Vriendelijk en snel geleverd

Hoorde van familie dat er een goede en vakbekwamer garage was, en meteen gaan kijken en zoals werd gezegd mooie occasions

• Merk/Model: Opel mokka met hoge instap

Topppp

Goede snelle service erg betrouwbaar

• Merk/Model: Mercedes a klasse

Goede service en ruime keuze.

Wij werden keurig geholpen en geadviseerd en de auto was prima in orde. De service was uitstekend en de verkoper was prima op de hoogte van de staat van de auto.

• Merk/Model: Mokka

Fijne ervaring

Op de site duidelijk info over wagen gevonden na showroom gegaan en de auto was precies na verwachting. Na gesprek met de verkoper en proefrit gemaakt. Daarna hebben we besloten de auto te kopen en ging best snel toen we de auto kregen. Al om al een top service

• Merk/Model: Ds

Vriendelijk geholpen

Goede uitleg, vriendelijk geholpen, goede prijs gemaakt en netjes afgeleverd.

• Merk/Model: Audi

Prima bedrijf

Prima bedrijf met mensen die een deskundig advies geven en altijd met je mee denken

• Merk/Model: Citroen DS4

Vriendelijk en vakkundig advies.

Zeer goed geholpen. Lakschade werd voor aflevering keurig hersteld inclusief een technische afleverbeurt.

• Merk/Model: BMW 320i

Goed en vriendelijk behandeld

Te vreden

• Merk/Model: Opel corsa

Goede service met echte verkopers

Ik ben tevreden over de service die Autostrada mij heeft geleverd op de auto, nemen de aandachtspunten die ik aangaf serieus en hebben verstand van zaken. Ik ben blij met de Astra en nu veel veilige kilometers

• Merk/Model: Opel Astra

Heel goed klanten orientiert

Vriendelijk, de tijd nemen, gastvrij

• Merk/Model: BMW

Auto gekocht en goed geholpen.

• Merk/Model: Renault Captur

Mooi bedrijf met aardige mensen en goede service

Nu de 2e auto hier gekocht en zal de volgende keer weer terug komen. Goede service en de koffie staat altijd klaar

• Merk/Model: Bmw 640

Netjes en goed

Alles duidelijk uitgelegd en vriendelijke mensen En alles correct uitgevoerd.

• Merk/Model: Opel mokka

Super!

Ik wil hierbij Jack bedanken; voor alweer mijn 5e auto; het is weer super; hoger weer is met mij mee gedacht; nogmaals mijn dank!

• Merk/Model: Bmw 316i

Prettig en ontspannen sfeer

Via internet spong voor ons dit bedrijf er uit . Snelle reactie, en ontspannen omgang , en afspraken nakomen ,en een profersionel service 👍👍

• Merk/Model: Fiat 500s

Hartelijk en warm.

Al vanaf binnenkomst voelde het goed.

• Merk/Model: Mercedes

Nette service en afhandeling, kleine lak beschading nog niet bijgewerkt. Met lakstift opgelost

Zie boven

• Merk/Model: Fiat

Een vriendelijke benadering en uitstekende service!

• Merk/Model: Audi A3

Prima service, betrouwbaar

Gastvrije ontvangst, duidelijke uitleg

• Merk/Model: Mini

Goede snelle service

Op een avond gaan kijken naar de Opel Adam die hier stond en zonder moeite de dag erna meteen met de openingstijd een proefrit mogen rijden.

• Merk/Model: Opel Adam

Goed geholpen vriendelijk personeel geen opmerkingen

• Merk/Model: Opel Astra gtc

Klantvriendelijk en professioneel!

We werden vriendelijk ontvangen en naar de auto begeleid, die we online hadden zien staan. Ze waren geïnteresseerd in mijn wensen en dachten mee. Een proefrit maken was geen probleem, de auto werd netjes uit de showroom gereden en buiten klaargezet. Na de proefrit stond er een reeel aanbod klaar ter onderhandeling. Ook tijdens de onderhandeling bleef men heel vriendelijk, ondanks dat ik aangaf dat ik nog naar meer autos wilde gaan kijken. Uiteindelijk ben ik toch mede vanwege de professionaliteit en klantvriendelijkheid teruggekomen naar AutoStrada. De verkoop werd soepel afgehandeld. Kortom: een prima koopervaring!

• Merk/Model: Opel

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen

• Reden bezoek: de Werkplaats
  • Merk/Model: Fiat

Net bedrijf en goede service

We werden netjes behandeld door de verkopers en er word ook goed meegedacht in het maken van een keuze

• Merk/Model: Opel insignia

Goede service, vriendelijk personeel

Zie boven

• Merk/Model: Mini

Belder 36

4704 RK Roosendaal

Over Carprof AutoStrada Roosendaal

AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.

Over Carprof