Geholpen door Gerben

Ik ben goed en snel geholpen.

• Product

Geholpen in stolwijk door gerben

Fijn gesprek. Niet opdringerig en oprecht. Op n relaxte manier geholpen door gerben en mooie afspraken gemaakt over de aflevering van de auto

Klantvriendelijk en goede service

Gerben heeft mij vriendelijk en vlot geholpen bij het aankopen van een auto. Ook konden ze mij een mooie prijs geven voor mijn inruilauto. Ik ben erg tevreden met de afhandeling.

super service !

prachtige auto gekocht! super geregeld allemaal

• Product

Ben zeer tevreden met de nieuwe auto, goed geholpen en vriendelijke mensen

• Product

Ik heb goede ervaringen met Vaartland

Begin oktober heb ik bij Vaartland een Citroen C3 gekocht. In de advertentie werden een paar onderdelen genoemd die achteraf niet klopten. Vaartland heeft dit naar mijn tevredenheid opgepakt en ik kan Vaartland dan ook aanbevelen om een auto te kopen. Ik ben tevreden over de Citroen C3 en hij rijdt lekker!

Geholpen door gerben

Eerste auto gekocht en fijn geholpen!!

Very good!

I bought Vaartland.nl Kia EV6. The car came to Estonia for export. The transaction was fast and I especially want to thank Duncan de Bruijn, from whom I received quick help and answers to my questions. Now the car is in its new homeland and I am very satisfied. Once again, Thank you Vaartland and thank you Duncan de Bruijn!

• Would you recommend us? Yes

Top bedrijf.

Hele goede ervaring gehad. Met de aanschaf en inruil van onze auto. Zeer goed geholpen. Goede prijs voor mijn inruil auto gekregen. Zeker een aanrader Vaartland

Top service!

Bij binnenkomst warm ontvangen door de medewerkers en goed geholpen bij het inruilen van mijn huidige auto. Zeer tevreden met het ontvangen bod en de aangekochte auto! Heel erg bedankt voor de goede service Casper!

Zeer vriendelijk

Heel goed en fijn gesprek wat leidde tot de verkoop. Klant vriendelijk en mee denkend

• Product

Superenthousiast team waardoor het fijn handelen was!

Na een snelle beslissing hebben we hier onze auto ingeruild. Vanaf het kennismaken tot het sluiten van de deal en het overschrijven heel professioneel en vriendelijk behandeld. Tussentijds ook nog even contact gehad met het hoofdkantoor over de financiële afwikkeling en ook daar aangenaam verrast door het meedenken en de vriendelijke benadering. Wij gaan genieten van onze nieuwe auto!

Top Service

Nieuwe auto gekocht bij vaartland garage Breda, erg blij mee! Top geholpen door Casper. Fijne communicatie.

Top service!!! Geholpen door gerben

Goed service

Goed service

Prettige verkoper

Geholpen door Gerben.

Altijd top!

Geholpen door Gerben in Stolwijk. Inmiddels onze 3e auto bij Vaartland gekocht. We zijn erg tevreden :)

Fantastisch geholpen

Fantastisch en snel geholpen door Gerben bij Vaartland Stolwijk. Konden onze auto snel ophalen en zijn zeer tevreden over de service.

Zeer net auto bedrijf!

Ik heb een mooie jaguar i pace gekocht en kreeg deskundig advies. Zonder te opdringerig te zijn. Netjes afgeleverd tegen een mooie prijs. Rob

Goed geholpen

Scherpe prijs en goed geholpen door sem!

• Product N.v.t.

Geholpen in Stolwijk door Gerben

Fijne ervaring met het kopen van een mooie auto.

Geholpen in Stolwijk

Super geregeld

Goede en snelle service.

Complete informatie op website en service op onderliggende rapporten. De verkoper Sem Bulk heeft uitstekend ingespeeld op mijn wensen!

Nothing to complein

Sam help us get our familie car super frendly and good communicatie

Heel goed geholpen

t Vaartland 7