goede service, goed behandeld

Zeer goede service en erg klantvriendelijk!

goede service, goed behandeld

recentelijk een volkswagen EOS gekocht, prima geholpen qua mogelijke garantieklachten heb ik nog geen ervaring maar gezien de wijze waarop ik tot op heden door Autostrada ben geholpen heb ik hier het volste vertrouwen in.

goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijk. Zijn er zaken die over het hoofd gezien zijn bij de aanschaf, worden deze alsnog naar alle tevredenheid opgelost. Dus geen \"garantie tot aan de deur\". Al met al een bedrijf waar de klant en de service op de eerste plaats komt. Wat mij betreft een bedrijf waar anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.

We zijn netjes behandeld ,

voldoende, een redelijke ervaring

Goede ervaring, prettig contact gehad en juiste afhandeling bij de aanschaf.

perfect, zeker aan te bevelen

Maakt een betrouwbare indruk. Voor mij is dat het belangrijkste criterium voordat ik zelfs denk aan het kopen van een auto. Na enkele bezoekjes, waarbij niets werd opgedrongen, een goede VW polo gekocht met garantiepakket. Alles netjes afgehandeld en nu vooral kilometers maken!

perfect, zeker aan te bevelen

Op dinsdag 5 mei 2015 een schitterende Opel astra station gekocht. Erg vriendelijke en vooral eerlijke verkopers die veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Een grote aanrader als je op zoek bent naar een goede occasion!

Op dinsdag 5 mei

perfect, zeker aan te bevelen

Superhappy met m\'n Fiat! Ik denk dat ik al weet waar ik mijn volgende auto ga kopen. Eindelijk een autobedrijf zonder gladde verkopers die alleen op geld uit zijn. Aanrader!

goede service, goed behandeld

Een bedrijf met een nette uitstraling en vriendelijke verkopers. Zij nemen echt de tijd voor je! Indien de auto die je zoekt niet aanwezig is, gaan zij voor je op zoek : )

perfect, zeker aan te bevelen

Mooie A3 gekocht. Top auto! Betrouwbaar bedrijf met vriendelijke verkopers.

perfect, zeker aan te bevelen

Wat een aardige verkopers en hier wordt je nog echt serieus genomen, en als ze nou net niet de auto van je dromen hebben gaan ze die gewoon in opdracht voor je zoeken. Waar vind je dat nu nog ?

goede service, goed behandeld

Was op 2e Paasdag - op zoek naar een leuke gebruikte auto - bij hun binnengelopen. Werd bijzonder enthousiast en hartelijk ontvangen. Daar hangt nog een leuke sfeer en niet van de gladde autoverkopers tenminste. Aan een mooie houten tafel een heerlijk bakje koffie gekregen, waardoor het leek of je in een huiskamer zit. Erg leuke auto\'s en volgens mij zijn de prijzen ook wel ok.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk ontvangst. Personeel weet waar het over gaat en waarom het gaat.

perfect, zeker aan te bevelen

Zorgeloos de weg op met AutoStrada!

Belder 36

4704 RK Roosendaal

Over Carprof AutoStrada Roosendaal

AutoStrada is opgericht om Het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. En dát is de belofte die wij aan onze klanten doen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Wij denken altijd in oplossingen, want bij ons staat de klant écht op nummer 1.

Over Carprof