vriendelijk te woord gestaan en niet opdringerig. rustig rond gekeken en proefrit gemaakt. verder met een bakje koffie en over de prijs en aflevering. na een week volgens afspraak auto opgehaald en die stond er netjes bij. prima.
Hi Johan, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Vaartland.nl. Leuk om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze adviseurs. Wij wensen je nog veel plezier met je aangekochte auto. Vaartland.nl
Mijn eerste kennismaking 4 jaar geleden, was van dien aard, dat er voor mij geen enkele twijfel bestond, bij welk bedrijf een "jongere" auto zou aanschaffen, dat werd dus Vaartland. Er is een prachtige keuze aan auto's (voor elk wat wils) bij Vaartland te vinden. Mooie overzichtelijke website met specificaties. Personeel is hulpvaardig, vriendelijk en deskundig. Ga indien nodig in de toekomst weer zaken doen met Vaartland.
Hi Leen, Tof om te lezen dat je al vaker contact hebt gehad met Vaartland.nl en dit wederom goed bevallen is. Leuk om te horen dat o.a. onze website overzichtelijk is en dat je het personeel als hulpvaardig hebt ervaren. Nog veel plezier met je nieuwe auto en hopelijk zien we je weer terug in de toekomst. Vaartland.nl
Super fijne ervaring gehad met Vaartland. Goed telefonisch contact en snelle reacties via whatsapp. Leuke auto kunnen kopen via Vaartland, nog altijd heel tevreden! Aanrader dus.
Hi, Bedankt voor het delen van je ervaring met Vaartland.nl. Leuk om te lezen dat je de juiste auto bij Vaartland.nl hebt kunnen aankopen en dat we je goed te woord hebben gestaan. Veel plezier met je aangekochte auto! Vaartland.nl
Prima bedrijf. Snel efficiënt en uitstekend geholpen door Tamas. Geen hijgerig verkoopbedrag, maar zakelijk, plezierig en realistisch. Koop ging soepel, aflevering uitstekend. Niets op aan te merken!
Ik heb met dank aan Theunis van Vaartland mijn eerste auto gekocht, een mooie VW Polo. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd, ons advies gegeven en was bereid voor al onze vragen. Het was best spannend voor mij om een auto te kopen maar dankzij alle hulp was ik gerustgesteld. Verder, de auto werd netjes, schoon, en met een mooie gele strik en goodiebag geleverd. Overal TOP!
Goede fijne ervaring gehad met Vaartland.nl Kwam een mooie auto op het oog, contact gehad met Peter Lorié, de auto diezelfde dag nog bekijken zonder poespas. Hoefde geen aparte afspraak te maken voor een testrit Auto gezien testrit gehad. Remschijven bougies vervangen. Tevreden klant
Voor het eerst via internet een auto gekocht. Snelle reactie en alles over de auto verteld. Met goed gevoel de showroom uitgereden met mijn gekochte auto.
goede service ,nakomen van afspraken goede auto's
Ik ben uitstekend geholpen door Gerben. Er werd goed geluisterd en gehandeld naar mijn wensen. Het contact verliep goed en ik werd constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken per telefoon op mail. Snelle afhandeling en ben blij met de keus van de auto. Voor nu zal ik lang genieten van de auto. Maar als ik ooit in de toekomst weer een andere auto zou willen wordt het zeker weer bij vaartland.
Na wat onderhandelen over de prijs, een goed gevoel bij het bedrijf vaartland in Helmond. Alles netjes op papier en mail wat afgesproken word/is. Geen verrassingen achteraf met het garantiepakket. Auto word op veel punten nagekeken en heeft onderhoudsbeurt gehad en mooi schoongemaakt. En toen ik aankwam in Helmond om de auto op te halen,stond hij mooi te glimmen voor de deur met een megastrik op de motorkap!. Zeer tevreden in : onderhandelen. : service. : afspraak. : levering.
