Super service! Staan direct voor je klaar en nemen goed de tijd! Inruilen is ook mogelijk! Heel tevreden met de aankoop!!
Zeer net bedrijf, mooie en nette auto s aanwezig. Prima begeleid bij de aankoop.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. We zijn professioneel geholpen en alles is snel en netjes afgehandeld. We zijn erg tevreden.
Uiterst betrouwbaar bedrijf, goede service.
Mooie showroom met auto\'s voor ieder wat wils. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. We zijn heel goed geholpen, er is met ons meegedacht en uiteindelijk lopen we de vestiging hier in Roosendaal met een big smile de deur uit! Bedankt Jordi en Jack
Wederom hier onze 2e auto gekocht.Erg vriendelijk en snel geholpen.
Bij Autostrada heb ik een auto gekocht op basis van de foto’s en omschrijving op de website. De auto was bij ontvangst eigenlijk mooier dan verwacht en daarom ben ik zeer tevreden. Ook was de auto heel mooi gepoetst. Hartelijk dank voor de supergoede service. Groetjes, Een zeer tevreden klant :-)
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer blij met de aanschaf van onze nieuwe auto. Prijs/kwaliteit prima. En niet te vergeten, lekkere koffie ;-)
Goed en zeer vriendelijk bedrijf
Goede ontvangst. Korte lijnen. Persoonlijk en zeer prettig contact. Aanbeveling aan vrienden en kennissen waardig.
Aankoop auto naar tevredenheid verlopen ,vriendelijk personeel.
Hartelijk en professioneel ontvangen, goede uitleg! Als verrassing voor mijn vrouw samen met Jordi een juiste keuze kunnen maken. Bij aflevering een afspraak gemaakt bij een nabij gelegen restaurant om tijdens de lunch mijn vrouw te kunnen verrassen met haar nieuwe auto. Ze is super blij met haar nieuwe auto!
Vriendelijk ontvangst waarbij je vrij wordt gelaten om zelf rond te kijken en na een keuze te hebben gemaakt een perfecte afhandeling.
Een super goed autobedrijf, het is mijn tweede auto die ik hier koop, blijf hier terugkomen, goede service en zeer betrouwbaar.
Prima ontvangst, deskundige verkoper Tom IJzer. Goede informatie gekregen over de Fiat 500.
Leuk bedrijf waar je goed en duidelijk wordt geholpen. Bij interesse in een auto kan je gelijk proefrijden. Alles wordt gedaan om de klant tevreden te stellen. Auto wordt zeer netjes afgeleverd
Erg prettige benadering, goed contact en eerlijke voorlichting. Geen gladde verkoop.
Bijzonder goed geholpen. Mooi bedrijf met allure en mooie occasions. Verkoop met no nonsens en afspraak is afspraak. Ik vertrek hier met een prachtige auto!
Prima ervaren Afspraken nagekomen
Autostrada is een Leuke club met een zeer jong en een divers assortiment aan auto\'s We hebben hier met veel plezier rondgelopen en een mooie Audi A3 aangekocht. Jordi, bedankt voor je advies! Wij komen in de toekomst zeker nog een keer langs!
Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed Prima service en een heldere uitleg Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen
Prettige ontvangst , goede uitleg en service . Na proefrit en goede uitleg blije eigenaar van een nieuwe BMW.
Belder 36
4704 RK Roosendaal
AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.