Goed afgeleverd met een volle tank

De auto voldoet aan mijn verwachtingen. De auto werd afgeleverd met een volle tank. Diegene die de auto kwam afleveren was ook heel vriendelijk. Dus zeker weten een aanrader.

Erg netjes

We zijn zeer goed geholpen door Stefan luiden, kregen alle ruimte en tijd

Tevreden

Goede verkopers in de vesting Heerenveen. Tevreden deal gemaakt.

SUPER GEHOLPEN

service goed netjes geholpen

Een top bedrijf

De medewerkers staan je vriendelijk te word, alles word heel goed uitgelegd met de pakketten die ze bij de auto aanbieden. Gewoon goede klasse en service. Het bedrijf wat door Nederland een aantal vestigingen heeft, is zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring!

Mijn eerste auto van dit bedrijf, ben zeer te spreken hoe de deal gesloten is en zeker hoe de auto afgeleverd is!

• Product

helder contact en prettige sfeer

Heldere communicatie mbt het maken van de afspraak en daarna bij het bezoek ook prina ontvangen en geholpen. Mooie auto gekocht waar ik nog veel plezier aan ga beleven.

• Product

Vriendelijk en kennis van zaken

We hebben een zeer prettige ervaring gehad met de aankoop van onze auto in Helmond. Mattys had kennis van zaken en ondanks dat we minder kregen dan gehoopt voor onze inruil auto, kon hij ons toch gedailleerd uitleggen hoe en waarom. Wel transparant. Volgende auto koop ik zeker bij Vaartland!

Prima!

Snelle en prima service gehad bij de aanschaf van onze nieuwe auto!

Prettig en goed geholpen

De gesprekken met Theunis heb ik als zeer prettig ervaren. Een mooie auto kunnen kopen voor een goede prijs waar we erg blij mee zijn.

Goede

Min ervagens is goede

Was perfect.

De online Verkoop manager was zeer vriendlijk en de medewerkers uit Breda waren ook vriendelijk. Top services en mijn auto was netjes.

prima snel geholpen

Snelle deal en er wordt meegedacht. Erg tevreden met mijn nieuwe auto.

Prachtige auto gekocht

Weinig tot geen schade, jonge auto met weinig kilometers op de teller. Goed geholpen door Dannon van Vaartland Halsteren.

• Product

Goed telefonisch te bereiken, digitaal prima contact en informatievoorziening, goed persoonlijk ontvangst en meer dan superfijne verkoopmedewerker, open eerlijk en geïnteresseerd.

Zeer goede zaken gedaan

Zeer goed en vriendelijk geholpen met het kopen van een nieuwe auto. En snel geslaagd zeker een aanrader om hier weer terug te komen.

• Product

Alles in super raptempo geregeld door Stefan.

Ben erg blij met mijn aangeschafte bestelbus. Veel betere ervaring dan bij een merkdealer. Die mij liet proefrijden in een slecht(niet) schoongemaakte rokersauto en ondanks belofte geen contact meer heeft opgenomen nadat de auto grondig gereinigd was. Bij Vaartland stond een blinkende en schone auto te wachten. Binnen een half uur was alles geregeld voor de aankoop met inruil. Top! Enige smetje was dat de tank niet minimaal kwartvol was. Helaas was ik mijn portemonnee vergeten en kreeg ik 10 euro cash om diesel te tanken. Voor mijn volgende auto ga ik toch eerst bij Vaartland.nl kijken.

super

Wij hebben een mooie auto gekocht in halsteren. Wij zijn heellll fijn en goed geholpen door Dannon .

Snel en koel

Mis de warmte van een echt garagegevoel . De omzetsnelheid is hoog zie ik ! Bij aflevering geen vollen tank - geen reservesleutel - niet extra s . Ik noem jullie een autowarenhuis Groot en veel - persoonlijke aandacht minder . Uiteindelijk zijn we er aan uit gekomen en dat is belangrijkste .

Open communicatie

• Product

Goede service en kwaliteit auto groot

Zeer tevreden. Eenvoudig en snel een goede auto voor de deur.

Vooralsnog goed

Na een paar keer te laat te zijn geweest in verband met reageren op auto's die al verkocht waren maar nog wel op de site stonden Is het gelukt om een mooie auto te kopen alles netjes geregeld en afgeleverd Wij werden geholpen door Niels van filiaal Zwolle.

Goede inruilwaarde

Inruilwaarde was goed op m'n Ford focus diesel uit 2015. Daarentegen was er weinig te onderhandelen met de prijs. Voor de rest, vriendelijk personeel, mooi en netjes aanbod, gelijk meenemen is mogelijk. Prima ervaring.

vriendelijk en meedenkend.

Tevreden

Klantvriendelijk en prima prijs

We zijn heel goed geholpen door de heel vriendelijke en behulpzame Yan Franken van Vaartland Halsteren. Ondanks de beperkingen ten gevolge van Covid-19 is toch alles fijn en soepel verlopen. Eerst hadden we een online meeting waarin alles betreffende de auto waarin we interesse hadden goed besproken werd en alle vragen beantwoord. Vervolgens een afspraak voor een proefrit. De auto stond gereed op de afgesproken tijd en we kregen ruim de tijd voor de proefrit zodat we ook echt een goede indruk en gevoel over de auto konden krijgen. Na afloop werden vragen goed beantwoord en uiteindelijk de koop gesloten. Het verdere proces voor de afwikkeling en overdracht van de auto verliep ook prima. Kortom, wij zijn heel tevreden en rijden nu met veel plezier in onze BMW.

t Vaartland 7

2821 LH Stolwijk