perfect, zeker aan te bevelen

Super service! Staan direct voor je klaar en nemen goed de tijd! Inruilen is ook mogelijk! Heel tevreden met de aankoop!!

• Merk/Model: Opel Astra

• Merk/Model: Opel Corsa

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer net bedrijf, mooie en nette auto s aanwezig. Prima begeleid bij de aankoop.

• Merk/Model: Skoda

perfect, zeker aan te bevelen

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. We zijn professioneel geholpen en alles is snel en netjes afgehandeld. We zijn erg tevreden.

• Merk/Model: Kia cee'd

goede service, goed behandeld

Uiterst betrouwbaar bedrijf, goede service.

• Merk/Model: Mercedes CLA

goede service, goed behandeld

Mooie showroom met auto\'s voor ieder wat wils. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. We zijn heel goed geholpen, er is met ons meegedacht en uiteindelijk lopen we de vestiging hier in Roosendaal met een big smile de deur uit! Bedankt Jordi en Jack

• Merk/Model: BMW 3serie

goede service, goed behandeld

Wederom hier onze 2e auto gekocht.Erg vriendelijk en snel geholpen.

• Merk/Model: Volkswagen

perfect, zeker aan te bevelen

Bij Autostrada heb ik een auto gekocht op basis van de foto’s en omschrijving op de website. De auto was bij ontvangst eigenlijk mooier dan verwacht en daarom ben ik zeer tevreden. Ook was de auto heel mooi gepoetst. Hartelijk dank voor de supergoede service. Groetjes, Een zeer tevreden klant :-)

• Merk/Model: Volkswagen Polo

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer blij met de aanschaf van onze nieuwe auto. Prijs/kwaliteit prima. En niet te vergeten, lekkere koffie ;-)

• Merk/Model: Kia rio

perfect, zeker aan te bevelen

Goed en zeer vriendelijk bedrijf

• Merk/Model: Suzuki Swift

goede service, goed behandeld

Goede ontvangst. Korte lijnen. Persoonlijk en zeer prettig contact. Aanbeveling aan vrienden en kennissen waardig.

• Merk/Model: Mini one

goede service, goed behandeld

Aankoop auto naar tevredenheid verlopen ,vriendelijk personeel.

• Merk/Model: Mercedes CLA

perfect, zeker aan te bevelen

Hartelijk en professioneel ontvangen, goede uitleg! Als verrassing voor mijn vrouw samen met Jordi een juiste keuze kunnen maken. Bij aflevering een afspraak gemaakt bij een nabij gelegen restaurant om tijdens de lunch mijn vrouw te kunnen verrassen met haar nieuwe auto. Ze is super blij met haar nieuwe auto!

• Merk/Model: Mercedes-Benz B-Klasse

perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk ontvangst waarbij je vrij wordt gelaten om zelf rond te kijken en na een keuze te hebben gemaakt een perfecte afhandeling.

• Merk/Model: Opel/corsa

perfect, zeker aan te bevelen

Een super goed autobedrijf, het is mijn tweede auto die ik hier koop, blijf hier terugkomen, goede service en zeer betrouwbaar.

• Merk/Model: Renault Clio

goede service, goed behandeld

Prima ontvangst, deskundige verkoper Tom IJzer. Goede informatie gekregen over de Fiat 500.

• Merk/Model: Fiat 500

perfect, zeker aan te bevelen

Leuk bedrijf waar je goed en duidelijk wordt geholpen. Bij interesse in een auto kan je gelijk proefrijden. Alles wordt gedaan om de klant tevreden te stellen. Auto wordt zeer netjes afgeleverd

• Klantvriendelijkheid
  • Merk/Model: Mercedes cla 180 shooting brake.

goede service, goed behandeld

Erg prettige benadering, goed contact en eerlijke voorlichting. Geen gladde verkoop.

• Merk/Model: BMW 320d touring, F31

goede service, goed behandeld

Bijzonder goed geholpen. Mooi bedrijf met allure en mooie occasions. Verkoop met no nonsens en afspraak is afspraak. Ik vertrek hier met een prachtige auto!

• Merk/Model: Audi Q5

Prima ervaren Afspraken nagekomen

• Merk/Model: Opel + volvo

goede service, goed behandeld

Autostrada is een Leuke club met een zeer jong en een divers assortiment aan auto\'s We hebben hier met veel plezier rondgelopen en een mooie Audi A3 aangekocht. Jordi, bedankt voor je advies! Wij komen in de toekomst zeker nog een keer langs!

• Merk/Model: Audi A3

• Merk/Model: Audi A7

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed Prima service en een heldere uitleg Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen

• Merk/Model: Fiat punto

perfect, zeker aan te bevelen

Prettige ontvangst , goede uitleg en service . Na proefrit en goede uitleg blije eigenaar van een nieuwe BMW.

• Merk/Model: BMW 5 serie

• Merk/Model: Opel aadam

Belder 36

4704 RK Roosendaal

Over Carprof AutoStrada Roosendaal

AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.

Over Carprof