Vriendelijk en professioneel geholpen

Onlangs hebben wij een BMW 218i cabrio gekocht bij Vaartland in Den Haag. De verkoper (Gerben) die ons geholpen had heeft ons uitgebreid te woord gestaan en gaf het vertrouwen dat we een hele goede koop zouden hebben aan die auto. Dat probeert iedere verkoper maar bij mij vallen ze al snel door de mand wanneer ze lulkoek proberen te verkopen. Vaartland adverteert met 'refurbished cars', wat betekent dat zij deze uitgebreid checken op beschadigde onderdelen en dit vervangen of repareren, de wagen zag er dan ook uit als nieuw, onder de motorkap alsof deze net van de fabriek kwam (wagen is van 2018, met ca. 35.000 km. op de teller). We hebben de tuut nu 4 dagen mogen ervaren en onderzoeken maar ze doen dus echt waar ze mee adverteren: enkel de beste occasions worden ingekocht, nagekeken en verkocht.

Geweldige service!!

Bij aankomst bij autobedrijf vaartland in Heerenveen merkte ik gelijk een goede zweer!!Ook voelde het gelijk vertrouwd.Een hele vriendelijke verkoper en meedenkend over een Auto waar ik voor was geïnteresseerd heeft mij heel goed geholpen met alles. Zelfs in overleg werd de olie van de versnellingsbak ook nog ververst. Mijn ervaring was zeer positief!!

• Product

leuke open schowroom en gezellige verkoper

Ben zeer tevreden over de verkoper en zeker over de auto we hadden een top dag super

Uitstekende service

De auto moet nog worden afgeleverd, maar nu al denkt Vaartland met mij mee en getuigt van een flexibele instelling. De heer Gerben Lekkerkerker is helder en duidelijk in zijn communicatie naar mij en houdt mij goed op de hoogte van de afleverprocedure. Alle lof!

• Product N.v.t.

Netjes geholpen koop snel gesloten

Fijn geholpen zonder dat er druk op werd gezet kon direct een proefrit maken

Geweldig geholpen

Super goed geholpen door Martijn bij de aanschaf van een heerlijke nieuwe auto. Klantvriendelijke medewerker met een heldere uitleg over het voertuig. En daarbij nog een leuk verrassingspakket. In één woord, TOPPIE

• Product

Prima service. Aardige mensen en goed geholpen door Tamas. Aflevering stond netjes klaar en was super goed verzorgd. Beantwoord netjes alle vrage en ik ben blij met Mercedes.

• Product

Met Peter Bosch kom je er wel uit.

Omdat we weer eens wat anders wouden zijn we gaan kijken. Uiteindelijk kwam ik bij Vaartland uit. Een mooie Mazda 3 in de gewenste kleur en de km stand. Het was 21:00 uur maar jullie waren gewoon bereikbaar. Echt top. Gelijk een afspraak kunnen maken. Mooi de tijd genomen voor een proefrit van ruim een uur. Hierdoor een goed gevoel aan de auto overgehouden. Bij terugkomst kwam Peter Bosch al naar ons toe. Heerlijke cappuccino en een koekje voor tijdens de onderhandelingen. Uiteraard wou hij eerst weten of we er voor gingen. Dat was helemaal afhankelijk voor wat we voor onze andere auto gingen krijgen. Daar zijn we heel goed uitgekomen. Peter Bosch liet ons duidelijk zien waarom hij op dat bedrag kwam. Dit door gelijke auto’s te laten zien op andere verkoop pagina’s. Als toevallige bijkomstigheid hadden we samen ook de zelfde aartsvijand. De grote M van Twente. Dat schept toch ook weer een band. Peter Bosch bedankt voor de fijne samenwerking / onderhandelingen. Vaartland mag zijn handen dicht knijpen met jouw. Als het aan mij ligt zien we elkaar weer over een aantal jaar.

goede service

goede service en en goed voorgelicht en de oplevering was super leuk met strik op de auto fred in helmond bedankt

• Product

Wij waren al een tijd op zoek naar een hyundai i20 met een km stand tussen 60000 en 70000 een ruim optie pakket en de kleur blue sparkling (blauw metallic) hier gevonden, super auto en een service/onderhoudspakket erbij gekocht. ,zijn erg blij met deze auto en zullen in de toekomst zeker weer hier kijken voor een auto mochten wee op zoek zijn.

Nette 5 serie !

Vorige week mijn BMW 520D High Executive Touring opgehaald bij Gerben in vestiging Den Haag, zeer nette wagen, goed geholpen. De eerste 1500Km zitten er al weer op.

• Product

Komen er kosten, Is vaartland weg

Hier een VW Passat gekocht, Na 3 weken was het al mis met de stabilistatiestang. Deze is gerepareerd door Autobedrijf Jan van Mourik in Culemborg (Aanrader!) Deze gaven ook aan dat de scheuren in de rubbers allang gezien hadden moeten zijn. Verder was na 70dagen een defecte megatronic. Wanneer de kosten komen gaan ze praten over de kleine lettertjes en verwachten ze dat je een eigen bijdrage gaat doen van 40% (in mijn geval 800eu!!) Als koper verwacht ik een goede auto en mochten er problemen zijn dat deze worden opgelost, Het zou ze in ieder geval wel sieren het goed op te lossen..Uiteindelijk nog 200eu zelf moeten betalen voor het herstel van mijn auto, Enige positieve dat ze meer kosten op zich wilde nemen. Al ging dit met zeer veel pijn en moeite. Er zal wel een reactie komen van je had het basispakket blablabla maar een goed bedrijf lost dit op! vooral als de auto pas 3 a 4 maanden oud was met nog geen 2600km gereden. Mijn ervaring zal dus geen aanrader zijn om bij dit bedrijf een auto te kopen!!

