• Merk/Model: Mercedes

goede service, goed behandeld

Twee jaar geleden een auto gekocht en kan hier nu ook voor onderhoud en APK terecht. Tot op heden altijd fijn geholpen.

• Merk/Model: Opel Meriva
  • Reden bezoek: de Werkplaats

goede service, goed behandeld

Prettige garage met personeel die de tijd neemt om je zo goed mogelijk te helpen. Betrouwbaar en snelle service met de verkoop.

• Merk/Model: Mercedes benz CLA 180

goede service, goed behandeld

Heel prettige afhandeling , zowel bij de aankoop als bij de aflevering van.de auto. opgehaald bij het station, etc.etc. Het bedrijf heeft een hele goeie indruk bij ons achtergelaten.

• Merk/Model: Opel adam

goede service, goed behandeld

Na een proefrit te hebben gemaakt enkele opmerkingen geplaatst, koppeling kon vervangen worden binnen afgesproken prijs, auto vervolgens helemaal netjes inclusief garantie afgeleverd. Super service!

• Merk/Model: Mini cabrio

goede service, goed behandeld

Bij het uitzoeken van een nieuwe auto zijn wij heel goed geholpen bij AutoStrada. We konden gemakkelijk in verschillende auto’s proefrijden en toen onze uiteindelijke keuze op een zwarte Opel Adam was gevallen, was alles snel geregeld. Kortom, een goede ervaring bij AutoStrada!

goede service, goed behandeld

Goede service, goed te woord gestaan bij aankoop.

goede service, goed behandeld

Ook al was de locatie niet echt om de hoek (1 uur rijden) zijn we toch vanwege de positieve berichten hier naar afgereisd vanwege de positieve berichten. We zijn blij dat we dit hebben gedaan, zijn erg te spreken over de nette service en het personeel dacht erg goed met ons mee.

• Merk/Model: Volkswagen Golf

• Merk/Model: Volkswagen Golf

goede service, goed behandeld

Bedankt voor de goeie service!

• Merk/Model: Mini one

goede service, goed behandeld

PRima service, goede uitleg. Alle tijd en aandacht voor de potentiële koper. Medewerker maakt duidelijke afspraken. Wat je wel en niet kunt verwachten. En de gemaakte afspraken komen ze na. Alle aandacht voor de koper. Goede uitleg en begeleiding.

• Merk/Model: Mini One

goede service, goed behandeld

Heel menselijke, uiterst persoonlijke service. Er werd goed meegedacht, geen standaard verkooppraatjes. Trotse eigenaar van een Mini Cooper nu. Pré: levenslange gratis APK, altijd vervangend vervoer als er iets aan de hand is. Standaard drie maanden Bovag-garantie. Als er daarna iets aan de hand is, heb ik er vertrouwen in dat ze het probleem dan ook gemakkelijk verhelpen. Maandag auto aangeschaft, twee dagen later gaf de auto twee storingen (kentekenlampje vervangen en contact handrem). Kon meteen langskomen en de probleempjes zijn meteen verholpen door de monteur.

• Merk/Model: Mini Cooper 1.6

goede service, goed behandeld

Hele goede en snelle service. De auto zag erg netjes uit.

• Merk/Model: BMW 316i

goede service, goed behandeld

Erg klantvriendelijk, meedenkend en deskundig. Ik zou het zeker aanraden om hier een auto te kopen!

goede service, goed behandeld

We hebben een jaar Geleden onze auto bij Autostrada Roosendaal gekocht toen een super service gehad van het vriendelijke personeel. Nu een jaar later teruggeweest voor de apk ook nu weer goede service en binnen een paar uur de gekeurde auto weer terug.

• Merk/Model: Kia ceed
  • Reden bezoek: de Werkplaats

goede service, goed behandeld

Bedankt voor de goede service!

• Merk/Model: Fiat 500

goede service, goed behandeld

Vooral klantvriendelijk en een uitstekende service.

goede service, goed behandeld

Erg service gericht bedrijf, klantvriendelijk en behulpzaam.

• Merk/Model: Citroën ds3

Goed geholpen

• Merk/Model: Bmw 520i
  • Reden bezoek: Aanschaf occasion

perfect, zeker aan te bevelen

Autostrada had een schitterende uitvoering van een Audi Q5 binnen. Ze waren na het doen van enig onderzoek bereid onze jonge auto tegen een nette prijs in te ruilen. Vanaf het eerste moment hadden wij vertrouwen in Autostrada. Gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. Zelfs de Franse tolbadge, die we vergeten waren uit de auto te halen, is keurig opgestuurd. Kortom, een fijn bedrijf waar wij in de toekomst gerust opnieuw een auto aanschaffen.

• Merk/Model: Audi Q5

goede service, goed behandeld

Heb een occasion bij dit bedrijf gekocht. Ik heb van te voren gebeld of ze de auto vasthielden tot ik gearriveerd was ( woon op zo\'n kleine 2 uur afstand ) Alles prima geregeld incl. De inruil die ik had. Tot nu toe tevreden.

• Merk/Model: VW golf

goede service, goed behandeld

Net bedrijf wat gemaakte afspraken nakomt dus kortom doen wat ze beloven.

• Merk/Model: Renault Clio

goede service, goed behandeld

Huiselijk gevoel, geen commercieel gesprek maar gewoon goede uitleg en eerlijke prijzen.

• Merk/Model: Audi A5

voldoende, een redelijke ervaring

Hele vriendelijke mensen en ook meedenkend

Belder 36

4704 RK Roosendaal

Over Carprof AutoStrada Roosendaal

AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.

Over Carprof