goede service, goed behandeld

Vriendelijke en efficiënte ervaring met de verkoop.

perfect, zeker aan te bevelen

Ongelofelijk wat een opluchting om bij Autostrada klant te kunnen zijn. Deze jongens begrijpen 100% de emotie die het kopen van een auto met zich meebrengt. Alles wordt in het werk gesteld om de gekozen auto volgens afspraak, prijs en datum af te leveren. Service die eigenlijk gewoon zou moeten zijn, maar die je zelden meer vindt. En de autoos zijn stuk voor stuk netjes en betrouwbaar. Geweldige aankoop ervaring. Supergoed.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Auto op internet gezien, weesten kijken en gekocht! Ik hoop dat we vele veilige kilometers mogen gaan maken! AutoStrada is zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

Ik heb zeer goede ervaringen met autostrada, van het begin tot eind hebben ze mij vak kundig geholpen. De volgende auto koop ik zeker weer bij autostrada.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk geholpen, gemoedelijke sfeer duidelijke afspraken

goede service, goed behandeld

Bij Jack van Autostrada Roosendaal kun je met een gerust hart een tweedehands auto kopen. Ook als er achteraf iets aan de hand blijkt geeft hij nog \'thuis\'. Snelle, vriendelijke service. Prima ervaring!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Geduldig en deskundig geholpen, vriendelijk en klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

wordt keurig te woord gestaan en komen de afspraken na mooie auto\'s

perfect, zeker aan te bevelen

De tweede auto die ik bij AutoStrada heb gekocht. Zeer tevreden, goede service en echt een aanrader als je opzoek bent naar een occasion. De volgende auto ga ik zeker weer hier kopen.

goede service, goed behandeld

Ervaring was positief. Eerlijk en klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

Goede en snelle service, een aanrader.

Auto gekocht

perfect, zeker aan te bevelen

Denkt goed met de klant mee, wij zijn heel blij met de auto!!

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn Mini Cooper ingeruild voor een ruimere Mini Countryman! Tijdens het hele aankoopproces ben ik super geholpen door de heren van AutoStrada. Bedankt ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Netjes geregeld en een fijne service.

goede service, goed behandeld

In onze zoektocht naar een MG zijn wij bij AutoStrada in Roosendaal uitgekomen. Wij zijn op een zeer vriendelijke, professionele en niet opdringerige wijze geholpen en alles was heel open en transparant. De auto werd zelfs op verzoek op een brug geplaatst, zodat wij met eigen ogen (evt met een monteur samen) de onderzijde konden inspecteren. Al met al heeft AutoStrada en haar kleine enthousiaste team een zeer positieve en betrouwbare koopervaring bij ons achtergelaten.

goede service, goed behandeld

Door omstandigheden had ik met spoed (liefst dezelfde dag nog) een auto nodig. Gelukkig hier een heel fijne auto gevonden (Chevrolet Cruze). Er was heel veel mogelijk om mij mobiel te houden en zelfs voor de meest uitgebreide garantie te kiezen (als ik dat had gewild). Vanuit een zeer stressvolle situatie kon ik zeer ontspannen en uitermate tevreden over mij nieuwe auto aan het begin van de middag wegrijden. SUPER!!!

Goed geregeld!!

goede service, goed behandeld

Fijn persoonlijk contact, meedenkend, flexibel. Gewoon erg prettig om zo samen te doen!

perfect, zeker aan te bevelen

Alles netjes afgehandeld en geregeld. Indien er wat is mag ik altijd terugkomen dat is fijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag mijn Mercedes A-Klasse opgehaald bij Autostrada in Roosendaal. Na de eerste keer een WhatsApp bericht te hebben gestuurd kreeg ik binnen 20 minuten een reactie. Vervolgens een afspraak gemaakt voor een proefrit en de auto gekocht. Bij het ophalen waren de afgesproken punten netjes uitgevoerd en verliep de aflevering vlekkeloos. Super bedankt voor de fijne hulp!

Belder 36

4704 RK Roosendaal

Over Carprof AutoStrada Roosendaal

AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.

Over Carprof