Super goede service!!

Zeer mooie keuze aan auto’s, correct en netjes geholpen door de verkopers/medewerkers. Een echte aanrader!!

• Merk/Model: Opel

Heel blij met de auto, uitstekende service, goede prijzen!

• Merk/Model: Audi Q3

Prima garage

Fijn engoed geholpene dit zeker door aan mijn bekenden

• Merk/Model: Peugeot 1007

Goede ervaring

Vriendelijk en goed geholpen.

• Merk/Model: Opel Mokka

Alles ging na wens

Alles ging na wens

• Merk/Model: Mecedes

Net een nieuwe auto gekocht en zijn prima geholpen goede uitleg heel vriendelijk personeel zeker een aanrader top

• Merk/Model: Opel astra

Goed en vriendelijk

Ik was opzoek naar een nieuwe auto. Ben vervolgens via verschillende occasionsite bij Autostrada Roosendaal terecht gekomen. Ben erg vriendelijk te woord gestaan met een lekker kopje koffie. Alles kon en mocht bekeken worden van de auto. Vragen werden goed beantwoord en het werd al snel duidelijk dat ik hier mijn nieuwe auto wilde gaan kopen. Vervolgens een proefrit aangevraagd Na de proefrit was ik meteen verkocht en heb de deal gesloten.

• Merk/Model: Audi a4

Vriendelijk ontvangst

Alles volgens afspraak verlopen

• Merk/Model: Alfa Romeo Stelvio

Tevreden

Ik ben echt tevreden.Vriendelijk personeel en goede advies.Allees netjes geregeld voor mij.

• Merk/Model: Audi A3

Prima ,klantvriendelijk

Goede beglijding door personeel, goed advies en zeer behulpzaam.

• Merk/Model: Renault grand modes

Heel goed en fijn geholpen en inruil van mijn auto ook goed uitgekomen.ik kom hier zeker terug echt een top bedrijf en hele leuke mensen.

• Merk/Model: Mercedes

Nice cars and nice prices

I have purchased a Fiat 500 by a fair price and in good condition. It’s nice that every car has a 6 month warranty. Also the employees are nice and pay attention to what your looping for. Nice experience and definitely has a big variety of cars.

• Merk/Model: Fiat 500

Perfect service and very coarifying about the deal. Amazing porsche

• Merk/Model: Porsche 911

Goede service en vriendelijk personel

Prettig geholpen

• Merk/Model: Opel mariva

Gied en snel

• Merk/Model: Opel

• Merk/Model: Fiat 500

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Autostrada.

Bij de aankoop van mijn auto is werkelijk alles gedaan om het geheel zo klantvriendelijk mogelijk te laten verlopen, waarvoor hartelijk dank aan het personeel!

• Merk/Model: BMW 428i

Goede service duidelijke uitleg ruim assortiment

Goede service duidelijke uitleg ruim assortiment

• Merk/Model: Mercedes CLA

Tevreden

Snelle afhandeling

• Merk/Model: Opel mokka

Prima Service!

Altijd klantvriendelijk en Helder! Super bedrijf en medewerkers waar de klant nog Koning is!

• Reden bezoek: de Werkplaats
  • Merk/Model: Peugeot 208

vakkundige verkopers

Prettig ontvangst, nemen de tijd voor je. Goede, duidelijke en eerlijke uitleg gekregen. Super service.

• Merk/Model: Smart for two

Gezellig professionele service

Na op mijn gemak rond gekeken te hebben zonder opdringerige verkoper een auto na mijn zin zien staan waarna er gelijk een proefrit mogelijk was. Na het rijden en een bak koffie samen er aan uitgekomen en deze auto dan ook gekocht.

• Merk/Model: Mercedes cla180

Helemaal top

Vakkennis, klantvriendelijk, behulpzaam

Klantvriendelijk, goede service.

Prettig geholpen

• Merk/Model: VW Up

Goede en snelle service

Bij deze zaak heb ik mijn nieuwe Golf 7 gekocht. Snel een afspraak kunnen maken, zelfs savonds reageerde de zaak op whatsapp. De volgende ochtend kon ik komen kijken en goede uitleg gekregen. De deal was snel rond. Kundig en vriendelijk personeel!

• Merk/Model: Volkswagen

Belder 36

4704 RK Roosendaal

Over Carprof AutoStrada Roosendaal

AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.

Over Carprof