Goed en vriendelijk personeel. Ruime keuze aan mooie occasions. Na een aankoop keuring gevonden gebrek keurig opgelost. Enige minpunt vind ik dat de garantie als een verplichting werd aangeboden met daarbij behorende extra kosten.
Zal weer daar een auto kopen
Voor de tweede keer een auto gekocht bij Vaartland Breda. Goed geholpen door de vriendelijke en gastvrije verkoper Martijn Snoei. Wederom voor herhaling vatbaar, tot over een paar jaar Martijn
Het heeft tweeënhalve maand geduurd maar vele emails en negatieve energie later heeft Vaartland haar verantwoordelijkheid genomen. Vandaag was het zover en zijn de laatste onvolkomenheden kosteloos hersteld/opgelost.
Ik ben goed en eerlijk door Vaartland behield in de aankoop van mijn nieuwe auto.
Ben erg proffesioneel en klantvriendelijk geholpen. Werd netjes vrijblijvend te woord gestaan. Namen de tijd niks moest of werd overhaast gedaan. Inruilprijs voor de A Klasse was correct en netjes. Hebben een prachtige mooie CLA shootingbrake 2017 bij Vaartland Helmond gekocht. Complimenten aan het geheel verkoop team Leslie,Jimmy en bedrijfsleider Fred. Ook de aftersales en garantiepakketen zijn erg goed geregeld. Bij aankoop eerstvolgende auto zullen wij weer gaan kijken bij Vaartland. Nogmaals bedankt. Leslie,Jimmy en Fred.
Een prettig duidelijk gesprek, met meerdere opties om een auto aan te schaffen. Afspraak is afspraak was onze ervaring.
Mooie Skoda Octavia combi gezien en gekocht bij Vaartland Zwolle. Alle historie erbij. Goede prijs. Snelle reactie op vragen ook na het verkoopgesprek in Zwolle. Erg prettig verkoper Tamas, bedankt!
een zeer vriendelijk en betrouwbaar bedrijf, verkoper zeer vriendelijk. na de proefrit de auto gekocht, ze hebben alles netjes ter plaatse geregeld. zeer tevreden van de auto hij rijd super lekker !!
Goed advies en prettige ontvangst
Mooie BMW gekocht bij Vaartland Den Haag, mede op basis van reviews gekozen. Bij het kopen van een auto ben ik altijd erg voorzichtig, vooral op basis van foto's. Toen ik de auto kwam ophalen was ik echt positief verrast. Hij was mooier dan op de foto's en wat een prettige reis naar huis. Ik kan het iedereen aanraden, wat een fijne ervaring. Goed geholpen door Gerben, dank daarvoor.
Ik was eerst sceptisch na een eerdere slechte ervaring met een autodealer bij ons in de buurt, en deze was nog wel online. Toch was ik verkocht aan de auto die ik zag bij vaartland.nl en voor de zeer aantrekkelijke prijs, het feit dat je een bedenktermijn had deed mij overhalen. De auto werd keurig voor de deur afgeleverd, een fijn idee dat die meneer er al een stuk mee had gereden, er waren dus in ieder geval geen grote dingen mis. Een paar kleine mankementjes maar die werden keurig opgelost. Complimenten voor de klantenservice! Kortom echt een aanrader om hier je auto te kopen.
Onlangs heb ik in Apeldoorn een BMW 530 touring gekocht. Zeer nette auto voor een goede prijs. We zijn er al mee door heel Frankrijk gereden, tot nu toe heerlijke auto. Bij de aflevering van mijn inruil had ik de meldcode vergeten, dat werd heel keurig opgelost door Ali. Veel dank hiervoor!! Voorheen nog bij mijn BMW monteur geweest en heeft goede ervaringen met Vaartland, nadien bij hem langs geweest en geheel storingsvrije auto. Aan te raden!
Zeer vriendelijk en meedenkend. Bij een volgende auto kom ik zeker terug.
De verkoper Ali van de vestiging in Apeldoorn heeft mij perfect geholpen en mij een prachtige nieuwe auto geleverd.