze eigen auto was mogelijk en na de proefrit zijn wij er dezelfde dag nog uitgekomen en hebben wij de auto aangekocht. Een weekje later hebben wij de auto opgehaald. Deze ziet er keurig uit en alle afspraken zijn nagekomen. Echt fijn!

• Merk/Model: Mini one

Uitstekende service

Een auto gekocht van een goedkopere prijsklasse maar dit is zeker niet te merken aan de service. Uitstekend geholpen en geen druk achter de verkoop. Testritje en kopen maar. En nog een lekker flesje wijn na de aankoop. Prima toch.

• Merk/Model: Citroën c3

Goede klantgerichtheid

Ik heb onlangs een mini cooper gekocht bij Autostrada. Het team was zeer klantgericht en meedenkend. Ik heb het verkoop en inruilproces als prettig ervaren en zou andere mensen aanbevelen naar auto’s te kijken bij Autostrada.

• Merk/Model: Mini

AutoStrada godna polecenia

Auto super, wszystko przebiegalo bez zadnych problemow,firma godna polecenia, bardzo mila i rzetelna obsluga. Zdecydowanie wszystko na TAK.

• Merk/Model: Opel

Vriendelijk met een smile

Auto ziet er prima uit. Verkoper neemt de tijd voor alle uitleg en is compleet. Kortom, prima service!

• Merk/Model: Mazda

Snelle service, hele mooie auto, standaard garantie, snelle onderhandeling

We zijn heel goed geholpen door een verkoper van Autostrada. Net bedrijf, standaard garantie, snelle service en onderhandeling. Op afspraak gekomen en konden direct een proefrit maken. Auto ziet er heel netjes uit. We hebben de auto direct mee kunnen nemen. Ontzettend blij met onze aankoop! Wij raden Autostrada aan!

• Merk/Model: Opel Astra sports tourer station

Top service

Na een aantal mailtjes erg goed te woord gestaan. Ook de imruilwaarde werd goed ingeschat waarna de afspraak met bezichtiging stond. Vriendelijk en hartelijk ontvangen en naar overleg tot overeenkomst gekomen. Goede afhandeling en alles in goede orde geregeld.

• Merk/Model: N.v.t.

Goed en netjes geholpen!

Goed en netjes geholpen!

• Merk/Model: BMW

Prima geholpen en goede service. Perfecte aflevering. Beveel dit bedrijf aan.

• Merk/Model: Mercedes CLA 180

Super service

Super service! Mijn Opel Adam had iets wat beschadigingen, maar met ophalen niks meer van te zien. De auto is perfect!

• Merk/Model: Opel Adam

Zeer vriendelijk personeel, goed geholpen en een geweldige aankoop gedaan voor een goede prijs!

• Merk/Model: 208 gti

Prettig en correct geholpen

Ga gerust eens kijken, kun je gelijk die lieverd van ons zien😂

• Merk/Model: Opel

Mijn ervaring bij AutoStrade heb ik zeer goed ervaren. Hele vriendelijke medewerkers en een goede service wordt er verleend.

• Merk/Model: Volkswagen

Belder 36

4704 RK Roosendaal

Over Carprof AutoStrada Roosendaal

AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.

Over Carprof