• Merk/Model: VW golf

Heel fijn geholpen. Goeie inruilprijs terug. Prijs kwaliteit helemaal goed.Netjes afgeleverd. Een plek om naar terug te gaan.

• Merk/Model: Fiat

Netjes en vlot geholpen aan onze 2e auto

Keurig netjes geholpen.

• Merk/Model: Renault Twingo

Prettig geholpen, goed gevoel bij dit bedrijf.

Mooie zaak, Keurig te woord gestaan, alles netjes afgehandeld. Hopen veel plezier te hebben van de aangekochte auto.

• Merk/Model: Audi

Vriendelijk en goede informatie verstrekt

We hadden er graag een rit voor over om in Roosendaal een auto te kopen. Voordat ik een proefrit maakte werd wel even gevraagd; wat is uw bedoeling..... Toen we hier aankwamen, vriendelijk gastvrij en goede informatie. En de koffie is lekker.

• Merk/Model: Opel crossland x

Heel vriendelijk en goed geholpen

Als leek zag ik veel auto’s staan. Met mijn vragen ben ik toen goed geholpen en tot een keuze gekomen.

• Merk/Model: Renault

Vriendelijke bedrijf dat leuke wagens te koop heeft staan.

Vriendelijke verkopers die tijd nemen voor de klant en niet opdringerig overkomen. Ruime keuze aan jonge gebruikte auto’s met een goed prijskaartje. Gelegenheid voor een uitgebreide proefrit.

• Merk/Model: Opel Crossland X

Super geholpen!

Goed en netjes geholpen

• Merk/Model: Opel adam

Goede, klantvriendelijke service

We kwamen bij een auto kijken maar die bleek bij het poetsbedrijf te zijn. Hij was daar al klaar dus hebben ze de auto voor ons opgehaald zodat we toch nog konden proefrijden. Ook al is het inmiddels sluitingstijd ze nemen de tijd voor je.

• Merk/Model: N.v.t.

Prima geholpen in mijn zoektocht

Deskundig en zeer vriendelijk personeel. Goed en snel geholpen bij de aankoop.

• Merk/Model: Kia

Geweldig vriendelijk en attent personeel

Prima geholpen en geadviseerd. Goed gelegen langs de snelheid 👍 Mooi bedrijf en zeer tevreden met mijn aankoop 😀

• Merk/Model: Audi

Prima dealer!

Toen ik de wagen op internet zag was ik verkocht, echter waren er andere mensen voor me, deze mensen twijfelden.. Deze mensen kregen een beslistermijn, nadat deze verstreken was werd ik gebeld.. Dag erna ben ik gaan kijken, en heb ik de auto gekocht. De puntjes die ik had aangegeven zijn allemaal in overleg in orde gemaakt. Conclusie: Fijne dealer, klantvriendelijk en een prima service!

• Merk/Model: Range rover evoque

Very pleasant and safe buy

Lovely and helpful car professional that help you with admin procedures with a smile even when we arrived behoren closing, very patiënt and customer oriented. The car was in good shape and clean from inside as well. I highly recommend AutoStrada for a safe transaction.

• Merk/Model: Peugeot 207cc

In eerste instantie naar een Opel Adam gaan kijken maar na de proefrit ook in een mini gereden en we waren verkocht. Bij nog een inspectie van de auto zagen we op de moterkap beschadigingen van de lak en dit is perfect opgelost door Autostrada. Al met al goede ervaringen met dit mooie bedrijf met prachtige occasions.

• Merk/Model: Mini

Gewoongoed

Professioneel bedrijf,wekt vertrouwen.

• Merk/Model: Scenic

Prima klantgericht

Vriendelijke verkoper, goede service

• Merk/Model: Opel meriva

Mooie garage. Leuke nette indruk.

Goed geholpen, spontane medewerker. Super mooie auto. Erg blij mee👍😀 Groetjes Hilde

• Merk/Model: Adam

Vriendelijke service

Mooie zaak. Met vriendelijk personeel. Mooie occasions.

• Merk/Model: Opel Adam

Alles volgens afspraak

Alles goed geregeld

• Merk/Model: Opel mokka

Erg betrouwbaar en goede service

• Merk/Model: Volkswagen Golf 7

Tefreden

Goede garage

Klantvriendelijk en topservice

Erg vriendelijk en behulpzame mederwerkers !

• Merk/Model: N.v.t.

Alles volgens afspraak, top!

Goede service, netjes en vriendelijk personeel. Alleen maar positieve punten over deze zaak! Goed geholpen door beide heren en zeer blij met mijn aankoop!

• Merk/Model: Bmw 523i

Prima geholpen

prima geholpen en alle ruimte gekregen om een uitgebreide proefrit te maken. Ook de punten die ze zouden verhelpen bij de nieuwe auto zijn netjes weggewerkt.

• Merk/Model: BMW X5

Fijn geholpen en alle ruimte gekregen om een uitgebreide proefrit te maken. Ook de puntjes die ze zouden verhelpen aan de ‘nieuwe’ auto zijn netjes weggewerkt.

• Merk/Model: BMW X5

Belder 36

4704 RK Roosendaal

Over Carprof AutoStrada Roosendaal

AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.

Over Carprof