Fiat 500

Onlangs kocht ik een auto afspraak gemaakt en toen we aankwamen was er nog iemand anders voor de auto per ongeluk dubbel gepland dat voelt niet goed, ik die zo graag de auto wilde er iemand anders naar zie staren wij hadden overigens al een week die afspraak staan de andere hadden die dag de afspraak gemaakt Maar goed opgelost door de verkoper en ik kocht de auto Afspraak met volle tank Ik pak de auto lege tank... terug naar binnen Oke de verkoper rijd voor ik er achter aan voor die volle tank wat afgesproken was Dit had niet gehoeven want hij wist van de afspraak Maar goed... Thuis aangekomen kijk ik nog eens goed de auto na. Blijk ik een heel stuk uit de band te missen. Netjes gepoetst zodat het niet opviel Meteen de garage gebeld heeft u niks geraakt nee dat heb ik niet Maar omdat je de garantie er bij moet kopen moesten we bij auto trust zijn Ik heb zelf een nieuwe band er onder laten leggen want de kans op een klapband was groot. Contact gehad met autotrust en die hebben overleg gehad met vaartland. De band is vergoed dat is netjes en zoals het hoort Dit alles is niet nodig geweest als je een goede auto afleverd Ik was boos en teleurgesteld het was immers een aardig groot bedrag wat ik heb moeten betalen voor de auto Ik ben nu tevreden maar dit had niet gehoeven zo vind ik Ik zou vaartland wel aanbevelen ondanks wat er gebeurt is, omdat het uiteindelijk opgelost is

goed geholpen door verkoper

• Product

Heel goed geholpen door een spontane , enthousiaste verkoper, Dannon Jansen in Halsteren. Ook heel attent nadat we de auto hadden opgehaald met het sturen van berichtjes.

• Product

Tevreden met onze nieuwe auto

Na enkele maanden op zoek te zijn geweest naar een nieuwe jonge auto, vonden we onze auto via internet op Vaartland.nl. Een duidelijke presentatie en ook na het verkoopgesprek kregen we allen details 'digitaal' te zien. Helaas konden we het niet eens worden over de prijs. Nadat de auto (na een maand) in prijs is verlaagd, hebben we opnieuw contact gezocht de die keer wel een mooie prijs bedongen. Bij ontvangst in Breda, kregen we koffie en werd de auto, net gewassen, de showroom ingereden. Na proefrit en check van de auto, hebben we de deal gesloten, de auto betaald en met plezier naar huis gereden. De verkoper Alan besteedde veel aandacht en maakte er echt een feestje van. Helemaal top!

Goede service!

Top personeel

Mijn ervaring is zeer positief! Geholpen door Duncan die en gezellige en goede babbel heeft. Een zeer nette auto afgeleverd, bedankt!

Prima geregeld

Professioneel, snel en gemakkelijk

Prima online ervaring gehad. Helaas kon ik de auto door Covid-19 niet fysiek bewonderen. Echter was ik zeer tevreden toen ik de auto in real life zag en mocht meenemen

Top en snel geregeld!

Had snel een andere auto nodig als vervanging voor mijn Q5 en daarop contact gezocht met Stefan locatie Heerenveen. Vlot en duidelijk zaken kunnen doen en mijn gekozen auto, een A4 avant, werd 2 dagen later voor mijn deur bezorgd. Super geregeld! Heb eerder met Stefan zaken gedaan en is zeer goed bevallen. Reageert snel, denkt mee en is vriendelijk. Tot de volgende!

• Product

Very good customer service!

Both sales guys were very knowledgeable and professional.

Zeer vriendelijke personeel vooral Martijn Snoei groetjes

Ben erg blij met mijn autootje Hebben mijn goed en snel geholpen de auto naar Halsteren gebracht voor proefrit De zelfde dag nog meegenomen, ben er erg blij mee!!

Eerlijke deal!

Vlotte reactie op mijn vragen, eerlijk gesprek. Vriendelijke verkoper (Matthijs).

• Product

Goede uitleg en prima service van de heren in vestiging Heerenveen

Eerlijke onderhandeling en goede service en uitleg gehad. Ook hebben ze voldoende kennis in huis om al je vragen te beantwoorden zowel op technisch als op financieel vlak

Nu wel tevreden.

