Ik heb betaald voor kwaliteit.

Mijn eerste ervaring met Vaartland. Ik heb contact gehad met Dannon super vriendelijke gozer. Heeft alles netjes en goed geregeld. Ik ken zelf ook mensen in de auto branche en die waren goed te spreken over vaartland. Ondanks de Corona had ik niet verwacht dat ik op deze manier een auto zou kopen. Maar dankzij Dannon is het allemaal gelukt. Nogmaals bedankt Dannon.ik ben er blij mee Vriendelijke groet ut fryslân

• Product

Prima ervaring en goed geholpen ondanks de corona beperkinfen

Een auto gevonden op de site bij Vaartland. Vervolgens een online verkoop gesprek gevoerd met Gerben. Beetje vreemd en nieuw maar werkte wel goed. Er wordt goed uitgelegd hoe de auto eruit ziet. Uiteindelijk een prima deal kunnen maken en afgelopen donderdag de auto opgehaald in Apeldoorn. Jammer dat je geen kop koffie kon drinken en dat een dergelijk leuk moment afstandelijke en kort was maar dat is nu niet anders. Ik kan iedereen het aanraden om online een auto bij Vaartland te kopen.

• Product

Goed en snel naar omstandigheden

Alles is goed en snel gegaan. Ben tot nu toe zeer tevreden. Het is altijd even afwachten of er problemen komen, en hoe die dan afgehandeld worden. Maar ik heb er vertrouwen in

• Product

Keurig en vakkundig geholpen en geleverd

Prima service en zeer klantvriendelijk. De auto is in perfecte staat afgeleverd.

Tot dus ver goede ervaring, alles goed geregeld

Tot dus ver goede ervaring, alles goed geregeld

snelle service

Ondanks corona is verkoop soepel verlopen. er is rekening gehouden met de regels van Rivm. top

• Product

Fijne auto, maar matige service.

In augustus ben ik naar Vaartland.nl gegaan in Halsteren. Heel aardig personeel dat meteen de sleutel gaf om een rondrit in de Mini te maken. Heerlijke auto dus besloten de auto te willen kopen. Al snel bleek dat de basisgarantie waar je €695 (!!!) voor betaald eigenlijk zonde van het geld is. Voor zo'n bedrag verwacht je wel wat als daar 3 maanden garantie bij in is begrepen. De deurdranger van mijn auto bleek versleten te zijn, maar er werd gezegd dat dit niet in de garantie zat. Uiteindelijk heb ik 50% gekregen voor de reparatie.

• Product N.v.t.

Zoek niet verder

Goed geholpen door Peter en een prima prijs voor een mooie Volvo V40 gekregen!

Goed verlopen

Ondanks corona crisis is de verkoop prima verlopen ook de garantie van een jaar is perfect geregeld. Het geleverde voor de prijs is goed.

Ruim voldoende

Prima medewerker

Goede en snelle onderhandelingen

Super fijn geholpen

• Product

Ik ben op een zeer professionele en prettige wijze geholpen op de vestiging Stolwijk door Theunis de Lely. Ik heb Theunis een zoekopdracht meegeven waarna hij binnen enkele dagen ons een auto heeft aangeboden, precies wat wij zochten! Mede door de vakkundige aanpak en begeleiding hebben wij deze auto gekocht, het gevoel was goed!

Zeer wisselend

Bij de aankoop van onze auto met verschillende medewerkers contact gehad. Daarbij nadrukkelijk aangegeven dat wij via de mail informatie wilde ontvangen over de auto / het maxi+ pakket / onze overeengekomen afspraken / het uit te voeren onderhoud alvorens we de auto wilden komen ophalen. Gezien de reisafstand voor ons een te rechtvaardigen wens. Na veel onduidelijk contact, miscommunicatie (mail deed het niet), niet nagekomen afspraken en slordige berichten toch maar naar Apeldoorn gereden. We hebben door de drukte altijd moeten wachten en kregen niet het idee dat onze aankoop prioriteit was. Eenmaal 'aan de beurt' hebben wij uiteindelijk toch de informatie mogen ontvangen zoals we die wilden zien. Het was wel een gok voor ons, want dit had voor hetzelfde geld anders kunnen lopen en dan waren we zonder auto naar huis gegaan. Het viel op dat het erg druk was, dit kunnen we de verkoper dan ook niet geheel kwalijk nemen. Beter informatie verstrekken, duidelijkere afspraken maken en ze ook nakomen is zeker een verbeterpunt. Tot op heden blij met de auto, hebben hem nu nog maar 4 dagen, dus kan er nog niet veel over zeggen. Kortom, veel verbeterpunten, maar hopelijk toch een goede aanwinst.

• Product N.v.t.

In een lastige periode van sluiting alsnog uitstekend geholpen

Via hoofdkantoor kreeg ik een telefoontje. Niet echt vriendelijk en een verzoek om met een videocall mezelf kenbaar te maken dat ik ben wie ik zeg dat ik ben. Dit om een proefrit in te kunnen plannen. Later door Vaartland in Heerenveen opnieuw benaderd en gewoon heel vriendelijk direct een afspraak ingepland en vervolgens heel goed geholpen. De verkoper aldaar wilde echt meedenken en was zeer correct.

Great service

Great overall service. Very nice, responsive, and excellent overall price-quality. Highly recommended

Goede dienstverlening!!

Ondanks de covid 19 en lockdown waardoor de showroom niet bezocht kon worden, prima ontvangen.

Probleemoplossend bedrijf

Prima geholpen door Tamas en Peter van Vaartland Heerenveen. De extra moeite die ze deden om de perfecte auto te vinden en de communicatie waren prima. Helaas moest ik bij afhalen ze zelf nog herinneren aan het bandensetje en was de auto niet uitgelijnd. Maar dat is uiteindelijk heel erg prettig opgelost, zelfs in Corona-tijd waardoor niet altijd alles even makkelijk op te lossen was voor ze: zowel het hoofdkantoor via d teelgrond alsmede Peter (en Tamas) hebben écht gezocht en gehandeld naar de beste oplossing. Zo boden ze zelfs aan om mijn voorlamp te vervangen (waarschijnlijk bij aankoop al stuk, maar viel niet op) Daardoor heb ik een (h)eerlijk gevoel overgehouden. En raad ik Vaartland Heerenveen zeker aan bij anderen!

• Product

Goed service en mooie auto voor een redelijke prijs

Zeer goed ervaring

Goed auto gekocht, professionnel en bereikbare personnel. Geen enkele negatieve punt. Ik ben ontzettend blij met Vaartland.

Heldere communicatie

We konden snel terecht om de auto te bekijken, kregen een redelijke inruilprijs en de besprekingen waren accuraat en open.

Klantvriendelijk en snel

Mijn auto aankoop ging erg vlot en ik ben zeer tevreden over de auto !

Slecht

Na 5 dagen rijden en een auto van 17.000 Euro geen service gekregen.

• Product

Vriendelijk en alles duidelijk uitgelegd.

Wij werden vriendelijk geholpen door Yusuf. Al onze vragen waren helder uitgelegd. Wij zijn super tevreden.

Uitstekende service!

Tweedehands auto gekocht bij Yusuf in Vaartland Stolwijk. Erg goede service, vlot contact en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Better than expected!

Buying a cas was never so easy before. Had a test drive, in a couple of days called and said “I’d like to buy a car” and then car was registered on my name within couple of minutes, while I was on my way. Special BIG THANKS to Stefan Ludden, who’s a big professional passioned about cars and provides with a service from capital letter.

• Would you recommend us? Yes

t Vaartland 7