Uitstekend , alles snel geregeld

Alles snel geregeld. Goede service. Vriendelijke medewerkers.

• Product

Auto goed kunnen testen, fijn contact, marktconforme prijs

Zocht een comfortabele moderne en betrouwbare kilometervreter. Kon na telefoontje met Lesley nog dezelfde middag terecht voor een proefrit in Halsteren. (Steeds) goede ontvangst en goede espresso. Uitgebreid de auto kunnen testen, en die beviel wel. Prijsstelling met inruil vond ik in het totale plaatje onder de streep goed en marktconform (alles heeft zijn plussen en zijn minnen). Fijn contact met Alan. Heeft me later alle gegevens van de onderhoudshistorie doorgeappt. Een tweede keer kunnen meenemen voor een kleine second opinion een paar dagen later. Dat hielp me over de streep te trekken. Zodoende een goede indruk van de auto gekregen en daarmee was de BMW verkocht! Een goede week later zitten de eerste 1000 km's er op. Begin de auto beetje te leren kennen en hoop dat ik er vele fijne en betrouwbare kilometers mee mag gaan maken. Heb er tot nu toe in ieder geval geen spijt van!

• Product

Prima ervaring met dit bedrijf en daarom opnieuw een auto gekocht.

Vijf jaar geleden heb ik daar een gebruikte bmw-3 serie gekocht. Aangezien ik daar goede ervaring mee heb gehad hèb ik daar recent een jongere bmw gekocht. Mijn reden daartoe is naast een goede ervaring ook een breed aanbod van auto’s in de middenklasse gevoegd bij een mooie prijs/kwaliteit verhouding en een behandeling naar tevredenheid. Dit laatste geldt uiteraard als compliment voor Ali als verkoper in Apeldoorn.

Erg klantvriendelijk

We hadden eerst een bel afspraak gemaakt om een testrit te maken in een van jullie auto’s. We werden die dag erg vriendelijk ontvangen, ondanks de lockdown. Na de testrit heeft de verkoper (Peter Bosch uit Zwolle) ons alles uitgelegd hoe alles werkt binnen het bedrijf en wat de evt garantie pakketten zijn. Uiteindelijk hebben we de auto gekocht en zijn we er erg blij mee. Nogmaals bedankt

• Product

Goed geholpen en goede prijs voor een topauto

Wij werden erg fijn geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Auto was precies als omschreven op de website, vrijwel in nieuwstaat en voor een nette prijs.

Slecht

Koop hier geen auto op "afstand" Ze zijn zogenaamd heel transparant over gebruiks schade, dat was dus niet het geval. De auto had meer gebruiks schade dan was gemeld nadat de auto werd geleverd, na veel heen en weer gemail is er niks opgelost. Ja ze willen het repareren met de insteek dat de kosten voor hun zijn?? Oftewel je krijgt gewoon een rekening na, bij deze zaak koop ik geen auto's meer

Zeer prettig geholpen

Het eerste contact was gelijk prettig. Vooraf even telefonisch contact gehad over een bezichtiging. De auto stond al voor ons klaar en een proefrit was geen probleem. Na de proefrit een aantal kleine zaken over de auto besproken. De 'probleempjes' zijn netjes opgelost en Vaartland (Heerenveen) heeft een zeer tevreden klant!

Blij met mijn auto.

Na aankoop was er een probleempje waardoor de auto naar een kant trok. Na enkele mailtjes is er een oplossing aangeboden en na vrede geholpen.

Geweldig!!!!

Ik heb vandaag mijn BMW Cran Coupe opgehaald in Helmond! Medewerkers van Vaartland in Helmond zijn super heel deskundig! Ik ben super blij met deal.

Top bedrijf

Samen met mijn zoon binnengelopen bij vaartland heerenveen en was eigenlijk nog niet van plan om een auto te kopen, maar ja daar stond ie dan te shinen met een prachtig amg pakket. Meteen proefritje gemaakt en alles meteen geregeld wel met een maxi pakket zodat auto beurt en garantie heeft. Alles netjes en vakkundig geregeld en stond een weekje later met een strik klaar voor aflevering. Inmiddels al een paar honderd km gereden en heb een kleine trilling in het stuur, Meteen gemeld bij autotrust en word zsm onder garantie nog even gebalanceerd. Bedankt voor de prima service en de klantvriendelijke houding.

• Product

Ik ben heel, heel blij met alles wat je doet voor je klanten met veel respect

• Product

Gewoon een goed bedrijf dat doet wat het zegt.

Scherpe prijzen, prettige medewerkers en doen wat het zegt. Kortom weinig op aan te merken.

Super service wederom

Wederom goed geholpen met onze nieuwe auto Kwamen eigenlijk voor een andere auto Maar zagen deze staan Geen enkel probleem allebei de autos werden buitengereden voor een proefrit

t Vaartland 7

2821 LH Stolwijk