Aantal weken terug op vrijdag middag 29-01-21 onze auto opgehaald in Helmond met 15.000 km onderhoud vrij rijden. In het weekend de auto inwendig schoongemaakt en opzoek gegaan naar de sleutel van de losse trekhaak welke er bij de auto geleverd was. Auto onderste boven gekeerd maar geen sleutel. Door onze eigen garage een techno check laten uitvoeren. Remblokken voor waren netjes vervangen maar ook de schijven waren in slechte staat. Ook hierover contact gehad met de verkoper, afgelopen week zijn er netjes nieuwe schijven en remblokken gemonteerd in Stolwijk. Ondertussen hebben wij de sleutels van de trekhaak mogen ontvangen! Koste een paar weekjes geduld maar nu is alles netjes afgehandeld.

Vriendelijke en duidelijke verkoper

Yusuf was zeer vriendelijk en behulpzaam.

• Product

Goed geholpen in een aparte tijd

Begin dit jaar gaan zoeken naar een nieuwe auto. Op Vaartland.nl uiteindelijk een mooi exemplaar gevonden in mijn budget. Een contactverzoek was snel geregeld en heb diezelfde avond nog via Teams contact met de verkoper gehad. Ook een proefrit was snel (en coronaproof) geregeld. Na de aanschaf een klein probleempje gehad met een niet-werkend start/stop-systeem, maar dat was na de (kosteloze) garantie-afhandeling ook snel verholpen. Al met al dik tevreden!

Klantvriendelijk en prettig geholpen

Gisteren een prachtige Peugeot 308 SW opgehaald. Zeer prettig en professioneel geholpen door Peter. Geen verkooppraatjes maar goede en eerlijke informatie. De auto is volledig nagekeken en versleten onderdelen zijn vervangen. Ook de 6+6 maanden garantie geeft mij het vertrouwen dat ik een goede auto koop.

• Product

Tevreden over deze manier van online een auto kopen!

Supersnel geregeld en snel onze auto geleverd gekregen! Fijn dat we in deze tijd gewoon online een auto konden kiezen en 14 dagen mogen proberen of hij ook echt aan onze verwachtingen voldoet.

Soepel & relaxed

Professionele aanpak, snelle deal, mooie en technisch gezien prima auto.

• Product

Het enige min punt was dat de benzinetank bijna leeg was voor dat ik thuis was moest ik tanken de rest was helemaal goed thanks .

Top service

De mannen hebben mij goed geholpen met de golf 7 gte ben ze dankbaar voor deze mooie keuze topservice snel en betrouwbaar

Goede ervaring

Nette auto’s en vriendelijk personeel, laat je gewoon rustig de auto bekijken en ervaren.

Prima bedrijf. Ook al was eerste ervaring 4 jaar gegleden minder

Prima bedrijf! Ondanks deze lastige tijd voor ieder bedrijf hebben ze de zaakjes prima op orde. Veel contact via de telefoon en ook instructies zijn via de telefoon middels filmpjes opgestuurd. Top. Kunnen natuurlijk nog niets zeggen over de aanschaf van de auto, maar tot op heden bevalt deze!

• Product

Vanaf het eerste kontakt tot het afleveren van de auto een prima ervaring. De verkoper heeft alles gedaan om een uitstekende indruk achter te laten. Om zo een gebruikte auto te kopen schept vertrouwen. Als de service (garantie) net zo goed is krijgen jullie een dikke 10.

Garantie

Mooie Alfa Romeo giulia gezien bij Vaartland Stolwijk ,stond netjes klaar . Proefrit gemaakt , gesprek gehad met Marijn prima jonge vent die doet wat hij moet doen op een leuke manier en deskundig auto’s verkopen Maar nu “ besloot de Alfa te kopen voor 21000 euro ( veel geld toch?) recent beurt gehad bij dealer en wilde de auto zo meenemen incl garantie ..... Maar nee moest en zou een garantie pakket kopen van 1000 euro , deed ik niet ...... ok dan zet ik op de factuur dat u afziet van alle garantie in elk opzicht !!! Beste mensen bij vaartland dit is wettelijk niet toegestaan en ook al had ik getekend niet rechtsgeldig .. non - conformiteit google even Vaartland . Alfa laten staan en wilde haar graag hebben , maar dit zijn rare praktijken en trap er niet in !

t Vaartland 7

2821 LH Stolwijk